Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány)

0 bejegyzést írt és 192 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fényességes Vezénylő Csillagunk végletekig lemerült állapottyában sem engedte el kezünket teljesen a szünidőre, nem hagyott minket szellemi manna nélkül. A faszbúkjára feltöltött három percet elemezték sokan sok helyen, a valóságtartalmát is ideértve, pedig a lényeg ezúttal…..
Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2012.07.15 16:21:53
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Az nem én vagyok, te faszszopó seggfej! ÁlStefik garázdálkodnak itt!
Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2012.07.15 16:43:01
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Köztudott, hogy Fabius csak a legritkább esetben érhető el napközben. Ő ilyenkor egy kétes hírű, hatósági engedéllyel nem rendelkező csepeli talponállóban mosogat éhbérért. A blogot este szerkeszti.

Ez az ő szánalmas élete.
Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2012.07.15 16:43:01
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Köztudott, hogy Fabius csak a legritkább esetben érhető el napközben. Ő ilyenkor egy kétes hírű, hatósági engedéllyel nem rendelkező csepeli talponállóban mosogat éhbérért. A blogot este szerkeszti.

Ez az ő szánalmas élete.
Viktorunk szerint korszakos adót vetettek ki a nagyeszűek a tranzakciós adóval. Korszakos lesz ez tény, legfeljebb nem abban az értelemben válik azzá, ahogy Viktorunk gondolja. Jelenleg úgy néz ki szegény, mint a Lali előtt sámlin kuporgó Király Sanyi, aki követeli a királylányos…..
Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2012.07.11 18:05:12
Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2012.07.11 20:47:53
@a szív fészkei:

Láthatólag félreértés van itt, hiszen nem arról beszéltem, hogy szerelmes vagyok. Én csak megállapítottam, hogy rendkívül helyes fiú. Ez csupán állatias ösztönökre épülő testi vonzalom, amit – jó keresztény lévén – kötelességem a lehető legjobban represszálni. Az ösztönökre játszó, azokat kijátszó, alantasan veszélyes szexualitás ez, ami már nagyon sok lányt bajba sodort...
Franc essen már ebbe a teszetosza világba, ahol a ránk testált uniós forrásokat sem tudjuk lehívni! Na, mostan' ebből elég, alakuljon meg a Négyek Tanácsa, és az Orbán-Matolcsy-Lázár- Lászlóné eszesfogat ossza szét amit még lehet. A saját kezével. Mert hát már Mózes is…..
Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2012.07.04 23:23:37
@Knósszosz:

Teljesen felesleges a 2014-es választások megnyeréserese felépített balliberális taktikai lehetőségek elemzésébe elmélyülnöd, mert nem fogtok nyerni. Orbán Viktor még csak 49 éves, Horthy Miklós pedig még 77 évesen is kormányozta az országot.

Orbán Viktor most van ereje teljében, csillogó szellemi képességei teljes birtokában.
Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2012.07.04 23:23:37
@Knósszosz:

Teljesen felesleges a 2014-es választások megnyeréserese felépített balliberális taktikai lehetőségek elemzésébe elmélyülnöd, mert nem fogtok nyerni. Orbán Viktor még csak 49 éves, Horthy Miklós pedig még 77 évesen is kormányozta az országot.

Orbán Viktor most van ereje teljében, csillogó szellemi képességei teljes birtokában.
Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2012.07.05 01:10:07
@Fabius:

Mivel ez a hozzászólásod nyilvánvaló provokáció volt, ezért most legnagyobb tisztelettel szeretnélek tájékoztatni, kedves Fabius, hogy sem most, sem a jövőben nem ülök fel az olcsó provokációidnak.
Tovább gyűrűzik a földügy, kedves Feleim. Az első fideszes fecskék már menekülnek a népharag elől, de van aki kitart. Mit kitart, ő az Ángyán székét fűrészelő legény a gáton, vagy éppen a hírtévében sóhajtozó, bánatos bulldog fejjel picsogó ártatlan áldozat, akit…..
Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2012.06.30 16:35:30
@Fabius:

Fabius, szedd össze magad, légy végre férfi, és egy határozott mozdulattal töröld az álStefiket az oldalról!

