Regisztráció Blogot indítok
Adatok
C00L

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folymatosan frissülő post. (Alapsztori: tegnap és ma összehangolt rendőrségi razzia volt hazai szolgáltatóknál. Főként torrent/ftp-szervereket kerestek. Az egyik legnagyobb hazai torrenszájt gépét is elvitték. De néhány ártatlan webszájt is pórul járt. Ha kronologikusan…..
C00L 2007.11.10 00:50:21
smegma: rosszul látod a dolgokat. hiába veszem el, ott is ottmarad :-O amúgyis egy butított verzióját kapom meg ingyen, akár fejre is állhatok. hiszen mégha DVD9ben is töltök le valamit, akkor sincs eredeti borítóm hozzá, stb. ha töltök le, kinyomtatom színes lézerrel, megveszem a jobbik minőségű tokot, nyomtatok a DVDre is eredeti cimkét, és kijövök max HUSZAD annyiból, mint amibe benne lenne eredetiben, akkor KI LOP?????? (amúgy ilyet nem tennék, nincs rá se kedvem, se időm.) oké, fizessük meg a filmet, meg az ötletet, meg mindent... de az ég megáldjon! a kiadó miért lop el annyit legálisan? amúgy kimondták, hogy nem bűn a letöltés, meg a feltöltés sem, de csak ha blablabla... (sztem) precendens értékű per. ha nem bűn, akkor lopás nem lehet, hiszen az bűn. úgyhogy tévhitben élsz ;) bűn, ha mindebből pénzt csinálsz.
Morci, nagyonjól kifejtetted a véleményem :D de tényleg, eddig néha vettem a kedvencebbik filmjeim közül, volt, amit akár 1990ért is (pl Equilibrium). ez nálam nagy szó, mert ilyenre rég nem költök sokat. ha lenne rá, költenék. és ne jöjjön nekem bárkiis azzal, hogy a net árát DVDre is fordíthatnám!!! és akkor a fennmaradó 334 órában mit csinálok a kéthétben? TV-m nincs, mert a net lassan olcsóbb. meg ami ott folyik, az valami iszonyat :-S utálom, mikor két napra megbénítanak egy részt a netből :( nemrég többször is a DC, most meg jöttek a torrentek, meg FTPk... de már elkezdődött a rendszerek visszaállása hadrendbe, úgyhogy nem aggódom! hétfőn már tele lesz seederrel minden, a releaserek polcairól meg lekerülnek a pár nap alatt felstócolt rilízek, és alig tudjuk merre kapkodjuk a fejünket. talán még hálából egy köszit is dobok majd az a$$$vának, vagy valamelyik klónjának :D (tudom, hogy nem klónjai, de azóta ilyen az összes, mióta Kálmán úr olyan okosan viselkedik ott a góré székében a baxvánál :S )