Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pancs

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amerikai idő szerint ma reggel, nálunk kora délután jelentették be a 2012-es Aranyglóbuszra jelölt színészek, filmek és sorozatok nevét Los Angelesben. A díjat a Hollywoodban dolgozó külföldi újságírók szervezete, az állítólag velejéig romlott és korrupt HFPA adja ki immáron…..
Ezúttal három magyar klipünk van az eheti klipmegosztásban, az egyikben lovak viselkednek lovak módjára és férfiak zenélnek, a másikban Galambos Dorina és barátnői már lovagolnak is, meg bicikliznek és szappanbuborékot fújnak, a harmadikban meg egy indiánnal történnek drámai…..
Pancs 2011.10.16 17:50:21
@[megmondoember]: neked se mondta el senki, hogy ez a kettő nem zárja ki egymást...
Ember legyen a talpán, aki követni tudja, milyen szerepek vannak még szabadon a Trónok harcában, most például hét újabb karakter kapott színészt, öt kisebb, és egy jelentősebb. A legfontosabb, hogy megvan Theon apja, azaz Balon Greyjoy, Patrick Malhaide alakítja majd, akit egy James…..
Erős lehet a Fox pilot-felhozatala, egyébként nem kezdenének ilyen vad dúlásba az évad vége előtt. Két sitcom és három dráma kapott kaszát, ezek közül meglepőnek egyiket sem nevezném, de az egyik idei újonc távozásának nagyon nem örülök. Nem folytatódik tehát a Traffic…..
A műsorvezető torka olyan súlyosan begyulladt, hogy elment a hangja, jelen pillanatban egy hangot sem tud kiadni. Pedig vasárnap mindenképpen lesz finálé, az nem maradhat el - mondta el a Life.hu-nak Dobsi Adrienn, az RTL Klub sajtósa. Már a hét eleji VV-összefoglalókban lehetett látni,…..
Pancs 2011.05.06 22:07:36
2006 januárjában indult el az egyik legnépszerűbb hazai sorozatblog, a Sorozatjunkie pályafutása. További munkasikereket, bort, búzát, békességet! ..
Az egyik legalaposabb, és legnagyobb látogatottsággal bíró Lost-fanblog, a Dark Ufo évek óta megszavaztatja olvasóit arról, mennyire tetszett vagy nem tetszett nekik a Lost éppen aktuális epizódja. Az eredményeket aztán egy pöpec táblázatban közlik (folyamatosan frissítve). A…..
Pancs 2010.05.24 13:24:32
@Thrasher: örülök, hogy vannak más emberek is, akik így gondolják!!!!
Talán idehaza kevésbé népes a csatorna rajongói tábora, azonban a legnagyobb amerikai tévék közt van, így ideje összefoglalni az évadzárók népes táborát. Az idei újoncaim között ott volt a Parenthood-remake, ami túlélt, meg két kórházas téma (Trauma, Mercy), amik meg nem.…..
hogyvolt Lost 6x01/02 - LAX 2010.04.13 01:03:00
(A sorozat iránti tiszteletből és a szinkron minőségében az elmúlt két évben tapasztalható javulás végett szakítunk a nevek fonetikus átírásával.) …és akkor Juliet a kis kezivel fogott egy kicsike sziklát, és addig ütögette hidrogénbombát, míg lett nagy fehérség,…..
Pancs 2010.04.13 13:56:24
@Savafan: Már a szaktopikban is kiakadtam ezen a kérdésen, de úgy látszik a történelem ismétli önmagát.

Szóval ez nem új csapat, ezek azok az other-ek, akiket a 3. évad végén Ben elzavart a templomba, mint végső menedékhelyre, amikor kiderült, hogy hajó közeledik a szigethez.
(Lásd a stewardess-csajszit, aki akkor is ott volt, amikor Jack-Kate-Sawywer triót fogva tartották szintén a 3. évadban)
Lángoló Gitárok Jeee! 2010.03.06 14:15:00
Volbeat, The Bulletmonks @ Diesel, 2010. 03. 05. Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Höj, höj, höj, höj! … TananananaVOL! TananananaBEAT!…..
otherwheres volbeat@diesel.hu, 2010 2010.03.06 14:10:00
Bezony, eltölthet minket a kollektív öröm, a Volbeat a vadludak rendszeretetével tér vissza hozzánk. Lehet, hogy néha nem tudják, melyik országban is járnak, az pedig többszörösen megerősített tény, hogy az átlagos koncertlátogatói kultúra továbbra is mélyen balkáni szinten…..
