Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Santiago Hernandez

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kip Winger énekes-basszusgitáros-dalszerző vezette amerikai glam/progresszív metal csapat, a Winger a '80-as évek legvégén és a '90-es évek legelején két kiváló albummal vált igen gyorsan sztárrá hazájában. Az 1988-as "Winger" és az 1990-es "In The Heart Of The Young" lemezek mai füllel hallgatva…..
A leghírhedtebb magyar trashreality 9. évadjáról 4 évvel ezelőtt írtam. Sokan azt hittük a 10.-el már tényleg vége lesz ennek az egésznek, erre idén kijöttek a 11.-el...
Santiago Hernandez 2023.01.11 09:50:34
@blackpilled666: Tehát akkor ez azt jelenti, hogy a társadalomnak három rétrge van:
1, akire nincs hatással a trash
2, a reménytelenül, a médiától függetlenül ostoba
3, és egy réteg (a fiatalok főként) akiket szellemileg lehet felfelé és lefelé irányítani a média által?
A napokban Szilágyi Anna egy cikket közölt a 777-en. A téma már megint a ”Hová tűntek a férfiak?” című férfihibáztató siránkozás, ám ezúttal visszafogott hangnemben, vallási fanatikus nézőpontból kapjuk a pofánkba a szart...
Santiago Hernandez 2022.07.15 06:46:11
A helyzet az, hogy Annácska diplomás és vallásos. Ide vonatkozó cikk:
redstyleschool.blog.hu/2017/06/03/notipusok_vol_7_a_vallasi_fanatikus

Ezzel a két tulajdonságával a párválasztási stratégiája is hasonló: legyen diplomás a férfi (eleve kevesebb férfi diplomázik le) és emellett járjon vele lelkigyakorlatra, templomba. Így igen leredukálódik azok köre, akik nála szóba jöhetnek.
Ebből következik, hogy lesznek még cikkei ugyanezen témában
Egy kis kiegészítés a jó múltkorihoz...
Santiago Hernandez 2022.02.11 12:52:48
@Technikus Úr: nem kellett volna neki feladnia, másnap oda ment volna egy másikhoz, ha az is kikosarazza, akkor egy harmadikhoz és így tovább... De csak is azért, hogy a saját bőrén tapasztalja meg azt, hogy a nőtlenségével az égvilágon semmiről nem marad le. Illetve mégis: lemarad nemi betegségekről, egy csomó hisztiről, nyafogásról, duzzogásról, megcsalásról, válásról, gyermekei elvesztéséről és ellene való neveléséről, a vagyona nagyrészének elvesztéséről. Így sosem tudja meg, hogy a pina elképesztő mértékben el van inflálódva, és nagy árat kell fizetni a semmiért.
Az elmúlt években több cikket is írtunk arról, hogy a gitáralapú könnyűzene, de a minket és olvasóinkat leginkább érdeklő rock és metal stílusok népszerűsége folyamatosan és egyre érezhetőbb mértékben csökken (cikkeink ITT és ITT olvashatók többek között). A trendre sajnos csak ráerősített a lassan…..
Itt az ideje, hogy az incel (involuntary celibates), vagyis az önkéntelen cölibátusban élő férfiakról is beszéljünk...
Egy ismerősöm feldühödött szomszédjának mesélni valója következik..
Az utóbbi időben egyre többen vizionálnak világszintű ünneplést + orgiát a globális szobafogság utánra. Vajon igazuk lesz?..
Santiago Hernandez 2021.05.13 08:51:29
@Technikus Úr: Mainstream celebkultúrában való jártatlanságom okán rá kellett keressek ezekre a hupczikékre.
Első blikkre azon tipikus nőstények közé tartoznak, akik ordas erkölcsi, szellemi, lelki hiányosságokat próbálnak elkendőzni a külsőjük felturbózásával. Tipikus jelenség a jelen 21.századi elsznobosodott világban.
A jövő nője szép, tökéletes testtel rendelkezik, intelligens, kiváló beszélgetőpartner és tampon helyett töltőt dugdos magába. Ezt tudjuk, de vajon hogyan fognak hozzá meg a megváltozott társadalmi körülményekhez viszonyulni a manginák?..
Boldog Újévet Mindenkinek! A Blue Pill-nácizmus elleni harc éve hivatalosan is véget ért, de ez közel sem jelenti azt, hogy a továbbiakban nem folytatunk hadjáratot a Kék Pirula ellen!..
