Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hokihuligán

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
December 18-án 5-2-re verte a Buffalo a Torontót, a második hazai gólt Toni Lydman szerezte. A jegyzőkönyvből ennél több nem derül ki, de nem akármilyen találatot hozott össze a Sabres finn védője. Lydman a vonaltól előre emelte a korongot, amely elszállt volna a kapu mellett. Vesa…..
Pat Cortina, a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya megnevezte azt a 20 mezőnyjátékost, akik pályára lépnek a pénteken kezdődő svájci világbajnokság első csoportkörében. A 25 fős keretből a csatár Nagy Gergő és Kóger Dániel maradt ki A két támadó a keret…..
Egy lépésre vagyunk az A csoporttól. Egy nagyon nagy lépésre. Ahhoz, hogy világra szóló siker keretében feljussunk az elitbe, meg kell vernünk az oda erősen visszavágyó Ukrajnát. Muszáj ezt kiszurkolni valahogy. Élőben közvetítünk, szövegesen.És mindjárt az elején felhívjuk…..
Jégkorong Vagyunk kik, akarunk mit 2007.11.08 13:53:00
Először is abból indulunk ki, hogy a jégkorong a világ legjobb sportja, és mi szeretjük erősen. És ezt a blogot azért indítottuk, hogy ezt a megközelítésünket minél alaposabban kifejthessük, mégpedig folytatólagosan. Elöljáróban felteszünk magunknak néhány alapvető…..
Hokihuligán 2007.11.08 21:48:55