Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lothryen Meneldur

9 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel sok építőjellegű kritikát kaptam az erlindékkel kapcsolatban úgy döntöttem, hogy kicsit változtatok rajta. Erlindé Az erlindé nem önálló faj, hanem egy ritka elf alfaj. Különös, sorsfordító együttállások alkalmával olykor előfordul, hogy két elfnek erlindé…..
Hegyes fül, hosszú élet Erlindé 2012.08.09 10:40:41
Előző bejegyzésemben említettem, hogy egy új fajon szorgoskodom. Hát elkészült. Íme:Erlindé Az erlindé nem önálló faj, hanem egy ritka elf alfaj. Különös, sorsfordító együttállások alkalmával olykor előfordul, hogy két elfnek erlindé gyermeke születik. Jeletőségteljes…..
Hegyes fül, hosszú élet Új faj 2012.08.08 00:25:18
Egy új fajon szorgoskodom épp. Nem soká kész is lesz. Igazából nem is egy külön faj, hanem egy alfaj. Na vajon melyik fajé? :)..
Sziasztok! Már folyamatban van egy írásom. Szeptember - Október környékére szerintem kész lesz. Remélem tetszeni fog. :)..
                                Itt hamarosan sokmindent meg fogsz találni, ami M.A.G.U.S-al és más szerepjátékokkal kapcsolatos. Meg ugyebár az elfekkel. :) Ha akármilyen kérdésed van írj az elfendel00@freemail.hu címre. Vagy keress meg az egyik fogadóban. További…..
ghghgh Erlindé 2012.07.27 02:04:20
Előző bejegyzésemben említettem, hogy egy új fajon szorgoskodom. Hát elkészült. Íme: Erlindé   Az erlindé nem önálló faj, hanem egy ritka elf alfaj. Különös, sorsfordító együttállások alkalmával olykor előfordul, hogy két elfnek erlindé gyermeke születik.…..
ghghgh Új faj 2012.07.25 02:55:00
Egy új fajon szorgoskodom épp. Nem soká kész is lesz. Remélem mindenkinek tetszeni fog. :)   ..
Darton csendben jön, észrevétlenül. Nem követi fényes kíséret, nem harsognak fanfárok az érkezésekor. Őt magát sem látod különösnek vagy figyelemre méltónak, és csak a legbölcsebbek ismerik fel őt. A végső próbatétel mégiscsak ez. Az arca fáradt, hideg és nyugodt, mint a…..
ghghgh Hamarosan! 2012.07.08 14:31:00
Sziasztok! Már folyamatban van egy írásom. Nyár végére szerintem kész lesz. :) Remélem tetszeni fog! További szép napot! Üdv: Lothryen...
ghghgh Üdvözöllek Kalandozó! 2012.06.01 19:23:00
    Itt hamarosan sokmindent meg fogsz találni, ami M.A.G.U.S-al és más szerepjátékokkal kapcsolatos. Meg ugyebár az elfekkel. :) Ha akármilyen kérdésed van írj az elfendel00@freemail.hu címre. Vagy keress meg az egyik fogadóban.   További sok szép napot...