Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stróman

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai szerzőnk Amerikában született magyar szülőktől, immár hatodik éve él Magyarországon. Arra gondoltam, nem minden tanulság nélkül való végigolvasni (és megbeszélni) Chris írását. „Pár blogbejegyzést már olvastam, és tudom, hogy az én esetem más, de szeretném…..
stróman 2013.02.05 21:19:27
@Kovermadar:
Érdekes amit írtál! Én is észrevettem, hogy kb. 1-2 évig mindenki szídja magyarországot a kiutazás után, majd ezután a visszájára fordul. Próbáltam elemezni az okokat. 1-2 évig még a kiköltözők között elevenen élnek a friss, és negatív emlékek, majd 1-2 év után a múlt megszépül, mivel már az új országban a negatív élmények is egyre sűrűbben előjönnek. Ezek után már csak a pozitív dolgokra emlékeznek otthonról. Ez szimplán pszihológia, és ahogy az ember biológiája működik. .
stróman 2013.02.05 22:46:23
@Kovermadar:
Szerintem jegyezd le valahová amit írtam, és vedd elő 2-év múlva. Akármennyire is sikeres leszel, többre fogod értékelni magyarországot mint most.
stróman 2013.02.05 22:50:45
@tildy:):
Tildy te úgy nézel ki azon az avatáron, mint egy kikapós nőci. :)
Trompf Lemondani vagy lövetni ? 2012.04.02 20:17:00
Schmitt Pál lemondott.   Lemondása kötelesség volt. Kötelessége az országgal a jobboldallal és önmagával szemben is.Lemondásához vezető állomások a lebukás, a kivárás, a bizonyosság, majd a következmény. A lebukás Lehet azon vitatkozni, hogy valaki, aki a dolgozata 95%-át…..
stróman 2012.06.04 10:13:46
@Trompf:

Schmitt Pál valóban szabályszegést követett el, csak nem ott, nem úgy, én nem olyan mértékben mint ahogy a médiában az megjelent.

Először is, az egyik műsorban az ide vonatkozó törvény fel is lett olvasva, amiben egyértelműen benne volt, hogy vagy teljesen önálló munkát kell beadni, ami önálló, saját kutatásokon alapul, vagy OLYAN, MÁSOKTÓL ÁTVETT MUNKÁT, AMI HIÁNYPÓTLÓ MŰ VALAMILYEN OKNÁL FOGVA. Lehet ez is, hogy pl. nem volt magyarra lefordítva. Ebben az esetben természetesen idézőjelbe kell tenni, és a lábjegyzetben feltüntetni az eredetét. No, ez utóbbit csinálta helytelenül Scmitt Pál, és a lábjegyzet volt igen hiányos, és nem a másolás vétségét követte el, mert azt ezen körülmények keretein belül SZABAD!

Scmitt esetében a korabeli gyakorlat is döntő volt, mert a 90-es évek elején bár a forrást akkor is fel kellett tüntetni, de a gyakorlatban erre nem mindig került. Valószínűleg érdekes eredményre vezetne, ha minden korabeli munkát átfésülnének.

Legyünk már korrektek Scmitt Pállal, és csak azokkal a dolgokkal vádoljuk, amit tényleg elkövetett.
Lobsterizmus Emigrálj barátokkal! 2012.06.02 20:36:00
A magyar kormány olyan szemérmetlen lenézéssel tekint a fiatalokra, ami nemzetközileg is kirívó. Orbánt mélyen érinti, hogy le akarunk lépni, de nem miattunk, hanem a szüleink miatt. Csak nekem fordult fel a gyomrom?  Gondolkodtam, mi bajom vele. Úgy beszél, mint egy szülő. Nem…..
stróman 2012.06.03 23:51:42
@rockseiaXLL:
Szerintem olyanok a politikusok, amilyen maga a nép.