Meggyőződésem, hogy eltérő okokból ugyan, de mindketten érdekeltek vagyunk abban, hogy az álStefik végleg eltűnjenek a blogodról!
Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2012.06.30 16:55:43
@Fabius:

Ez a perverziód? Szereted a lányokat megalázni? Élvezed, ha rákényszerítheted az akaratodat egy kiszolgáltatott helyzetben lévő nőre? Szereted, ha könyörögnek neked?

Velem ezt nem csinálhatod. Engem kemény fából faragtak.
Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2012.06.30 18:19:13
@Fabius:

Fabius! Kérlek.
Ez a poszt csupa találgatás. Még szép.Kapkodjuk a fejünket. Egyre több információ lát napvilágot alvilági körök és a magyar rendőrség rendszerszerű, igen jól szervezett "együttműködéséről". Amerikai filmeken nevelkedett magyar állampolgárként olyan nagyon nem…..
Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2012.06.29 21:10:00
@Parajpuding:

Tény: Vizoviczki László, a magyar alvilág egyik legbefolyásosabb, leghatalmasabb figurája börtönbe kerül.

Tény 2.: Orbán Viktor személyes utasítására indult el a nyomozás.

Következtetés: Orbán Viktor bátran odacsapott az alvilágnak.

Következtetés 2.: Faszszopó kis geci vagy.
Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2012.06.29 23:52:55
@dr.kakaósbögre:

Igazad van, tévedtem. A legnagyobb Gyurcsány.
K-Blog Simicska most Vácra megy 2012.06.29 16:12:00
A ma megjelent Közbeszerzési Értesítőt Simicska Lajos biztos örömmel vette kézbe, hiszen a Közgép egyik érdekeltsége, a Dunántúli Kft. - a Thales Austria Gmbh-val és a Thales Rail Signalling Solutions Kft.-vel közösen - sikerrel szerepelt a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.…..
Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2012.06.29 20:23:33
@Hertelendi:

Na, ismét kibújt a szög a zsákból! Amikor sarokba szorítanak benneteket, lehull rólatok liberális álarc, és megvillan a valódi arcotok. Te is rögtön heves cigányozásba kezdesz. Ez lenne a demokratikus-toleráns balliberális oldal, amely a fasiszta-rasszista jobboldal megdöntéséért küzd? Ez lenne a kirekesztés ellen küzdő bátor demokraták hangja? Vicces, hogy Orbánt a külföldi lapok Hitlerként ábrázolják és rasszizmussal vádolják, miközben a balliberális ellenzék cigányozza. Csodálatos. Köpd le magad, tetű!
Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2012.06.29 20:34:29
@Hertelendi:

Köztudott, hogy mocskos zsidó vagy. Ismerek rendes, becsületes zsidókat is, de te egy büdös biboldó vagy!
Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2012.06.29 20:36:51
@ormány triktor:

Meg ne próbáld!
Erősen vitatható, hogy a választópolgárok között az MSZP támogatottsága tényleg beérte-e már a Fideszét, ahogy azt például Mesterházy Attila állítja. Nem meglepő módon az interpretációiban legendásan erős intézet gyorsan jelezte is: „az olló zárulása azonban csak…..
Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2012.06.28 09:44:06
Fideszfigyelő Csak a torka véres 2012.06.27 11:50:00
Sebtiben összeraktak egy költségvetést, amivel Orbánék bizonyítani akarják, hogy rendben van az államháztartás 2013-ra. Sikerül is elfogadtatni az Országgyűléssel. Csak a torka véres. Múlt héten érdekes adatokkal lepte meg a Számvevőszék (ÁSZ) a nagyközönséget: a…..
Nincs keresnivalója Európában olyan országnak, ahol törvényt fogadnak el a parlamentben, amelyhez hasonló jogi munkát csak Szaud-Arábiában a Korán védelméről hoznak. Előttünk a jelenet: Semjén Zsolt fatvát kiállt a dán karikaturistára, mert a Szent Koronát illetlen…..
Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2012.06.27 17:13:09
Ez a pillanat is eljött Feleim: az első kifaroló nerfecskéket már láthattuk a napokban. A földpályázat nem rossz biznisz, mutyizva pláne nem az, de mégis akadnak, akiknek ennyit nem ér az egész. Mert az amit fizetni kell érte nem merül ki a bérleti díjban, hanem rombolja a renomét,…..
A Nemzeti Elhülyülés kormánya tegnap új irányt hirdetett Kedves Vezetőnk kirohanásával: romkocsmában merengő belvárosi értelmiség helyett vissza kell térni a klasszikus talponállók világába. Sör, virsli, vurstli, és ha Jávor Benedek tovább pofázik a nagy büdösben, akkor…..
Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2012.06.26 20:22:20
Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2012.06.26 20:46:33
@lbm:

