Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kolompár Gáspár

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egésznek az okozója Lacus barátom, aki megdobott egy levéllel valamikor január végén. Mert mint minden, a végén beláthatatlan következményekkel járó projekt az életemben, ez is ilyen ártatlanul kezdődött, hadd idézzem: „ha már azért vettem motort, hogy együtt menjünk…..
Hányszor, de hányszor gondoltunk rá, milyen jó is lenne, ha sikerülne elkapni azt a szarházit, amelyik feltörte az autónkat, és elvitte a rádiót, az akkumulátort, a gyerek plüssmackóját. Mondjuk pont akkor, amikor nekiáll felnyomni a kocsinkat. De ez sosem jön össze, a rohadékok…..
Megvan az a film, amiben Jurij Orlov felvásárolja a korrupt tábornokok alól az exszovjet katonai raktárak készleteit, majd afrikai polgárháborúk nem kevésbé korrupt, brutális tábornokainak adja el? A Fegyvernepperben a helikoptertől a tankig visznek mindent, az ezernyi Kalasnyikov…..
Kolompár Gáspár 2014.02.02 12:57:46
@Orván Biktor:
Ebben biztos vagyok!
„Ha az iparban, mezőgazdaságban, illetve közigazgatásban végzett, felelősségteljes tevékenységünk mellett csak egy parányi szabad időhöz jutunk, kiviharzunk modern lakásunkból, és samponnal, szivacsokkal felszerelve rávetjük magunkat krómtól-lakktól tündöklő…..
Kolompár Gáspár 2013.02.03 14:27:45
@norisz01: Ezt nem jól tudod: A common rail motorokat a FIAT fejlesztette ki (JTD),majd a Bosch megvásárolta a licencet 1997-ben.
Kolompár Gáspár 2013.02.03 17:27:49
@rolleros: Csak gratulálni tudok a hibamentes évekhez! Azért nem baj, ha így tudatlanul nem tartom nagy számnak az olasz dízel autókat, lehet ez a véleményem ugye?
Kolompár Gáspár 2013.02.03 17:35:34
@35up: Köszönöm az infót, ebből is kiderül, hogy az Olaszok nem tudták tartani a méretpontosságot a kritikus alkatrészeknél, ezért nem kerülhetett sorozatgyártásba a rendszer.
A Totalcar Hátsóülés-rovata ismét egy kéretlen videóval jelentkezik. Természetesen ezúttal is az aktuális ebéd-utat jártuk meg oda-vissza két konkurens típussal. És nem lettünk okosabbak. Illetve igen, hamarosan olvashatják. ..
Belsőség Heti merítés 2013.01.20 09:33:48
The complete sports car Hatéves lehettem... szerelem volt első látásra pedig matt fekete volt, ecsettel vagy teddy hengerrel lefestve, forgatott felnikkel és ültetve... Feel the sunshine Akkori árát kicsit borsosnak tituláltam, de egy próbakanyar után ki is derült, hogy mi kerül…..
Mint a rossz lelkiismeret, úgy üldöz engem a Puch. Ez az autó a legsötétebb lelkiismeretem fizikai megtestesítője. Egyetlen szerencsém vele - oly régóta lohol a nyomomban, hogy alig kellett ráköltenem. Nem viccelek, valamennyi közül a legelfeledettebb, legmellőzöttebb, ugyanakkor…..
„Ki kell úgyis vennem legalább egy hét szabadságot, hogy el ne ússzon jövőre. Ezért hétfőn leviszem Bazegkettőt Kareszhoz, megcsináljuk rajta azt az öt apróságot két nap alatt, aztán kedd este jössz a gyerekekkel, hozod a 190-est, otthagyjuk olajcserére, egyebekre,…..
Kolompár Gáspár 2012.12.30 16:45:09
Kolompár Gáspár 2013.01.02 22:13:50
@lanciabacci: A félliteres petben meg biztosan viszki van.
Most jöttem rá, a viszi szikviszből lett a viszki.
Ki ne hallotta volna az apjától ezt az örök érvényű mondást? Nem biztos, hogy mindenki azonnal megértette, miről is szól ez a tömör életbölcsesség. Nekik mutatnék egy példát, egy egészen plasztikusat.A szerkesztőségi levelezőlista komoly fertő. Gyakran tűnnek fel levelek,…..