Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brenyus

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztonsági hevederzár szerelés     Mai világban megnövekedtek a betörések, főleg igaz ez Budapest területére. Nagyon sokan válasszák sajnos a pénz szerzés eme formáját. Aki a törvényt tiszteli nem tud mást tenni mint, hogy megpróbál mindent elkövetni annak…..
Biztonsági ajtózárak   Ha biztonsági ajtózárakról beszélünk, akkor az olyan zár márkákról van szó mint a Cisa,- Mottura,- Viro,- Abus,- Cr,- Atra Stb.. Ezeknek a cégeknek a zár típusait nem lehet finom nyitással, fúrással, savazással, ragasztózással kinyitni. Ezek olyan…..
Ajtózár csere biztonsági zárakkal:   Az ajtózár csere mindig biztonsági zárakkal kell, hogy történjen. Ne elégedjünk meg olyan ajtózárral ami olcsó és csak díszként szolgál. Igen jól írtam: díszként.    Nagyon sok olyan zár létezik főleg amiket a (…..
Zárcsere, ajtózár csere    Zárcsere a nyílászárók zárjai kicserélését jelenti. Ez kétféle képen történhet. Zárcsere házilag vagy zárcsere szakszerűen. A zárcsere házilag azért rossz döntés azok számára akik ezt a fajta megoldást választják, mert a…..
Zárjavítás Azonnal     Zárjavítás, ajtózár javítás leginkább akkor szorul az ember ha a meglévő ajtózárja akadozik, - szorul,- a kulcsa elforog a zárban.  Nem minden zárat lehet javítani főkép igaz ez a biztonsági zárakra. Ezeknek a zár belső részei úgy vannak…..
Zárjavítás és zárszerviz       A zárjavítás mai modern korban már nem olyan könnyen elvégezhető mint régebben volt. A mai zárat egy laikus ember már nem tudná megcsinálni. A zárak nagyon sok apró részekből tevődik össze és ennek a nem megfelelő és nem pontosan való…..