Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barista Blues

2 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IndiaPass Haza Indiába - BUD-DOH 2012.06.04 08:47:00
1 nap híján 1 évvel a kiköltözésünk után újra elindultunk Indiába. Az út kissé hosszúra nyúlik, de meglepően elviselhető a katari reptér "vendégszeretete" miatt. De kezdjük a legelején. Dohában való 21 órás tartózkodásunk 17 órájában kezdem írni eme sorokat,…..
Barista Blues 2012.06.04 22:23:57
@fekete_kápó:
Kedves Kápó, te mint rutinos világutazó biztos, hogy minden szót tökéletesen írsz meg egy reptéri váróban, vagy egy több ezer kilométeres utazás után. Reméljük, hamarosan viszontláthatjuk azokat a blogjaidat, amelyek természetesen hibátlanul érkeznek világ körüli útjaidról, vagy esetleg arról, ahogyan kezet rázol Obama elnökkel vagy kivásárolod a Ferrari gyárat.

Viki, köszi a híreket, csak így tovább :-)
  Nem kell idén messze menni a Barista Világbajnokságra, amit szerencsére Bécsben rendeznek meg. Workshopok, versenyek, kiállítás... Érdemes kilátogatni annak, aki tud.   http://www.scae-events.com..
Barista Blues Indul a mandula 2012.05.29 14:47:00
Két meghatárrozó élmény hatására úgy döntöttem, hogy elindítom ezt a blogot, ahol a kávéfogyasztás és készítés csillagait és árnyoldalait is szeretném bemutatni. Kezdjük a pozitívval! Gramm Prix Latte Art bajnokság A bajnokság teljesen non profit, a szervezők keresnek…..