Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eranene

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pintér hat pontját nevezhetjük minden jövőbeni választásra nézve érvényes majomvezetőnek, ugyanakkor e sorok szerzője nem varrna mindent Győri Péter vagy az odakent kampány nyakába. Sem a jelölt személye, sem az, hogy időközi választásról volt szó, amelyre nehezebb mozgósítani, sem az ellenzéki…..
Eranene 2018.07.10 08:38:50
@GNDL: Igy igsz irt egy semmire kelo egy regenyt arool ami.volt,van,.lesz ,soha nem.lesz lakasa, penze ,se munkaja ,stb csak a rabloknak! Ok.uraljsk az orszagot!!
8ker Pártház - UPDATE! 2013.02.13 11:42:24
Pártház állott, most kőhalom;Kedv s öröm röpkedtek,Halálhörgés, siralomZajlik már helyettek. Múlt pénteken a Köztársaság téren járva azt láttam, hogy a volt MSZMP székház kapuja nyílik és egy csöves jön ki nagy táskával. Kérdem, mi van bent, üres? Morgott valami…..
Ezt most csak azért, mert van rá egy söröm, hogy a második, de legkésőbb a harmadik héttől kezdve teljes lakosságban vasárnap 12:50-től nem lesz nézettebb műsor ennél. Szóval jönnek a legszebb magyar nótá a Duna Televízóra, a vasárnap déli Híradó után, 12:50-től kerül adásba a Magyar Rádió egyik…..