Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wágner Gábor

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cypress X Rusko (V2/Cooperative Music) Fura vagy sem, mindenesetre megtörtént: a Cypress Hill is rácsavarodott a dubstepre, s ebbéli elköteleződésükben a stílus egyik felkent nagymenője nyújtott számukra segítséget. Amikor pár hónappal ezelőtt a netre felkerült a Roll It,…..
Garbage - Not Your Kind of PeopleStunvolume Records A topsikeres és a válságos évek, majd 6 év viszonylagos csend után visszatért a Garbage. A rajongóknak és a zenekarnak ez mindenképpen jó, de aki nem ismerte őket eddig, azoknak továbbra is az első két albumot ajánlanánk. A…..
Melody Gardot - The Abscence(Universal/Verve) A még mindig csak 27 éves amerikai énekes-dalszerző hölgy harmadik nagylemeze részben szakít az eddig tőle megszokott klasszikus jazz-pop hangvétellel. Nekünk, hallgatóknak pedig csak jobb lesz ettől. Melody Gardot buddhista, a…..
Regina Spektor - What We Saw From The Cheap Seats(Sire Records/Magneton) Isten tudja már, hogyan is kezdődött el, melyik pillanat lett az elköteleződésé. De ez talán lényegtelen is. A fontos, hogy ő van, hogy újra itt, és azért, hogy az érzéseimben megerősítsen. Nem tudom, ki hogy…..
M83 @ A38 Hajó, 2012.06.04.  Ha úgy vesszük, minden az M83 koncertje ellen játszott. Hiába. Ennek akkor is meg kellett történnie. Az év koncertje az év közepén.  Hétfő volt, amit nemcsak Garfield utál. Épp a nyakunkba szakadt az ég haragja. A belépő egy hazai klubkoncerthez…..
Clock Opera - Ways to Forget(Moshi Moshi/Island Records)  Tipikus zeneiújságíró-betegség (de nevezhetjük egyszerű túlkapásnak is), amikor fellelkesülten azt bírja leírni az egyszeri sajtómunkás egy-egy friss album hallatán a kellemes meglepetéstől égnek meredő tudattal és…..
Saint Etienne – Words & Music by Saint Etienne(Heavenly Records/Universal) Az önmagát az AS Saint-Étienne futballklubról elnevező, 22 éve változatlan felállásban teljesítő, az idei Szigeten végre a magyar közönség előtt is bemutatkozó, legfranciább brit hármas (Sarah…..