Regisztráció Blogot indítok
Adatok
c.miller

0 bejegyzést írt és 330 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Foodyny Hagyományok útján 2017.08.24 08:58:02
A sok étterem mellett ne feledjük el, hogy a gasztronómia széles palettáján bizony ott vannak az édes élvezetet nyújtó különleges cukrászdák is. Ezen a fronton sem kell szégyenkeznünk, hiszen mind az innováció, mind pedig a tradíció megtalálható ebben a szegmensben is. A Pataki Cukrászda az egyik…..
Üdv Villafüggők és Villacsámcsogók. Sajnos hoztam egy rossz döntést, megígértem Sixxnek, hogy hetente írok egy hogyvótot, de már picit bánom, mert az első három adás után olyan mély szellemi pöcegödörbe csöppentünk, ami még egy rutinos hogyvoltozót is próbára tesz. No, de ne keseregjünk, még páran…..
Az utolsó hétbe léptünk és rutinos VV nézők már tudják, hogy a műsor ilyen tájt leledzik a moslékos vödör legalján. Már nem segít a konfliktusok bejátszása, nem segítenek a szabadtéri programok, sőt még az se segítene, ha valaki a csillárról lógva hányná telibe a…..
c.miller 2015.02.25 23:05:18
@Krétagarbó: ha elmegyek szórakozni, bulizni, engem MINDIG fiatalabb srácok környékeznek. a múltkor a tescoban a kasszássrác flörtölt velem finoman, aki egy kölyök volt, az anyám nem hitte el, amit lát. :DD
c.miller 2015.02.25 23:06:43
@kamilla123: és ez a mintás ruci sem szerencsés választás. :-/
c.miller 2015.02.25 23:09:52
@Empty Bee: engem a nők sem néznek annyinak, amennyi vagyok. mindig kb. 5-6 évvel alábecsülik a koromat, bárhová megyek, legyen az idős vagy fiatal, nő vagy férfi.
Ahogy Lilu a nézőket, úgy én is tengermély tisztelettel köszöntöm az olvasókat. Elfogulatlan reggelre virradtunk. A lakók egészen a szakadékig hajtották a bulibuszt. Lesz itt sírva vigadás, paréj részegség, könnyes búcsúzkodás és véres végrendelkezés. Az utolsó hétre se…..
c.miller 2015.02.24 23:51:36
@Mók_Ica: iszonyat kiélt, laci nagyon jóindulatúan tippelte azt a harmincat, mert én kb. 36-ot mondtam volna. utána meg fiomított, hogy jajj hát 27-nek nézel ki, ja persze...:DD ez a buta tyúk meg bevette. laci azért mondott harmincat, mert igazából többre gondolt, de nem akarta megbántani. :-))
c.miller 2015.02.24 23:52:42
@agimano: igen már utánanéztem, a kozármislenyi lovász.:-)
Az újabb tematikus hetet lezáró szavazás vészjósló eredményt hozott, a többség szerint ugyanis Fanni a legesélyesebb arra, hogy médiaszemélyiséggé váljon. De legalább ennek bekövetkezte előtt még vár ránk néhány biztonságos hét, ameddig csak egy BeleValó-ban…..
Bencus lebarnult és feltöltődött, ez egyértelműen látszik rajta, Costa Rica ilyenkor jó meleg tud lenni, meg máskor is, ha már itt tartunk. És igen, szerintem tudja, ki nyerte az Éden hotel harmadik évadát, de remélem nem spoilerezi el senkinek. A villában kajapara és kajagate volt,…..
