Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lilalalilalázik

0 bejegyzést írt és 130 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvastam tavaly év végén egy cikket, ami arról szólt, hogy mi az a 14 gasztro trend, amelynek távoznia kell most már az életünkből 2019-ben. A cikk úgy kezdődik, hogy "ő ugyan a szeretet és a kedvesség nagykövete" - mondjuk itt engem elvesztett, és kritikai szemlélettel folytattam tovább az olvasást…..
lilalalilalázik 2019.01.06 11:22:27
Nagysikerű multikulti sorozatunkat folytatjuk. Ezúttal Berlinbe tesszük át a metaforikus székhelyünket. De itt inkább a "németbe megyek" jelenségről fogunk beszélni és nem egy konkrét deutsche városról. Elterjedt a népvélekedés, hogy tényleg mindenhol jobb, mint itthon/idehaza/orbánisztánban. Nem…..
Ki mondta, hogy a fapadosok mind ugyanolyanok? Olcsók, de szarok? Dehogy. Az egyik ebben jobb, a másik abban, az egyik ezzel szívat, a másik meg mással. Ha a tervezett útirányon van konkurenciaharc, ezeket az apróságokat érdemes figyelembe venni. Kis összegzés szilveszterre, tapasztalati…..
lilalalilalázik 2015.12.31 16:29:28
Rengeteg magyar dolgozik különféle raktárakban Angliában, mai szerzőnk, Ágnes is közéjük tartozik. A története talán annyiban más, hogy egyszer már dolgozott a szigetországban, igaz, akkor Skóciában szállodákban, aztán megpróbálkozott ismét Magyarországgal, de végül úgy…..
Bulihelyszín volt, menő turisztikai célpont lett: a Tagyon Birtokon megtudod, milyen az igazi Balaton-felvidék. Az egész úgy kezdődött, hogy néhány barát spontán bulikat tartott a Hegyestű lábánál, a Zánka közelében található birtokon. Az azóta már felújított régi…..
Óriás hír hozta lázba a Lost-rajongókat a széria indulásának 10. évfordulóján: Carlton Cuse showrunner szerint a folytatás (vagy legalábbis valami Lost-közeli tévésorozat) elkészítése elkerülhetetlen, mivel a jelenlegi jogtulajdonos, a Disney nagyon szereti a pénzt, amit…..
Noha az iskolakezdéssel kapcsolatos sorozat már véget ért, Digger írása azért fér bőven ide, mert szerintem az iskola és az oktatás örvén egészen másról, gondolkodásmódról, világlátásról, kultúrás különbözőségéről is szól. Ráadásul azt gondolom, hogy sok igazság…..
"Több vacak filmet csináltam, mint bárki más a történelem során." "I made more lousy pictures than any actor in history."..
Mélymerülő búvár vizsgát szeretne, de taszítja a nyíltvíz? Értelme ugyan nem sok lesz, de mostantól akár meg is szerezheti! Egy olasz hotelben 40 méter mély medencét adtak át nemrég.   Az Y-40 "The Deep Joy" ezzel át is vette a világ legmélyebb medencéjének járó címet a…..
lilalalilalázik 2014.09.23 21:02:57
@ElChe: fúha, nem mondod, azta...te egy igazi géniusz lehetsz, én elsőre azt hittem, hogy helyettesítheti egy medence aaz óceánokat!!!! és még írtál is róla??? wow!
szerző: Vas Zoltán, rajz: Szőke Viktória A sárga-fekete egyenruhás társas darazsakat azok is ismerik, akik kevéssé vannak otthon a rovarok világában. Gyakran túlzott félelem vagy ellenszenv célpontjai. Ennek oka a rettegett “darázscsípés” – amely kifejezés alighanem súlyosan sértő lenne egy darázs…..
lilalalilalázik 2014.09.14 11:44:54
Ezért jó a köztévénél showmannek lenni: mindegy, hányan nézik az ember műsorát, a nagy lóvét simán le lehet szakítani az állami tőgyről - már ha az embernek beveszi a gyomra az ilyesmit illetve elég vastag a bőr az arcán ahhoz, hogy zsebre tegye a pénzt. A Vasárnapi Blikk…..
lilalalilalázik 2014.09.14 11:36:33
@maximum1:

"Mivel Fábry saját lábra állt, és ő a műsor producere is, ezért mindent ebből az összegből kell kigazdálkodnia. A saját bérét, az alkalmazottak és kollégák gázsiját, és a gyártást is.
Mivel ezt kihagytad, ezért elég uszítás jellege van a cikkednek."

