Regisztráció Blogot indítok
Adatok
geil41

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lánczi Tamás miniszteri kabinetfőnök szíves közlése szerint „egy végletesen legyengített és szétzilált apparátust örökölt meg a kormányzat”. Egész eddig azt hittem, hogy az államigazgatás legtúlfizetettebb tisztviselője Lánczi kollégája, Megadja Gábor, de most…..
geil41 2012.06.02 16:11:47
@wegam: Normál esetben lenne 20 évük, de sajna elég hülyék hozzá, hogy bukjanak már legközelebb. Még úgy is, hogy átrendezték maguknak a pályát.
Mondjuk nekem olyan illúzióim nincsenek, hogy akkor majd jobb lesz, max. helycsere lesz, és pl. két kis babarczyeszter-féle fog valami nagyon fontosat kutatni az adófizetők pénzén valamelyik minisztériumban. Meg sokan mások.
geil41 2012.06.02 18:00:26
@Vortumnus: Fidesznácikkal szemben megengedett a szexizmus, a lekurvázás sőt keményebb dolgok is (legyilkolás kilátásba helyezése) is, ezen a blogon, látszik nem szoktad olvasni. :)
geil41 2012.06.03 10:22:00
@Yatumux: Nem te vagy az egyetlen, engem is kitiltottak anno egy, azaz egyetlen, nem is trágár hozzászólás miatt. Szerintem szalonképtelen sem voltam, nem írtam le egy "tilos" szót sem, a zs betűvel kezdődőt sem. De ha valaki nem illik az ex-SZDSZ holdudvar és a hörögve orbánozó lumpenprolik egységfrontjának irányvonalába, az elég itt ilyesmihez úgy látszik. Bár, ha meggondolom, abban a bizonyos hozzászólásban a kormány vagy orbán, fidesz szavak sem szerepeltek. Sem más pártokéi, de mondom néha szűk a tolerancia. Lehet, hogy lekáderezett a bloggazda az "ellenségeiről" fenntartott adatbázisa alapján (régi motros a fúrumos észosztásban-véleményvezérkedésben-gyalázkodásban), és azért tiltott ki, tehát pofára ment a dolog :)
Na de amíg nem tér vissza a vincent az előzetes moderációhoz (vagy regisztrációhoz, amihez be kell mutatni a hiányzó előbőrt, vagy a nagypapa ávós igazolványát:D), nem fogják tudni ilyen egyszerűen szűrni a hozzászólókat.
Kedves Olvasóink!A mai olvasói írás (Szemmelversz Ignác tollából) a női nem nagy tisztelőiként ismert szerkesztőséget mélységesen felháborította és ezúton is teljes mellszélességgel elhatárolódik tőle - ám a szólásszabadság nevében (szigorúan elrettentő,…..
geil41 2012.06.02 17:56:27
@KürtiT (Tromb74): Ezt úgy hívják, hogy trollkodás.
De látom mélyen érintett valamiért. Mondjuk a trollkodás egyik haszna épp ez, a provokáció. Neel trollként is több értelemről tett tanúságot, mint egyes reagálók, akiktől csak személyeskedésre futotta, lásd fent. Persze nem kell megvédeni, nem is szorul rá, csak úgy mondom.
Az átalad reagált hsz-ban pedig nincs semmi különös, tényszerű, csak míg a feminizmus mindezt győzelemnek tartja, az őskonzervatív nem. Egyéb szövegei is 100 éve semmi meglepetést nem keltettek volna, pl. egy Brenner (választott nicknevén "Csáth Géza") nevű morfinista orvos majd feleséggyilkos (aki a nejét csak "démoni kurvának" emlegette) szerint:
"A nők számára nem ajánlatosak a tudományok, mert ezek évezredes férfi munkálatok eredményei, valóságukban tehát számukra át nem érthetők, vagy ha igen: igazi haszon nélkül, mert a női elme képességei nem alkalmasak egy olyan szellemi lánc továbbszövésére, amin mindenütt férfiagyvelők dolgoztak. A női lélek nem alkot, hanem megért, nem okoskodik, hanem megérez, nem tud, hanem megsejt - mint több helyütt olvashatjuk."