Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rönee

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
vid4u.init(320,240,"W97qF890kJ","4O5mKW7UTj",1); 2perc.blog.hu ..
Rönee 2012.06.01 22:13:16
Üdv.

Sok kommentet olvastam. Pár igen retardáltat is.
1. Ha valaki ugyanezt civilekkel leforgatja egy repülőtéren, én komolyan megtapsolom. Azért emberek, nem mindegy, hogy esetleg férjed/apukád 2 hónapig elmegy külföldre és sunshine, beach van egész idő alatt, vagy esetleg több hónapra kiküldik egy Isten háta mögötti helyre harcolni, úgy hogy bármelyik percben meghalhat! Na kinél sírnál jobban?

2. Aki nem tudja, hogy mi van a katonaságnál, az inkább ne ossza az észt, könyörgöm! Aki olyan nagyon fajagyerek, az próbáljon meg csak bekerülni, fog nézni nagyokat, ha percek alatt kirakják a pici fenekét. Ha meg be is kerül valószínűleg a kiképzésről sírva rohanna anyucihoz hazafelé. Ha meg még ezt is túléli, akkor meg már rég megváltozott az álláspontja, és többé nem "zsoldosok", meg "fosztogatók", meg "ártatlanokat lövöldöző" emberek lesznek neki a katonák.

3. És ugyan emberek. Szerintetek vajon mégis miért Irakban harcoltak az amerikaiak, hm? Hát nem hobbiból az is biztos. Ugyanis kéremszépen, ha ők nem mentek volna Irakhoz, akkor Irak megy hozzájuk. Kész vannak a lehetőségek: vagy mész Irakba harcolni, vagy vársz és (esetleg) veled együtt mondjuk épp a szülővárosod is megszűnik. Gondolom, egyértelmű a döntés.

4. Jelentkeztél a hadseregbe, katona lettél. Szerintetek ők választják meg, hogy mit fognak majd csinálni? Mert pár "csak a pénzért mentek Irakba, ők választották ezt." kommentből nekem ez jön le. Pedig sajnos ez nem így van. Nem úgy, mint amikor az oviban megkérdi az óvónéni, hogy "Na, gyerekek ki szeretne rajzolni?" és akkor pár önként jelentkező megy, és rajzol. Hát itt a feletteseket pont nem érdekli, hogy te hol szeretnél harcolni, ha kiosztottak Irakba, mész. Ha azt mondták, hogy otthon maradsz, nem vagy elég jó, akkor otthon Kell, hangsúlyozom KELL maradnod, vagy úgy kiraknak, mint a franc.

5. Ja, és senki nem mondta, hogy sírnod KELL a videón, még csak könnyezned sem kell. Viszont nemtől függetlenül ( igen pasik!) ez megható.

Ps.wekamo-val és edina1203-al egyetértek.