Santiago Hernandez 2019.04.19 09:33:49
@The Cortez: Édes fiam! Óvatosan kell kezelni az ilyen smárolgatásokat is. Ki tudja nem-e terjeszt valami olyat az a riherongy, amire még az orvostudomány is felfigyelne. El ne kapj valamit, mert ki viszi tovább ezt a remek blogot?
Red Style School Szingli party 2019.02.14 23:09:30
A pénzéhes vállalkozók és a gátlástalan marketingesek nemcsak a különböző társkereső oldalakkal hülyítik a bétákat meg az omegákat, hanem a szingli bulikkal is...
Santiago Hernandez 2019.02.15 10:19:08
@sl20: Mert még ha Times New Roman betűtípussal félkövér dőlt lenne akkor azt mondanám, hogy na! :-)
De komolyan! Egy nő hamarabb próbálna lecsapni egy piros karszallagos (tehát foglalt) alfára abban a reményben hogy majd elszereti a nőjétől (kihívás faktor plusz), mint egy nyilvánvalóan szabad bétára, aki senkinek sem kell. Közkeletű mondás a nők körében: "a férfi olyan, mint a wc: vagy foglalt, vagy le van szarva"
A történet szerint 1 csaj évek óta együtt élt a palijával. Egy idő után a fiatal pár összeköltözésre adta a fejét, így házépítésbe kezdett. A nőstény nem volt megelégedve az otthoni baszással (nem tudni, hogy rövid-kevés volt-e neki, vagy csak simán nem tudott elélvezni), ezért sunyiban 1 alfával…..
Red Style School Faszméret 2019.01.18 19:18:57
Egy kis kiegészítés a múltkorihoz. Jöjjön a férfiakat érintő legkényesebb kérdés!..
A Blue Pill-nácizmus után, végre a tág vagina ellen is felvesszük a harcot!..
Santiago Hernandez 2019.01.18 09:45:44
@Captain Admin: "Ha nem érdeke, minek hazudna egy csaj pl az 5-el korábbi palijáról"
A hörcsögével beszélgetsz.
A hörcsög hazudik a nőnek, az igaznak hiszi, ilyen értelemben a nő nem hazudott neked. Biztosan nem tette hozzá a nő azt hogy "hát ha a hörcsög hazudott akkor most én is", mivel nem tud arról hogy bemagyarázta magának a valótlant, a kifogást, hogy kidobhassa azt a palit, vagy ha őt dobták ki, akkor pedig azt, hogy miért savanyú a szőlő. Ekkor jön a kis rágcsáló megindokolni mindent a lelki béke érdekében.
Ami azt illeti, a Mulatós blog elsősorban az underground STÁRprodukciókat preferálja, ebből kifolyólag  idegenkedik felkapott mémek elemzésétől. Azonban lássuk be, Barna Barnabást mellőzni hasonló gesztus lenne, mintha Miatyánk-mentes Bibliával mennénk házalni. Az analógiánál maradva: kellett…..
Az idősebb olvasók bizonyára még emlékeznek azokra a '80-as évekbeli sci-fikre, melyek jóslatai szerint a 2010-es években az emberiség kibernetikus rabszolgatartók fogságában fog sínylődni. Nos, mivel ma még nem jártam kint az utcán és nem néztem hírportálokat, kizárólag a saját nevemben tudok…..
Ugye, mindenki fel tudja idézni a költséghatékony sci-fik/horrorok azon jelenetét, amikor a kisvárosi tahó odamegy az űrlényhez/génkezelt rovarhoz, és így szól hozzá: "hé, seggfej, tegnap volt Halloween!" Nos, egy hasonló találkozásnak többször van pozitív kimenetele, mint amikor mulatós (körökben…..
Ejha! A trágyapumpa visszavág 2011.10.30 05:00:00
A Honda 1978-ban mutatta be a CX500-as típusát. Hamar népszerű lett itt erurópában is. Német nyelvterületen még egy gúnynév is rajta ragadt: Güllepumpe vagyis trágyapumpa. Némi iróniával, de így "tisztelegve" a legendássá vált megbízhatóságának, és könnyen karbantartható…..
Santiago Hernandez 2012.06.10 01:03:40
Akárcsak a jazzben, a mulatós/táncdal műfajban is akadnak evidens sztenderdek. (Értsd: a kolbászfesztivál törzsközönsége borlopóval katéterezné a meghívott zenekart, amennyiben kihagynák a repertoárból.) Az Egy szál harangvirág is ezek közé tartozik - a Szécsi Pál rajongói ultrák legnagyobb…..
Santiago Hernandez 2012.06.02 13:45:16
Santiago Hernandez 2012.06.02 13:49:14