(Ezzel a poszttal azoknak szeretnék segíteni, akik kutyabeszerzésen gondolkodnak, és felmerült bennük, hogy mudit tartsanak.) Különös fényt vet a régi magyarokra, hogy a 8 ősi magyar kutyafajtából 3 neurotikus, üveghangon csaholó ideggombóc (puli, pumi, mudi), 2 szintén…..
Pancs 2009.07.30 10:07:05
@hegyilany: ez igaz:) mármint az agilitys része:)
Pancs 2009.07.30 10:15:17
@B.B/alias B.B: nem tudom milyen körökben mozogsz de ezt a mudira pont nem mondanám, mármint, hogy nincs túltenyésztve.
A Fox befejezte a főbb szereplők kiválogatását, és közzétették, hogy a színészek milyen karaktereket fognak alakítani a 24 nyolcadik évadában. Mi sem hallgatjuk el a dolgot, bár ebből anyira okosak még nem leszünk, de találgatni az évad sztoriját illetően így is lehet.Kiefer…..
Geekblog A barlang 2 - előzetes 2009.05.28 16:13:00
Neil Marshall Descent (nálunk A barlang) című filmje az új évezred eddigi legjobb horrorja, és mint ilyen, nem kerülhette el, hogy ne készítsenek folytatást neki, amely film, így első blikkre, inkább tűnik re-make-nek. Megtekinthető a "tovább"-ra kattintva.  ..
Gabaládé: Lesz-e Eli Stone 2. évad az AXN-en, és ha igen, mikor? Office már csak a TV6-on lesz, vagy visszajön még a Viasat3-ra? Az Eli Stone 2. évada ősz környékére várható az AXN-re, az Office egyelőre marad a TV-on. Derlon_Webb: Azt szeretném tudni, hogy a most az HBO Comedy-n…..
"Megvagy Te jelölve örökös jellel / Nagy római számmal, ama gyászos 'L'-lel, / Mely már csak lófaszt szimbolizál / Valagába világnak."Naná, hogy a legtrágárabb részt idézzük, csak az nem mindegy, hogy miből van ez az idézet. Olyan is ritkán fordul elő manapság, hogy…..
Ott hagytuk abba, hogy Lejla megérkezett a Jimenez-viskóhoz, Doakes meg odabent, rács mögött áll, lövése sincs, ki lehet ez a csaj, de talán kiszabadítja. Hahó, ki van odakint? Segítsen, vigyen ki! Lejla fog is egy baltát, lássuk, mi lesz ebből.Előbb azonban váltunk, Debra készíti…..
A sorozat eredeti címe 'Life', Charlie Crews, Los Angeles-i nyomozó életéről szól, szó se róla, elcseszett egy élet. Pont ettől érdekes. Ami történt vele, szépen rávilágít arra, hogy mennyit is érnek a bizonyítékok, az esküdtek meggyőződése. Charlie rendőrjárőr volt,…..
Kicsit kaotikusan kezdünk. Dexter a húga és Lejla között próbálja megtalálni a semleges megfigyelő pozíciót (várható egy kis sárcsata a csajok közt, mert Lejla Dexteréknél dekkol a lakástűz óta, Debra viszont ki nem állhatja), Rita meg a kölykök közt próbál rendet tenni a…..
Az a nagy büdös igazság, hogy amekkora a világ állatkertje, és amilyen alacsony az a bizonyos kerítés körülötte, tulajdonképpen csak idő kérdése volt, mikor pattan el valami egy háborodott agyban, és tartja majd valaki követendő példának a Dexter című Showtime-sorozat (itthon…..
Karácsonyi epizód, tehát a sorozat nemes hagyományait követve a szokásosnál is nagyobb bunkóságra és aljasabb manipulációra kell számítani kedvenc dokinktól, mert Greg House már csak ilyen, így kíván boldog karácsonyt. Hangulatteremtés céljából azzal nyit, hogy kb. három…..
Jó kis tarantinós évadzárónak nézünk elébe, lesz itt minden, ami szem szájnak ingere: mexican standoff, MLP kivillanó dekoltázsa, átverés dögivel és egy nagy kövér cliffhanger a végére. Kezdjük az elején, Shane nagyban gyakorol ballagási beszédére. Nancy pedig a reggeli…..