A Szuperkontentet termelő iskolahét véget ért, Dennis lett a kiválasztott, viszont az paréj lerészegedésbe és a tanárok vegzálásába torkolló bankettről eddig egy szó nem esett, de még Dennis kiskorúvá degradálása sem kapott egy ötperces bejátszót, így most jó szerivel ezek…..
c.miller 2015.01.28 01:02:49
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nekem elég lenne a szar tetkóira pillantanom..:D
c.miller 2015.01.28 01:05:40
@Cirmoska11: egy ostoba ember mindig talál még ostobábbakat, akiket lenézhet...
c.miller 2015.01.28 01:07:15
@minden reggel: amennyi esze van, büszke lesz rá. :D
Szexbarátság, szexkapcsolat, szexpajti, ezek a keresett árucikkek a társkeresős részlegben. De ténylegesen mit fednek ezek a szavak, egyáltalán tisztában vagyunk hogy mit is akarunk, amikor ilyesmiről ábrándozunk. Nekem olyan benyomásom támadt, hogy sokan valami olyasféle kapcsolatra…..
Jézus a kereszten, na a mai összefoglaló elég krafotsra sikeredett. Lényegében továbbra sem történt semmi, csak annyi, hogy Debilió gerinctelen, fasszopó, dagadt kurvának nevezte Vikit, ami azért nem szép dolog. És mindezt miért? Mert Viki hozzányúlt a macikájához.  Ja, és még…..
Az országos bulika végeztévél vesszük fel a fonalat. Az illusztris társaság egyik fele már az ágyban várja a lámpaoltást, míg mások, na jó, leginkább csak a letyepetye egylet, azaz Iza, Bugyitlan és Dorka azon tépelődik, hogy Iza ki a rák mellett aludjon. Ez a villa 50 milliós…..
Az van, hogy a 30. napra az agyhalottak úgy gondolták, megpróbálkoznak azzal, amivel oly sokan előttük a Való Világok történetében, és elkezdték játszani a VV-t. Hát bazdmeg, kés, olló, taktika, ostoba ember kezébe nem való. A nagyszerű terv egyébként annyi volt, hogy a…..
c.miller 2014.02.11 00:49:20
@Cave Nick: én dave grohl akartam lenni. de minimum akkora rocksztár, mint mike patton.:DD most már a rocksztár-feleséggel is megelégednék.:DD
c.miller 2014.02.11 00:54:18
@blikknépe: szép az arca, kár, hogy felszedte a pluszkilókat. :-/
c.miller 2014.02.11 06:58:59
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: nem vagyok pasi ÉS szigorúan abból a szempontból kritizáltuk izát, hogy a "szupermodellek" világában, amihez úgy érzi, ő is tartozik (auréliót minimum akkora elánnal üvöltötte le, mint aki elért egy csomó mindent ebben a szakmaban, holott hát ugye...) ő milyennek számít.
normál szemmel nézve nem kövér, ez így van.
a "libák" pedg legfőképp saját maguk matt bulímiások és anorexiások. mert benyalják, hogy amit a fotón látnak (agyonretusált, itt-ott trükközött képek) az a tökéletes. holott millió paparazzi-képen karikás a modellek szeme, pattanásos az arca vagy narancsbőrös a combjuk.
a pasik meg azért is hibásak mert ugyan mindegyik fujjog, hogy de vékonyak meg jujj neeem, én az ilyet nem szeretem, egy nőn legyen mit fogni és akkor mégis, otthon meg beszól a csajának vagy a feleségének, öt kiló pluszért.

nem azt mondtam, hogy az a helyes és a lányoknak/nőknek úgy kell kinézniük, mint a kifutón szaladgáló modelleknek.
valahol írtam is, hogy szerintem sem egészséges kinézetűek.
Lilut már zsinórban másodjára fazonírozzák parókás Istenesnek, pedig jobban ál neki, ha nőnek öltöztetik. Mindegy, mint oly' sok mindenhez, ehhez sem értek. Az adás ugye két részből áll, az első óra a szokásos összefoglaló, a második meg a kiválasztásnak nevezett tetemre…..
c.miller 2014.02.09 23:08:25
@A Proverbiális Noszty Fiú: iza azt mondja, ő kifutón is lejtett...kábé akkora arccal, mintha ő mutatta volna be valentino szokásos vörös nagyestélyijét milanoban a fashion weeken.

:DD lacinak volt igaza, max gazdag, öreg bácsik farkát fogja szopogatni, akik cserébe eltartják...