Úgy én is a saját lábamra tudok állni ha valaki ad több mint EGY MILLIÁRD forint középénzt 3 év alatt. Te tényleg nem érted a cikk lényegét? Hogy a nézőszám alapján NULLA forintot érdemelne? Vagy csak ideológiai alapon böfögsz? Vagy nem tudsz számolni? vagy csak simán hülye droid vagy? Melyik? Végül is mindegy...asszem. Amíg sok olyan ember lesz ebben az országban mint Te, aki élvezi ha az arcába köpnek és még védi is azokat akik lenyúlják a pénzét csak mert azt hiszi, hogy neki ez jó, mert ezek az ő elvtársai...addig az lesz ami van: nyomor, pusztulat, szartengerés hülyeség uralom... De valószínűleg ezt nem fogod megérteni, mert bonyolultabb két bitnél...
Már a Ryanair is bevezeti, hogy minden járatára kétféle jegyet árul, a mezei mellett egy drágábbat, mely extra szolgáltatásokat tartalmaz. A tök felesleges apróságok összecsomagolása nem újdonság, de a részleteket megvizsgálva ma is az látszik, hogy mint költséghatékony utas,…..
Szélsőjobboldali konferencia a Krímen. Magyarországot a Jobbik képviseli. Miközben az Eu-s vezetők semmitmondó nyilatkozatokat tettek a hétvégén Brüsszelben, augusztus 29-én és 30-án egy másik konferenciát is tartanak a Krímben. Pénteken és szombaton a Hotel…..
lilalalilalázik 2014.09.01 10:59:08
@Csehszlovák Kém: a magyar szélsőjobb mindig is hazaáruló volt, most is csak azt teszik amit szoktak, a saját elmebajukat, áltudományos baromságaikat, fajelméleteiket rákényszerítenék mindenkire. Sok százezezer ember élete szárad a szellemi elődeik lelkén, az övékén eddig még nem, de ez nem rajtuk múlik.... Csak a szomorú, hogy amikor széljobbról beszélsz akkor a Fideszt se hagyd ki... Nem is tudom, nagyon beteg emberek ezek.
lilalalilalázik 2014.09.01 11:03:20
@kalandozomagyar: a Jobbik hol követ el hazaárulást? :D nagyon vicces fiúcska vagy... ott követ el hazaárulást, hogy amit csinál az Magyarország kárára van és ezt csak azért nem érzed MÉG, mert egyelőre még van felettünk egy rohadt, libsi, EU-nak nevezett védőháló ami többek közt azt is lehetővé teszi, hogy szabadon lehess hülye te is és írhasd a baromságaidat nyugodtan...

"Horthy-ról meg annyit, hogy ti is kb. 45000-ret küldtetek arra vágóhídra (a keleti fronta), csak a tieitek valszeg nem elöl álltak..."

