Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fradi27

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdvözletem! A következő a "történetem", amelyben a segítséget kérek: 2001. őszén kaptam állást egy szakiskolában, mint szakoktató, természetesen határozott idejű szerződéssel, az ehhez szükség végzettségem meg volt (szakközép iskola). Később az évek folyamán…..
Fradi27 2012.07.11 13:29:35
@endike: Hát akkor sok sikert.Adja isten megvesd ott a lábad. ;)
Fradi27 2012.07.11 13:36:19
@APImásik: Teljesen igazad van, én is akárhányszor olvasom itt ezt a blogot senki nem segít egyiknek se csak okoskodik mindenki, meg leoltják az embert, hogy milyen hülye, hogy nem tud foglamazni meg ilyenek, de mint a példa mutatja ők meg nem tudnak szöveget értelmezni.
Fradi27 2012.07.11 13:44:16
@eMJe: Már ne is haraudj,de gondolom nem is szokott minden bejegyzéshez hozzászólni mint te.Most is csak szerintem azért szólt hozzá mert azt látta, hogy oltjátok az embert és nem segít neki egyikőtök se egy normális kommentel.
Én se szoktam itt hozzászólni a bejegyzésekhez, mert annyira nem értek a HR-es dolgokhoz meg a munkajoghoz se, de ti se ahogy látom.Csak a szátok jár.Azért szóltam már én is hozzá, mert unalmas, hogy mindig csak az ember vérét szívjátok, de senki nem segít egyiknek se.Tisztelet a kivételnek, de ez vajmi kevés köztetek.
Az MLSZ megváltoztatta a 2012/13-es szezon őszi menetrendjét. A szurkolói nyomásnak eleget téve az augusztus 19-ére tervezett UTE-FTC rangadót áttette egy másik időpontra. „Sokan reklamáltak, hogy hosszú hétvége lesz, így mindenki vidéken van, meg a 15 órás kezdés a nagy…..
Az idei Society for Information Display (SID) alkalmával igen nagyot dobbantott a Tactus Technology az érintőkijelzők forradalmasításával. Mindannyian tudjuk, hogy csupasz üvegpaneleken gépelni mennyire (nem) hatékony a hagyományos laptop billentyűzetekhez képest: a okostelefonok és…..
Megtelt! – esett le a facebook üzenőfalamon egy cseh szurkoló üzenete néhány perccel délelőtt tíz óra előtt. Egy már biztos: minden jegyet eladtak, fasza hangulat lesz a Csehország-Magyarország barátságos válogatott mérkőzésen. Ami nem biztos: Rosický pénteki játéka,…..
Fradi27 2012.05.31 15:44:56
@kukučka: Megfelelő igen. :) Köszi :)
Fradi27 2012.05.31 15:35:33
@kukučka: Az már más.Csak ő egyből azt irta a huligánok busza.
Nem is ezen húztam fel magam hanem azon hogy sok ilyen blog író vagy aki erre adja a fejét hogy szurkolókról ír nem tudja hogy ultra és huligán között különbség van.Mindkettő van olyan kemény mint a másik csak az egyiknek ez a lételeme a másiknak meg az. :)