Tegnap este már Lilu irányította a bolondokházát, nem mondom, hogy nem hiányzott, mert de, Istenes alatt a dolgok kicsit ellaposodtak és jelzőből is csak egyet ismer (érdekes), igaz néha hozzáteszi, hogy "nagyon", így szavunk nem lehet. A villalakók azonban nem veszik komolyan,…..
c.miller 2014.01.26 23:52:37
@FawltyTowers: az egyesei között is minimum két árnyalat különbség van... de ő az igényes nő.
nincsenek igaz barátai ebből is látszik. :-/
c.miller 2014.01.26 23:54:59
@genevieve: :D szerintem azt hiszik, ez az út vezet istenes bence farkához. pedig...:D
A rettentő izgalmak úgy tűnik ma is messziről elkerülik a villát, de azért így se kell mélyen belevetni magunkat az agyhalottak parádés dialógusaiba, hogy jót szórakozzunk. Istenes Bence sincs a toppon, lélekben mintha már a pesti bulinegyed egyik primőr klubjában tolná az…..
c.miller 2014.01.24 23:01:49
@ő-szinte: kettővel alattad tim 28 remekül leírta.:-)
c.miller 2014.01.24 23:02:43
@malevil2050: zsóti nem megy iza után rézsegen...és nem kényszeríti kínos magyarázkodásba a másikat.
c.miller 2014.01.24 23:51:10
@SzilajSzilard: zsolti fejében az egy másik világ.
egyik éjjel, talán az első vagy második este a jacuban voltak, iza részeg volt és egyfolytában saját magáról pofázott. fényezte magát ezerrel, mint egy dáma de közben annyira alpárian beszélt... szerintem zsolti akkor már kapizsgálta.
Elbaszott egy rendszer ez az RTL Most, ha a gridből próbálsz egy videót elindítani, baszik rá, hatodjára, a negyedik böngészővel sem hajlandó, tőccsed le az ezüstös fényt a microsofttól, mondja, de hát már letöltöttem hatszor, baszdmeg, és installáltam is, restart is volt, hogy…..
c.miller 2014.01.22 22:50:11
@Istenes Bence: azonnal rámegy. de sajnos ő teóval fog smárolni, miután ma berúgnak.:D
c.miller 2014.01.22 22:51:23
@Lasombra: szerintem nem bírnád levarrni, előbb ölnéd meg.:D
Ahol abbamaradt a tegnapii öfi, ott folytatjuk ma. Még mindenki paréjrészeg és a jobbak egymás szájában bányásznak éppen. Mindenki, kivéve Debilió, aki inkább sikítófrászt kap attól, hogy Bugyitlan Teót a Pink Fenevad Alexa nyüstöli. A mit képzelsz te magadtól és a ki vagyok…..
c.miller 2014.01.20 23:22:36
@Empty Bee: nekem az a smárolás volt árulkodó, sárlik nem volt szenvedélyes vagy vágyakozó.
c.miller 2014.01.20 23:30:30
@ミラ: sárlik egy partfisnyéltől is benedvesedne...:D
Az új (végleges?) dizájnnal súlyosbított stúdióban (a lila-zöld színkombináció kedvelői továbbra is örülhetnek, mi, többiek, meg sírunk egyre) áll a macskabajszos Istenes Balázs, és bejelenti, hogy nem lesz beköltözés, ennyi vót, 11 lakos egyelőre és passz. Napersze. Majd…..
c.miller 2014.01.18 22:48:49
@ő-szinte: én is az vagyok, de ilyen hisztiket a semmire 19 éves korom után már nem vágtam le.:D természetesen ennek alig 2-3 éve...:DDD

egyébként szerintem a legtöbb nő ilyenkor cseszi el.
c.miller 2014.01.18 23:11:32
@ő-szinte: dehogynem, pont az ilyen picsáskodásokkal.:-/ nekem elég sok haverom mesélte már, hogy az addig szimpi csaj mennyire meg tudta magát utáltatni ilyen viselkedéssel.