Ki az a "ti"? Jaaa, azok a nemmagyarok mi? :D Jujj, de vitces. Mi, ti. :D
Elég egyetlen perccel lemaradni a kapuzárásról, a fapados nem szarozik, otthagy a világ végén is. Ha új jegyet kell venni a következő járatra, az már egy párnak is százezer forintos tétel lehet, egy család pedig negyed millát is elbukhat. Sokan ráfaragtak már így, mert kevesen…..
Két évvel ezelőtt jelent meg Ádám írása angliai kalandjairól (aki esetleg egészen véletlenül nem emlékezne... az ide kattintva elolvashatja). Akkor frissen érkezett határátkelőként még inkább a várakozás és az első élmények (és munkakeresési csalódások) voltak…..
lilalalilalázik 2014.07.30 07:45:52
Egy régebbi, angol kollégám éveken át élt Svédországban. Azt mesélte nekem, hogy a svéd nyelvet tökéletesen bírja, ami nem csak az ő érdeme, hanem attól is van, hogy az gyermekien fejletlen, egyszerű nyelv. Ilyet már hallottam az angolról is, de ezt el se árultam a kollégának,…..
ProgBlog Föderatív EU-t akarunk! 2014.05.24 16:25:23
„Adj magyarságot a magyarnak, hogy mi ne legyünk német gyarmat.” József Attila: Hazám – 1937. május   Magyarországon a nemzeti önállóság afféle „szent tehén”: az egész magyar közgondolkodás egyik soha kétségbe nem vont axiómája ez. Évszázadaink mentek rá arra,…..
lilalalilalázik 2014.05.25 05:36:05
@program készítő: soha nem lépik meg, Nagy-Britannia a szabad munkaerő áramlás és az EU-s munkavállalók nélkül 2 nap alatt kinyiffanna, leállna minden, a UKIP-os melldöngetős, nácifejű pöcs szavazók másnap hiába tologatnák a hatalmas bevásárlókosaraikat a Tescóban, üresek lennének a polcok és mindent belepne a szemét, mert amit az árja kölkeik eldobálnak az utcán, mert a szemétkukát nem ismerik, azt nem lenne aki feltakarítja. Szóval ennyit a UKIP-os nemzeti öntudatról, meg a magyarról is, itt is, ha nem lenne EU, akkor 10 éve még egy szaros játszótér sem épült volna, mert a mélymagyar, melldöngető magyarok a saját fajtájuknak még a szemét is kilopnák...EU-s pénzek nélkül, meg szabad munkaerő vándorlás, meg EU-s szabályozás nélkül Magyarország egy balkáni nyomortelep lenne, mondjuk így is majdnem az, de lehetne rosszabb is...
lilalalilalázik 2014.05.25 05:45:00
@vezér01: Magyarország mér jóval a rendszerváltás előtt elvesztette az iparát...csak hitelekből tartották fent a látszatot...úgy tett Kádár papa mintha lenne ipara, a mezőgazdasága is egy nagy kalap szar volt, a hatékonyság nulla, csak a KGST-s elvtársaknak volt képes valamennyire megfelelni, egymás között csereberélték a szarabbnál szarabb termékeiket, amik a büdös életben nem voltak versenyképesek, szóval nem a rendszerváltás tette tönkre a magyar ipart és mezőgazdaságot... a rendszerváltás csak megszünette a hazugsághegyet ami eltakarta a valóságot. Ezért volt az is, hogy a vadprivatizációk is csak arra voltak jók, hogy a meglévő, valamit érő ingatlanokat elcsórják az olyan Nagy Magyarok, akik ma UFO-kal kommunikálnak. Magyarországnak egyetlen esélye volt mindig is, a nyugat, de mindig elcseszte, mert mindig többségbe kerültek az olyanok akiknek a percnyi érdeke épp másd diktált. Most is ez történik éppen, de én már nem sajnálom, szerintem az EU azzal járna legjobban ha ezt az országot kitennék az EUból, mert minden ide adott fitying felesleges.
Nem akármilyen ingatlan került piacra Londonban, Sting és felesége ugyanis úgy döntött, eladja a brit főváros egyik legelegánsabb részén fekvő hatalmas házát. Az ingatlannak hivatalosan ára sincs. Sting és Trudy Styler Londonban egy hatalmas, 790 négyzetméteres ház birtokosa…..
lilalalilalázik 2014.05.23 06:30:57
@átlagállampolgár: te ugye minent tudsz és isten vagy aki mások felett ítélkezik...nem pedig egy szánalmas, frusztrált alak, akinek csak ez maradt.
 Magyarország leglazább elnöke elemzi a magyar országgyűlési választásokat, amin az emberek úgy szavaztak, mintha legalábbis nem április hatodika, hanem elseje lett volna. Külön kitér a balliberális ellenzéki sajtóra, amely szinte belekergette az akkor 32 százalékos MSZP-t a…..
lilalalilalázik 2014.05.10 16:36:22
@Bogár-Papa: lehet, hogy hulye, de nalad 100x okosabb...seggfej.
Annyira szeretem, amikor totálisan hülyének próbálnak nézni.  Elég nagyot szólt tegnap, amikor Wiedermann Helga könyvéből kiderült, hogy Matolcsy még annál is alkalmatlanabb volt gazdasági miniszternek, mint ahogy azt szinte az egész ország képzelte, pedig hát, lássuk be,…..
Én ugyan nem olvastam el a FIDESZ legújabb kedvencének könyvét, de hát mire valók a sajtómunkások, ha nem pont arra, hogy megtegyék ők helyettem :-) És persze mindenki a saját szája íze szerint idéz belőle, pl. a Facebook-on állandóan fizetett hirdetésként elém ugró, erősen…..
lilalalilalázik 2014.03.13 05:59:04
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: jah, cuslag pont a te szinvonalad, menjel es nyalogasd...
Ma megjelent Zuschlag János könyve. Attól tekintsünk el, hogy hemzseg a helyesírási hibáktól. Nyilván gyorsan kellett írni, hogy még a kampány idején megjelenjen.... No, de a 121. oldalon kiderül, mit lát János az MSZP gondjának: Továbbá az MSZP egyik nagy problémája, hogy…..
Először is, szeretnék tisztázni néhány fogalmat, melyek jelentésével, talán, mindenki tisztában van. Mégis, ahogy elnézem a magyarországi viszonyokat, – és itt első sorban, az egészségügyre gondolok, – valószínű, hogy nem igazán tudatosult még néhány ember számára, -…..
lilalalilalázik 2014.03.11 08:57:39
@kézműves étcsokinyuszi: jol van, jol van, ott a gyógyszered előtted, egy kicsit jobbra a szék lába mellett, gyorsan vedd fel és kapd be, aztán máskor jobban ügyelj, mert nem tesz jót ha nem veszed be időben!