Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ujpetre

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reggel hat. Sötét van. Hideg. És köd. A fagyott homokon egy kisgyerek teker egy régi, fényét vesztett Fecske kerékpárral. Néha megcsúszik a keréknyomokban megfagyott jégen. Ilyenkor különösebb indulat nélkül annyit mond: „A kurva anyádat”, esetleg ha majdnem elesik még hozzáteszi: „Az isten bassza…..
ujpetre 2016.12.13 14:45:12
@Ggábor: Nagyon is sok köze van az egyháznak. Főleg a katolikusnak.
A középkorban az egyház a Pokoltól való félelemmel operált, hogy a hívek elfogadják a sorsukat és kordában tudják őket tartani. Manapság erre van a terrorizmus és a terrorizmussal kapcsolatos félelempropaganda. Kép: MTI / Index.hu..
ujpetre 2016.10.27 15:43:55
@Endre Hídvégi: A Fiatal Demokraták kultúrájáról ennyit. Igazi magyarosssss..
Hogy Magyarország Európában van, európai szabályok és normák alapján méretik meg, ezért az autokratikus, demagóg, xenofób fellépése minden nap hárommal veti vissza az ország imidzsét a külföld szemében. Aki egy cseppet is járatos Nyugat-Európában, a civilizációnk…..
ujpetre 2015.01.20 07:08:05
@dr kíváncsivagyok: Tökéletesen egyetértünk. A tizenegy volt állami gazdaságról senki sem beszél egy árva szót sem, amit 2002-ben már jogtalanul privatizáltak, illetve elloptak. Ezekért kik, mikor, mennyit fizettek az államkasszába? Ezek egy része az Orbán érdekeltségi területein, vagy azok közelébe vannak.