Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yxygan

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napokon belül kezdetét veszi a Ferenciek tere átalakítása. Ezzel az egyik karakteres gócpontja számolódik fel annak a második világháború utáni városépítészeti hozzáállásnak, amely a városon belüli közlekedést autóspreferenciájúnak tekinti. Olyan önkormányzati és…..
yxygan 2012.11.20 16:51:40
@ubu1: Nincs az a sáv-mennyiség, amit ez az irdatlan autómennyiség ne lakna be. Az áteresztő képesség növelése nem megoldás, a nagyobb keresztmetszet csak még több gépet vonz, nyilván autóval közlekedni kényelmesebb, ezért ha adottak a körülmények (pl. kevesebb és kisebb dugó), akkro egyre többen fognak autóba és ezzel az ördögi körbe beülni...
yxygan 2012.11.21 09:03:57
@Reggie: Nem erre gondoltam...hanem arra, hogy ha két ember két autó helyett egybe ül, akkor máris felezted a közlekedő autók számát.
yxygan 2012.11.21 09:06:48
@ubu1: No, igen, erre gondoltam én is...kellene a véletlennek kicsit segíteni és mindjárt több ezer autóval kevesebb ülne a dugóban, ami mellesleg kisebb is lenne.
 A ciklus feléhez érkezve egyre inkább érzékelhető, hogy Orbán hamarabb bukik majd meg, mint ahogy azt akár ő, akár a hívei gondolták volna. A tegnapi tévéinterjú nem csak azt mutatta meg, hogy a jelenlegi magyar miniszterelnök össze-vissza hazudozik, hanem azt is, hogy fogalma…..