Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vin.ce (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zene: Tetszik a szám pszichedellikussága, ami a témaválasztás miatt rendben is van. De hiányzik belőle az epikusság, azaz ez inkább egy csiszolatlan gyémántnak tűnik.Klip: A zenéhez hasonlóan elvont, beteg és a "kábulat" érzését kívánja továbbadni. Egyik-másik…..
Ha írnék egy kézikönyvet kezdő focibuzik számára a játék köré szövődő mítosz értelmezéséhez, akkor valamelyik korai fejezet biztosan a következő aranyszabály megfogadására buzdítana: soha, mondom, SOHA ne hagyatkozzatok a játékosnyilatkozatokra. És itt hivatkozási…..
Ilyen márpedig nincs, ez nem történhet meg. Hova futottál, Halmosi; miért nem lőtted el, Gerzson; fújtad volna le, te varnyú; Tímár, a jóisten megáldjon, mire gondoltál, fiam; Babos, Gabikám, hát miért nem fogtad meg inkább? A káosz-mozaik összeállt, mi pedig megsemmisültünk,…..
öö.hát.mint ahogy acím mondja ma egy szokásos csütörtöki napom volt. szóval csütörötk van 17:35 és most azon gondolkozom mi volt ma..:D nah jóó nem.. tudom.. 5órám volt. de 7.óra szinte végéig bent poshadtunk.. mindegy. 1.óra angol-.- szódolgozattalkezdtük és minden szót…..
vin.ce (törölt) 2009.03.16 17:51:00
vin.ce (törölt) 2009.04.02 18:38:18
Hamarosan változás történik a blog.hu hozzászólási rendszerében: csak regisztrált felhasználók számára tesszük lehetővé a bejegyzések kommentálását. Ez azt jelenti, hogy csak azok a látogatók tudnak kommentezni a blogokban, akiknek van blog.hu-s nickje. Erről tájékoztatni…..