Regisztráció Blogot indítok
Adatok
edoo

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tombol a karácsonyi szezon, de két mélynövésű, ugyanakkor nagykorú manólányt nem igazán jár át az ünnepi hangulat. Elegük van a kölykökből és a perverz apukákból, így szünetet tartanak egy pláza hátsó kijáratánál. A magasabb rá is gyújtana, ha a kollegina rosszallása,…..
Köszönjük az írók munkáját és az olvasók hűségét, az ünnepek alatt szórványosan, utána erőteljesebben, januártól jobban gatyába rázva érkezünk még több hogyvolttal. ..
Az elmúlt évadban ez volt az első sztrájk után készült epizód, ezért is nyit olyan képekkel, amiktől minden sorozatrajongót kiver a hideg veríték. Jellegzetes, piros ON STRIKE feliratú táblák terítik be a képernyőt, de ezúttal szerencsére nem David Shore vagy Carlton Cuse…..
hogyvolt Tudorok 1x03-1x04 2008.08.07 11:00:00
Egy színházi próbán nyitjuk az epizódot, valami túlbuzgó Shakespeare-előd egyengeti a sok önjelölt színészpalántát, és hát mit is mondjak, nem épp egy Tony-díj jelöltes a gárda... Amikor ráadásul az egyik puska el is sül, és 3 centivel a „rendező” füle mellett…..
Míg a tévénéző férfiak nagy része a futball EB lázában ég, és már alig várja, hogy újabb négy csapat (Ausztria, Horvátország, Lengyelország és Németország) mutatkozzon be a képernyőkön, a Viasat és az AXN két, igen kiváló vígjátéksorozat bemutatójával kedveskedik…..
edoo 2008.06.08 11:26:22
hogyvolt Smallville 6x15 - Freak 2008.06.03 14:49:00
Ez a döbbenetes felfedezések és hatalmas ködösítések epizódja lesz. Lana és Chloe lánybúcsúztatót tartanak a helyi tekepályán. Egyikük sem túl jó benne, ám megjelenik egy furcsa, tikkelő szemű fiú, aki mutat pár trükköt Lanának, így ő sorra dönti az összes bábut.…..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.04.29 09:08:00
Tragédia: Hillary Duff mégsem fog szerepelni a Bevery Hills 90210 spinoffban, viszont Lori Laughlin és Shenae Grimes igen. A pilotszezon eseményeiről holnap induló rovatunkban rendszeresen megemlékezünk majd. Most már biztos, hogy feltámad a The WB, a Warner Brothers rövid…..
Tehát fiúk a klubból. Aki még nem látott egy részt sem, pokolian bánhatja, viszont itt az alkalom, hogy megismerje. Pittsburgh- ben vagyunk. Egy szórakozóhelyen indul a történet. Erős dallamosabb tucc- tucc zene, diszkó fények, szép testű táncoló fiuk, némi táncoló lány vagy…..
Várható volt, hogy előbb-utóbb kiborul a bili, kiderül, hogy Burke világbajnok kezével maximum habverést vállalhat be gebinben, de azt nem hittem volna, hogy ennyi unalmas, vontatott epizódot követően sikerül feltámasztani a sírvapicsogás kórházát, és ismét érdekessé tenni a…..
Ma reggel írtunk a 24, a Hősök és a Szökés sorsáról, de van még egy rakás sorozat, velük vajh mi lesz? Az LA Times és a thefutoncritic.com alapján most összeszedjük, hogy ki hogy áll, és ez kábé mire lesz elég. Nem elfeledni, hogy ha végetér a munkabeszüntetés, minden áll…..