Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ágnes60

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Diginél régóta kapacitásproblémák vannak, legalább is a hozzánk érkező levelek alapján a szerződéskötés után jellemzően alaposan lelassulnak az események. Ezen pedig leginkább csak mérgelődni lehet, tekintve, hogy Magyarországon általános, hogy egy területen csak egy…..
Ágnes60 2015.12.16 20:12:14
@atpijkamo:
Digi-ről:
Gyakorlatilag kezdetektől vagyunk DIGI-sek. Néha 3 napig nem volt TV, de akkor kevesebbet kellett fizessünk. EZ MÁR A MÚLT! Idén lemondtuk az internetet, mert 3 napig még csak meg sem próbálták csinálni, arról nem is beszélve, hogy a sugárzásuk igencsak hullámzó volt! Idén megpróbáltam beszedési megbizással fizetni a díjat, egyszer sikerült lekérjék, a többi hónapban kaptam az ejnye bejnyéket! ÉN!!! Az internet lemondáskor kaptam 0-ás igazlást! Azóta többféle "tartozásom keletkezett", az ügyfélszolgálatos egy beszélgetés alatt minimum 4 különböző összeget mondott, amivel tartozom. Kiküldték a decemberi számlát, tartozás nincs, de 1 hét múlva jött a levél, hogy korlátozzák a szolgáltatást, és annak feloldása 4320,-Ft. A benne szereplő összegeket 2 hónappal ezelött befizettem! Ja, és a korlátozás értesítéséért + 600 Ft-ot kellene fizessek! Inkább a TV-vel is átmegyek a T-Comhoz! Nem fog hiányozni a DIGI!
Nos, hát ez nagyon igaz, főleg a mi házunkban. A tulajdonosok átlag életkora 70 körül van. Azt mondják az gyerekek, unokák fiatalítják az embert. A három gyerekemmel, öt unokámmal mégis, itt a házban gyermeknek érezhetem megint magam. Ez egy nagyon jó érzés! Nagyon jó a sok…..
Itt születtem nem messze, de amikor megszületett a harmadik gyerekem kicsit átírtuk az akkor aktuális reklámot! A reklám arról szólt: hogy a szülők festenek, mindenki kiválasztotta a neki tetsző tapétát, és amikor minden kész volt,....és akkor jött a lányom, hogy…..
Köszönöm, hogy ide jöttél!Sok szeretettel vártalak!Amivel megkínállak, az az elképzelés, hogy itthon érezd magad, hogy jól érezd magad és sok kellemes percet, órát tudj eltölteni kellemes társaságban!Azt nem ígérem, hogy amit itt "feltálalok" az mindíg izleni fog…..