dorkát meg tudná folytani egy kanál vízben szerintem.:DD
Továbbra is a szín tiszta Ökörhuggyozás Simon viszi a show felét azzal, hogy hülyét csinál magából és másokból. A magánzárka alatt rájött, hogy egyedül nem tudja végig tolni ezt a búcsús kocsit. Ezért, hogy a kis háreme érezze a törődést, úgy döntött, megmasszírozza a…..
A tegnapi összefoglaló túl sok internetaranyat nem hozott magával. Még finoman ismerkednek egymással a villa lakói, még nem merik trú emberek módjára face to face elküldeni egymást a halál faszára, még nincs hova taktikázniuk, még nincs idióta feladatokkal telibe vert tematikus…..
c.miller 2014.01.15 23:57:42
c.miller 2014.01.16 00:07:25
Az összefoglaló elején Istenes Bence bedobja a helikopterezés szót, amivel engem egyből a tévé elé szögezett. De nézzük miből élünk. Másnap reggellel nyitunk. csutkára baszatja az RTL-es kolléga az Aviciit. Zsótinak kell a reggeli öt perc néma kussból álló szeánsz, hogy…..
c.miller 2014.01.14 23:26:49
@Istenes Bence: nálam semmi nem történik már vagy tíz perce.:-/ biztos most hozták a piát meg a kokót.

nagyon lelakott a feje szegénynek, nem tudom, miken ment keresztül de ez így durva. vagy kamuzott a koráról.
Az idei mezőny erősségéhez kétség nem férhet ugye, ehhez párosul egy nagyszerű főcím is, amiben a kamera a versenyzőket alulról is megmutatja, tangás pina villan 3x már az első 23 másodpercben, ez kell a magyarnak. Istenesre egy rettentő pulóvert adtak, és feltöltötték az…..
c.miller 2014.01.14 02:49:52
@Vödör: ugye, hogy olyan?... beteg, "pihennem kell" ez simán lehet az ő jelzése arra, hogy gyógyszerre van szüksége vagy orvosra. az elmebeteg emberek nem azt mondják, hogy segítséget kérek, hanem fogalmazhatnak például így is. egyik barátnőm ilyen intézetben dolgozott, ő mesélte.
c.miller 2014.01.14 03:01:40
c.miller 2014.01.14 03:06:03
Tegnap óta zajlik Rákay Philip egymilliárd forintos rémálma, a csujogatós, pendelyes, erőspistás hagyományőrzés szellemében készült monstre Itthon vagy - Magyarország szeretlek!, majd meglátjuk, milyen nézettséget bírt hozni. Na jó, csak hülyéskedünk, a statisztikai…..
„És tudod Mazsu volt a behajtó – tehát oda kellett hordani a lóvét, de megmondom őszintén, becsületszavamra, nem hazudok – 100 millió forint lett elhordva. Úgy zsebbe. De ezek lenyúlták simán, ezek nem adtak oda senkinek semmit” Sej, lassan olyan evidencia lesz a fenti…..
c.miller 2013.09.26 10:04:15
@kifordított nagyanyó:
sőt továbbmegyek: janink viktort is képes lenne félreallítani az útból, hogy feltehesse a meggyet a szartorta tetejére. lesz ő még miniszterelnök jelölt, nem is olyan sokára mert viktoron látszik, azért megviseli ez a sok szar és nem azért teperte össze a milliárdos vagyont, hogy aztán ne élvezhesse...
c.miller 2013.09.26 10:08:35
@ausländer Sipi:
sanyi sem tévedhetetlen, mindent ő sem tud. az ilyen csávóknak pont az a végzetük, hogy elhiszik magukról ők a jóisten és mindenkiben vigyázzba áll a szar, ha meghallják a nevét.
nos, akkor majd elköveti ő saját maga, ha nem tud erre már pénzt áldozni. ha semmid nem maradt, nincs mit veszítened.
c.miller 2013.09.26 10:10:26
@kifordított nagyanyó:
élmény volt. :-) viszlát!