Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kajus1

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Devecserben a Petőfi Sándor téren kezdődött a jobbik tüntetése, amihez csatlakozott az Új Magyar Gárda, a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület, a Hatvannégy Vármegye, a Véderő, a Gárda Motorosok, a Betyársereg és még két szervezet. Az űgy előzménye, hogy a Jobbikosokat egy…..
kajus1 2012.08.06 16:07:33
@bioLarzen: Ha valaki kimondja az igazságot, rögtön rasszizmusról beszéltek.Ez nem igaz ugyan úgy félek a kopasz agresszív emberetől,bár alaptalan a félelmem, ebben az országban senki nincs biztonságban.Én még emlékszem, hogy milyen nyugalmas kis országunk volt.
kajus1 2012.08.06 16:59:06
@Lastres: Egyáltalán nem tetszik a náci söpredék sem!Az oknak van okozója.Ez a helyzet hamarosan megállíthatatlan lesz.Nem ezt akartuk 22 évvel ezelőtt!Miért kell napi szinten szembesülni ilyen, és ehhez hasonló problémákkal az átlag embernek?!Vannak erre illetékes szervek, miért nem végzik a feladatukat?! Az élet nem erről szól.
T. Cím!     Olvastam a mai napon a " Feleségem még élhetne" című cikket, és több év után most éreztem azt, hogy le kell írnom azt az esetet ami velünk történt meg. Ha én és az akkori, nagyon jó háziorvosunk nincs észen, a  huszonéves fiam nem él. Az 1990-es évek…..
Puzsér Róbert szerint azért nyerhette Mészáros János Elek a Csillag Születiket, mert a nyugdíjasok ezúttal is bizonyították, hogy "övék a hatalom". "Ebben az országban a fontos és a kevésbé fontos kérdésekben is a nyugdíjasok döntenek. Sajnálom a Quantumot,…..