Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Úri Muri

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pénzügyi ismereteikre büszke magyarok már vizsgázhatnak is, vajon megértik-e majd azt az információtömeget, amellyel az egy hétvégén felkészített, képzett ügynökök árasztják majd el őket.A Brokernet végigvágtázott a magyar pénzügyi piacon, s a viharnak jó pár áldozata…..
Alighanem. A kamatszámítás alapjaival a magyarok harmada nincs tisztában, őket bármikor átverheti egy banki hirdetés.  A kamatos kamat még keményebb dió, a megkérdezettek több mint a fele csődöt mondott.  Bár az OECD felmérés elméleti részében még így is a tesztet…..
Sorkizárt A legbutább hős 2012.06.25 17:19:00
Kölcsönbe hajszolják a fiatalokat, közben kihalnak az igazi harcosok. Majd csatázok helyettük is és ha elesek a küzdelem során, akkor hős leszek. Egy ostoba és könnyen felejthető hős. "Elszomorító tényekből és kutatásokból sosem elég" filozófiát követve a Cofidis…..
És megérkezett, amit többen szorgalmaztak: a jövő évtől az EU egységes bankbetéti garanciát vállalna minden tagállam minden bankbetétjére. Mi ennek a konkrét eredménye: Kiskunlacházán Józsi bácsinak sem kell aggódnia bankbetétjéért, ha durván 300 Ft fölé repül az euró…..
Úri Muri 2012.06.12 16:44:30
@belekotty: lehet, hogy jobb ha az EU központi felügyelete szól bele, mint a magyar kormány... esetleg személyesen Lázár János...