Ne nyalj, mert szaros lesz a nyelved!
Nagy újság van kedves Feleim, rám cáfolt a Jobbik. Az Emberarcú Vona Gábor portfólió első darabjai - Vona Gábor megsimogat egy őzikét, Vona Benedek roma kisfiúval játszik - után azt találgattam melyik emberarcú orca bemutatása lesz/lehet a következő menetben. És bár a…..
Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2012.06.25 20:00:24
@Fabius:

Fabius, te szerencsétlen! Egy csalóval beszélsz. Ő az egyik álStefi.

Én vagyok az eredeti.
Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2012.06.25 20:27:16
@Fabius:

Fabius!

Én most a legkomolyabban felszólítalak, hogy azonnal intézkedj és a kialakult (TARTHATATLAN!!!) állapot megszüntetése érdekében töröld az összes álStefit a blogodról!
Kövér László házelnök megírta a válaszlevelét Eli Wieselnek. "irodalmi műveiben nem lelhetők fel sem náci eszmék, sem pedig az antiszemitizmus" "Szeretném remélni, hogy egyetért velem abban, hogy az alkotó emberek alkotásában mindig az alkotás az elsődleges, és a megítélés…..
Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2012.06.25 14:49:52
@Könnyen elkaptuk, uram!:

Bolyai János, Liszt Ferenc, Munkácsy Mihály, Puskás Ferenc, Bartók Béla, Asboth Oszkár, Ybl Miklós, Márai Sándor, Szent-Györgyi Albert, Rubik Ernő, ....
Az izraeli törvényhozás, a Knesszet elnöke levélben értesítette Kövér Lászlót arról, hogy jelenléte „nem kívánatos" Jeruzsálemben, a Knesszet által szervezett Wallenberg-konferencián. Previously on Twenty-Four. Eli Wiesel Nobel-békedíjas magyar származású író szintén…..
Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2012.06.25 10:36:20
A SZOLIDARITÁS MOZGALOM köszöni szépen!Mióta hál istennek eltűnt az ECHO-TV adásáról Bencsik András, hatalmas űr keletkezett a kormánypárti dicsőítés területén, kívánjon az bármilyen nyilvánvaló hazugságot is. A HÍR-TV  igyekszik betölteni ezt a médiatörténelem sötét…..
Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2012.06.24 22:35:31
Bloggert terroristát fenyegetni manapság igen menő. Fúj az a bizonyos keleti szél, nagyon fúj. Igazából meglepő, hogy nem életveszélyes fenyegetésekről van szó. Legalábbis még. Szerencsére az ilyen rendszerekben mindig van elég a felbátorodott, vérostoba faszkalapból, aki…..
Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2012.06.24 11:02:44
@septem:

Szerintem ez Vadai Ágnes blogja.
Palotaforradalom van Tündérországban! Az Állami Számvevőszék gyakorlatilag kettéhugyozta a költségvetést, mint részeg mikulás a hóangyalt. Igen, ez az az Állami Számvevőszék, amelynek élére Domokos László egykori fideszes honatyát nevezte ki a Nemzeti Együttműködés…..
Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2012.06.23 22:24:33
@Knósszosz:

Hülye fasz, te vagy egyetlen ezen az oldalon, aki bedőlt az álStefik ármánykodásának...
Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2012.06.23 22:34:57
@Stеfánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány):

Ismét egy olyan hiba, ami arról árulkodik, hogy csak egy olcsó csaló vagy. Én például sosem mondanék olyat, hogy "gázkamraszökevény". Ez a kurucinfón nevelkedett nyilasprolik szavajárása, akiket én legalább annyira (ha nem jobban) megvetek, mint a liberálbolsevikokat.
Martonyi János beugrott egy pacsira Egyiptomba. Oda éppen csak ő hiányzott, gondolom örültek mikor leszállva a gépről első szava az volt: mikor hoztok egy kis lóvét, tesó?   De fontos a smúz, és a mi külügyérünk az Óperenciás tengeren túl is híres a remek…..
Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2012.06.22 17:58:36
Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2012.06.22 18:04:09
Lehet, hogy a pártokat már mindenki megutálta, a választásokra a legtöbben mégis elmennének. És ha már ott vannak, várhatóan még nagyobb arányban szavaznának a kormány ellen, mint ami a legutolsó közvélemény-kutatásokból elsőre látszik. Ezt fordíthatná meg esetleg az…..
Síiták vagyunk meg szunniták. De legelső sorban - dehogy polgárok, nertársak meg fülkeforradalmárok, ne hülyéskedjünk - lusták, mint az állat. Mert az van drága naplopó és ingyenélő feleim, hogy az okosok és szorgalmasok aránya föl van ám borulva, mint a népvezér…..
Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2012.06.20 23:44:19
@a szív fészkei:

