Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laczkó Sándor

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közeleg a szilveszter, és vele a petárdázás, rakétázás, tűzijátékozás, amikor törvényes keretek közt élhetjük ki piromániánkat. Gondolom, már ti is várjátok. Ezzel kapcsolatban osztanék meg veletek egy apróságot, mely azonban túlmutat önmagán. A kenyír nem lesz olcsóbb tőle, de megmutatja, hogyan…..
1. Ivan Gašparovič: Az államférfiúi bölcsesség2. Miroslav Lajčák: Beneš-dekrétumok – a bocsánatkérés illemtana3. Martin Glváč: Győzelmes hadsereget építünk4. Štefan Harabin: Mi az igazság?5. Robert Kaliňák: A rendőrség sikerei a Malina Hedvig-ügy felderítése során..
Laczkó Sándor 2013.03.20 20:37:54
Laczkó Sándor 2013.03.22 17:28:33
  Ľubomír Jahnátek agrárminiszter a múlt hétvégén erősítette meg, hogy idén nem adóztatják meg a luxusélelmiszereket, hosszútávon viszont nem zárják ki a témát. A Smer egyik legnagyobb demagógiája 2007 óta az élelmezés körül kering.   Az első Fico-kormány öt…..
 Megközelítőleg egyidőben, hasonló térfélről, a fiatal magyar értelmiség részéről  kaptunk meleget és hideget egyaránt,  már ami az MKP sajtóját, megejelenítését illeti.Először a Közbeszéd hírportálon Laczkó Sándor eképpen jellemezte az ellenzéki pártok…..
Laczkó Sándor 2012.06.04 22:55:41
@farkasivan:
Tisztelt Farkas Iván, félreértés, az, hogy Ön mit foglal bele a programjába és az, hogy az Ön kommunikációs csoportja, hogy kommunikálja le, két különböző dolog. A közösségi médiában általában az admin egy rövid kommentárral, perexszel vagy egy kiragadott szövegrészlettel posztolja azt az anyagot amit a szakmai részleg előterjeszteni kíván. Ezért nem mindegy, hogy milyen szavakkal, kulcsszavakkal posztol, az sem mindegy, hogy hova teszi a vesszőt és hogy milyen hangsúlyt próbál sugározni a kibertérbe. Az, hogy megírták a választási programjukat még nem jelenti azt, hogy ezt le is kommunikálták. Ha kívánja részletes szétírással és elemzéssel támasztom alá az állításaimat.

Az utolsó mondatához csak annyit, hogy nem tartom pozitívnak a Fico-féle gazdaságpolitikát, ellenben Ön állandóan azzal a "szakmai intézménnyel" példázódik, akik szerint Ficonak volt a legjobb választási programja.

Maradok tisztelettel:
L.S.