Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amatőr Vásárló

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy értelmetlenül elhúzódó csere miatt Zso családja nem tud hol fürdeni. Ugyanis amíg a kád előlapja nincs meg, a fürdőszobájukat sem lehet befejezni. A rég kifizetett előlap viszont csak nem bír megérkezni, miután az első példány hibás volt, ezért át sem vették, csak…..
Amatőr Vásárló 2012.07.01 18:15:35
Nem kellett túl sokat keresgélni kismedence forgalmazó után, hiszen a wellis éppen óriásplakát kampányon hírdette magát. Szépen megnéztem a honlapjukat felkészültem, hogy mit árulnak és mennyiért. Gondoltam nem árt óvatosnak lenni, ezért a goglival jól rá kerestem olyan…..
Amatőr Vásárló 2012.07.01 18:10:46
... augusztus 16-át követően volt - úgy emlékszem - egy vagy két egyeztetés, majd jöjjön a 2011. év szeptember 8-i levelem egy részlete:  "Tisztelt Hölgyem, Az ígért, szeptember 7-i időpontban ismét közbe jöhetett valami Önöknél, mert nem jött szerelőjük, még csak…..
Mivel életem első blogja (remélem az utolsó is egyben) nem tudom, hogy kellett volna felépítenem a sztorit, mindenesetre a történet szempontjából érdemes elolvasni az előzményeket...  2011. április közepén  bejelentettük az addigra már egyre tornyosuló hibákat. A közel egy…..
... Tehát 2010. december közepén, óriási örömünkre megérkezett a várva-várt BORNEO masszázsmedence! Hideg volt, nagyon hideg. 2010 december 23-án, mikor az üzembe állítást végezték, talán havazott is. Másnap, már világosban tűnt csak fel, hogy a beüzemelést végző…..
Sziasztok, vidéki, 2 kisgyermekes családapuka vagyok, és kálváriám 2010. novemberében kezdődött, mikor úgy döntöttem, vásárolok egy kültéri hidromasszázs medencét. (Leszögezem már a kezdetekkor, hogy e történet nem fog a világ 10 legszomorúbb és leginkább szeretetre…..