Regisztráció Blogot indítok
Adatok
halcsoka

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kilépett a Fodor Gábor vezette Liberálisokból a párt esze, főpolgármester-jelöltje és gazdaságpolitikusa, Bodnár Zoltán. Bodnár az Indexnek azzal indokolta a döntését, hogy feloldhatatlan nézetkülönbségei támadtak Fodorral. Közölte továbbá: "ez a párt politikai karanténba került az ellenzéki…..
Már a rendszerváltás, vagy mi fene óta szinte mindig úgy választok, és gondolom, ezzel nem vagyok egyedül, hogy a kevésbé rossznak vélt lehetőség mellé húzom be az X-et, és tessék, a  hétköznapok is kikényszeríthetik ezt a mentalitást: Gyárfás, vagy…... Kezdjük az elején: negyven éve még…..
Ha valakinek kétsége lett volna, hogy az LMP hova tartozik, itt az újabb bizonyíték. A Lehet Más (??) a Fidesszel és a KDNP-vel megegyezve biztosítja a kétharmadot alkotmánybírók választásához. Mindig is össze volt nőve, ami összetartozott. Miközben az igazi ellenzék nem csupán kormányváltásról,…..
Bayer Zsolt: „A tömeg” című írásának ez az első mondata is már finom kis hazugság, miszerint Papcsák Ferenc zuglói polgármester feljelentette az őt rágalmazó „kommentelőket”. Ugyanis nem a rágalmazókat jelentette fel, hanem a becsületsértőket. A kettő között igenis…..
halcsoka 2012.11.14 22:13:50
@-Sarq-: Á, dehogy, ő mindig fent lesz, mert neki van köpönyege, amit forgatni lehet.
 "A szándékokat összegezve megállapíthatjuk, hogy az aktívnak mutatkozó, választási részvételben gondolkodó 54 százalékos csoportból a regisztráció elutasítása miatt 13 százaléknyian lemorzsolódnak. Másként fogalmazva: a voksolást tervezők háromnegyede az előzetes…..
halcsoka 2012.09.20 18:41:36
@Hegyimedve: Nektek csak az a fontos, hogy megkaptátok a Magyar Állampolgárságot. Őszintén örülök, mivel nekem is vannak kötődéseim Erdélyhez, ha régiek is. De nem éltek itt, hozzátok csak a Vezér szava jut el, és olyan nagyon naivak vagytok, hogy el is hiszitek minden hazug szavát. Nem ismeritek a 22 évvel ezelőtti helyzetet, kötődéseiket, és jelenlegi állapotukat. Nektek csak arra van nyitva a fületek, amit megakartok hallani. Közben pedig nem veszitek észre, hogy ugyanúgy becsapnak Bennetek, ahogy minket is becsaptak. Lassan az egységes magyar Erdélyből megosztott civakodó bagázs lesz, mint az Anyaország. Ha ezt akarjátok magatoknak igyátok csak O.V., Kövér és a többi hozzájuk tartozó szavait. Még véletlenül se hallgassatok, gondoljatok át más véleményt. Hajrá elbutított Magyarok! Hajrá!
Biztos mindenkinek megvan, de azért egy gyors összefoglaló: Orbán Viktor 2006-ban megalapította a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványt. Ez működteti a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiát, melynek elnöke Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester. A PFLA fő támogatói a…..
Levél érkezett: "Tisztelt Vastagbőr blog!Érdeklődéssel olvastam május 22-i bejegyzésüket. Megjegyezném, hogy azon magyar családok egyikében nőttem fel, melyek nem csupán tankönyvekből tanulták a történelmet, különösen a Szovjetunióba kényszermunkára elhurcolt…..