Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sghu77_

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán most kellene a legkönnyebben mennie az írásnak, mégis nehezen találom a szavakat. Túl vagyok az első olyan kontrollvizsgálatomon, ami azt próbálta igazolni, hogy nem volt értelmetlen az idei évet átölelő programsorozat. A legnehezebb talán a vizsgálat és az…..
TComment Ön rosszul tudja 2012.09.25 05:47:44
Alig megy jobban, mint egy dízel Passat mégis vigyázzba állhat tőle mindenki. Kilencmillió alatt ajándék. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
sghu77_ 2012.09.25 11:06:39
@morphine:

Bár nem vagyok újságíró, de nekem is volt szerencsém már a kocsihoz. Iszonyat élveztem. Pedig az értékesítő is mellettem ült, emiatt nem is provokáltam a gépet, ráadásul még automata is volt a lelkem.

Ez a kocsi nekem tökéletesen megfelel. Majd pár év múlva, használtan.
Amire én a leginkább kíváncsi voltam a tegnapi Apple bejelentésen, hogy Tim "Resolutionary" Cook képes lesz-e végre újragondolni vagy újragondoltatni valamit az Apple termékei kapcsán. Lássuk csak, mi van eddig a kalapban: egy tunningolt iPad, egy tunningolt OS X Lion ("Mountain"…..
A helyzet az, hogy nem igazán szeretem a változásokat. Legalábbis azokat, amelyek kihatással vannak az életemre. Részben talán ezért is nem költöztem még eddig külföldre. Vagy legalább egy másik lakásba. Mostanában azonban mégis jobban örülök egy-két velem kapcsolatos…..
sghu77_ 2012.08.13 06:52:44
Megvolt a második műtét, néhány órája már itthon is vagyok. Sőt, már fagyizni is voltam. Gyorsan, csendben, már-már unalmasan telt el az elmúlt néhány nap. Köztudott tény, hogy az emberek az ismeretlentől félnek a legjobban, ennek megfelelően múlt pénteken szinte rezzenéstelen…..
Legalábbis így tartja a mondás. Az sajnos nincs benne, hogy ez a nevetés baromi nagy fájdalommal jár, legalábbis műtét után. Az elmúlt két napban többször is abba kellett hagynom személyes és telefonos beszélgetéseket a fenti ok miatt. No, de ne szaladjunk ennyire előre a…..
Elkezdődött a műtét előtti utolsó huszonnégy óra. Leszámítva, hogy ma még nem ettem, illetve, hogy délelőtt kicsit többet ültem a deszkán, ez is csak egy átlagos nap. Itthoni semmittevés. Újabb igazolása annak, hogy mennyire nem tudom értelemmel megtölteni a napokat.…..
Legutóbb arról nyavalyogtam, hogy az energiakoktél kezdi átvenni az uralmat a testem felett, legalábbis, ami annak alakját illeti. Egyelőre magamra maradtam a félelmeimmel és a kilóimmal. Utóbbi gyarapodása persze hamarosan kihatással lesz majd a bolygó többi lakosára is, mert a…..