Regisztráció Blogot indítok
Adatok
okoska01

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljesen lehidaltam ettől a 10 eurós ekönyv-olvasótól. Letisztult céleszköz, ami gyönyörűen ragadja meg az egész ebook-ügy lényegét: a hardver nem számít. Tankönyvek lapjaira kívánkozik egyébként, hogy milyen gyors ebben a szegmensben a commoditization, azaz egy speciális,…..
Szóval az történt, hogy az Acer múlt csütörtökre tervezte bemutatni Kínában az ottani belső piacra szánt legújabb telefonját, a CloudMobile A800-at, melyen a legnagyobb kínai online kereskedelmi csoport, az  Alibaba által kifejlesztett felhőalapú operációs rendszer, az Aliyun…..
okoska01 2012.09.17 16:39:00
@Yarner: Egyiken sincs hivatalosan Google Play. Tehát nem is kell, hogy kompatibilisek legyenek (egyébként azok). Mivel az Android nem a google tulajdona, nem szólhatott be az Acernek, csak azt mondhatta, hogy a jövőben akkor Acer készüléken nem lesz Google Play. Meg Gmail, Maps, Youtube stb. vagy lesz, de akkor ez a kínai lopott fos nem lesz. Szvsz a Google ettől nem evil. A kalózkodást szorítsák is vissza, tűzzel-vassal.

@Sün‼ ツ: Az Android forráskódja mióta hétpecsétes titok? Letöltheted te is, ahogy bárki.
Fogalmunk sincs, pontosan mi történt ma reggel a Budai rakparton, amikor Varga Endre kerékpárjával át akart kelni egy kereszteződésnél. Az eddig mintegy hatezer Facebook-felhasználó által megosztott üzenetében ugyanis azt írja, egy szürke Suzuki Swift, melynek rendszáma 666-ra…..
Mások is megszívták a kriminális Nokia C5-03-mal, de a Vodafone és a Nokia hozzáállása sem segített a helyzeten: Ezt a mocskos szemét ócska VODAFONE-T! Három alkalommal 55 NAPOT VÁRTAM A MOCSKOS SZERVÍZÜKRE, egyszer hardver, egyszer szoftver hiba a telefonon, ami amúgy zsír új,…..
Pocsék hete volt a Samsungnak. Az amerikai szabadalmi persorozat keretében az Apple több mélyütést is sikerrel bevitt - a két legjelentősebb a Galaxy Tab 10.1 amerikai forgalmazásának ideiglenes betiltása, a másik pedig, ami már igazán érzékenyen érintette a közvéleményt, hogy…..
Aki volt olyan rendes gyermek, hogy elrakta a 2010-es karácsonyi, 2011-es szülinapi, névnapi, karácsonyi és 2012-es locsolópénzt is, azt most a Telenor legújabb akciója örvendeztetheti majd meg, melytől a humán tantárgyak szerelmeseit méltán foghatja el a szédülés és lelkük…..