Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PetoEva

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hideg, téli éjeken csönd és nyugalom,- kívülről mindenki ezt látja,mert a nyomor elbújik, meghúzza magát,részegségig ájultan leplezi otthonát.  Züllött, piszkos emberek, kik belülrőllehet, hogy ragyognak,szeszbe fojtják megfáradt lelküket,átadva azt a…..
Ő az, akit kevés ember követ- Az örökmozgó, tenni vágyó asszonyt,ki kitárt karokkal öleli áta szükséget szenvedő sorstársak vállát.A benne elhatalmasodott többlet-energia volt csak képeskihúzni engem a bánat- betegség börtönéből,s a szent akarat kipusztult gyökerébőllett…..
Pető-Eckrich Éva oldala Fogadalom 2012.08.05 17:26:17
Én- Pető-Eckrich Éva, ki egykoron csupa derű,üres lettem, levert és keserű.Nem kérek már senkit, hogy felemeljen, magasztaljon,s hogy megverjen...míg szememmel nyitva meredten nézek,akkor sem szeretek többé,ha így is érzek,mert csak így kell lennem,ahogy sosem voltam,gyermekemért…..
˝Ő volt Váci Mihály- a nyíregyházi, Ki nem volt kicsi, sem óriási.˝ (Sírvers a szerzőtől) Mégis azt gondolom, ki ennyi keserűt s szépet hagyott ránk, és számtalan tolla koptatott, kinek írása bennem annyi nyomot hagyott, hogy azt hinné az ember-meg sem halhatott. A…..
Pető-Eckrich Éva oldala Életutam 2012.08.05 17:21:00
1966-ban születtem Bp. Csepelen. Verseket 14 éves koromban kezdtem írni, de miután 8 évnyi munkám odaveszett, 34 éves koromig nem írtam. Ekkor újra kezdtem. Pályafutásomat N. Pető Ilonánál indítottam, 20 verssel felkerestem, azóta tagja vagyok a 'Szigethy Művészkörnek. N. Pető…..
Konkrétan rovat létrehozására nincs lehetőséged, de erre találtuk ki a menü szerkesztési lehetőséget, amit a Beállítások -> Tartalom menüpont alatt érsz el, ahol cimke alapján (Tag/Rovat) tudsz megadni menüpontokat. Ha a látogató arra kattint, akkor csak azok a posztok…..