Köszönöm, de nincs rá szükségem. A teuto-nordikus rasszhoz tartozó lányoknak nincsenek vizelettartási problémáik. Mi nagyon feszesek vagyunk ott lent...
Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2012.06.21 00:02:50
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Ez azért van, mert görögök az évszázadok során földrajzi közelség, a háborúk és a kereskedelmi kapcsolatok miatt óhatatlanul keveredtek a törökökkel és mindenféle sémi népekkel. Ennek köszönhető, hogy Görögországban feltűnően sok boglyas hajú, barnás bőrű, karvalyorrú ember. A lustaságuk is ebből következik, hiszen tudományosan bizonyított tény, hogy azok a társadalmak/népek, melyek tagjai között sok a világos hajú, világos szemű ember, sokkal sikeresebbek.
Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2012.06.21 00:02:50
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Ez azért van, mert görögök az évszázadok során földrajzi közelség, a háborúk és a kereskedelmi kapcsolatok miatt óhatatlanul keveredtek a törökökkel és mindenféle sémi népekkel. Ennek köszönhető, hogy Görögországban feltűnően sok boglyas hajú, barnás bőrű, karvalyorrú ember. A lustaságuk is ebből következik, hiszen tudományosan bizonyított tény, hogy azok a társadalmak/népek, melyek tagjai között sok a világos hajú, világos szemű ember, sokkal sikeresebbek.
Végre romantikus gesztusra szánta el magát, az egyébként inkább kemény figurának megismert Tarlós István, és belebegtette egy rég elfelejtett adónem, a hídpénz lehetőségét. Adófajtákból nem állunk rosszul országos szinten sem, a 2010-es kormányváltás óta 21 új típust…..
Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2012.06.20 11:18:59
Varánusz Orbán és a papucs puccs 2012.06.18 04:41:00
Jövendő holtak. Ma vannak még, de holnap már csak voltak. Az utcán járnak, a szobában ülnek. És néha hegedülnek. Írnak, írnak Az egyik oldalára a papírnak. Vesznek, Könyvet keveset, annál többet esznek. Megőrülnek És különféle blokkba tömörülnek. Nekem témák, Mint a…..
Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2012.06.18 13:35:46
@dr.kakaósbögre:

Dolgozom a birtokon. Nem érek rá folyamatosan liberális blogokat olvasgatni, erre csak a göndör hajú lipóciai bölcsészgyerekeknek van idejük.
Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2012.06.18 13:35:46
@dr.kakaósbögre:

Dolgozom a birtokon. Nem érek rá folyamatosan liberális blogokat olvasgatni, erre csak a göndör hajú lipóciai bölcsészgyerekeknek van idejük.
Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2012.06.18 13:43:40
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Ötödik? Itt voltak az álStefik is?
Hídpénz, kapuadó, termény-beszolgáltatás, miért is ne! Sőt, éppen itt volna már az ideje! Valamiért rögtön a Monty Phyton Gyalog galoppja jutott az eszembe, mikor olvastam, hogy Tarlós főpolgármester dugódíj helyett esetleg hídpénz bevezetésén, illetve sokkal inkább már a…..
Kire tud ma szavazni az, aki keresztény, és kereszténységét politikai értelemben is meg akarja élni, tehát a kereszténység értékeit nyíltan képviselő pártot szeretne támogatni? Ugye adná magát a KDNP, még a nevében is benne van, hogy keresztény. Nagyjából itt el is fogytak…..
Van baj a pártok háza táján elég. A spindoktorok guvadó szemmel nézik a közvéleménykutatási adatokat, és amit látnak az minden, csak nem szívderítő. Ilyenkor aztán jönnek ám a vadabbnál vadabb szavazatmaximáló teóriák, hisz ciklus felező van: legyen előzetes regisztráció…..