Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szomory

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sej, haj, mozi, vasárnap kirándulunk – idézhetnénk a Csehországból eredő szöveget és dallamot némileg másképpen. Márpedig filmszínházak terén valóban csehül állunk, legalábbis ahhoz képest, amennyi néhány esztendővel – vagy évtizeddel – ezelőtt nyitott vetítőteremmel várta Budapesten a szórakozni…..
Budapest villamoshálózata számtalan változáson ment keresztül, és a várost behálózó síneken száz meg száz jármű és utas közlekedik azóta is. Ha szeretjük, ha nem, a villamos igazán meghatározó része a budapesti miliőnek. Színeváltozásai amellett, hogy felvonultatják előttünk az elmúlt 130 évet,…..
szomory 2017.05.03 08:28:42
@Tökönrúgott Feleségek:
A harmadik kép, nagyjából, a mai Corvin-köz elöl van fotózva:
https://www.google.hu/maps/@47.4862603,19.070234,3a,75y,237.64h,87.61t/data=!3m6!1e1!3m4!1so4aRdFAqC19EYf_kMZfydw!2e0!7i13312!8i6656?hl=hu
Hujber Ferenc újabb ámokot futott a Mokkában, viszont a ma reggeliről már világosan kiderült, hogy csak egy szopatás az egész, összefüggéstelenül beszélt mindenről, ami eszébe jutott, vallás, Orbán a magyarok királya, a fehér király, a fekete király, mittudomén, aztán jött egy vízió is, Eurovízió,…..
Filmbook Hair 2015.01.16 06:00:00
„Emberforma felhők kószálnak az űrben.” Olyan 12-13 éves lehettem, mikor az általános iskolából páran elmentünk színházba, megnézni a Hair-t. A hatása leírhatatlan volt, talán életemben először élhettem át igazi katarzist a darab végén, de ez semmi ahhoz képest, ahogy…..
Tehet-e arról valaki, hogy testvére, Petrás János egy nyíltan rasszista, homofób, antiszemita zenekar, a Kárpátia frontembere? Valószínűleg nem – a családját, ugye, ritkán választhatja meg az ember. Tehet-e arról valaki, hogy férje egy virtigli antiszemita, aki ha a helyzet úgy…..
szomory 2015.08.28 11:06:16
@aeidennis: Nem beszélve arról, hogy nem testvére Petrás Jánosnak. Igazán csak elgondolkodom a lehetőségen: Fischer Ádámot kitíltanák az operából. Na, milyen?
Ez a médiumocska ennyit is ér... vagyis semmit.
Döbbenetes paparazzo kép került birtokunkba! A képen a híres színész mogul Bredpit szabadesésben, szájharmonikázva, meleg vizet hegeszt a tundra egén.   (jaaa, nem, ez én vagyok)  ..
szomory 2014.11.28 10:43:44
Az Artisjus ismét rémisztget bennünket az aktuális, tavaszi magyar zenei toplistákkal. Ráadásul most a szokásos YouTube- és Facebook-lista mellett kiadták a MAHASZ lemezeladási, rádiós játszási és online streaming toplistáit is, csak hogy még jobban árnyalják a hazai…..
szomory 2014.06.15 13:37:32
Laza kétharmad ház előtt adott vendégekkel megspékelt, maratoni életműkoncertet az Arénában az idén harmincéves Bikini zenekar. Szombat esti hangulatjelentés a színpad előtti VIP-dühöngő hátsó traktusaiból. 1982-ben nem csak a Bikinit alapították meg, hanem az országnak…..
Édesanyánk - Pestszentimre, 2013 Budapest egykori temetőiről a halottak napja alkalmából ágyaztam be egy térképet, ám az elsősorban a belső kerületek hajdan volt temetkezési helyeit veszi sorra. Pedig a Hungária gyűrűn kívül is volt élet... és persze halál is. Az ottani…..
Jobbegyenes Gyurta Dani bűne 2012.08.02 17:15:14
Gyurta Dánielért egy ország izgult tegnap este. Sőt, egy egész nemzet határokon innen és túl is. A média is kivette a részét a hangulat fokozásából, a döntő előtti napon egymást váltották a képernyőn a barátok, családtagok, régi és jelenlegi sporttársak. Még a vele egy…..
szomory 2012.08.05 11:25:08
@Zébácsi:
..és nem érti... Istennek nem érti.
szomory 2012.08.03 19:16:41
@Zébácsi: "Nem akarok ünneprontó lenni, de mint uszodai veterán, azt mondom: ha 210 méteres a verseny, az angol csap be elsőnek." Többek között ezt írta a fizetett megmondó. Erre mondtam azt, hogy 210 méteres táv nincs. Vedd ezt is poénnak, ha a haverodnak megengedted.

Érted miről írok?
Nem nagyon akartam én folytatni ezt a sorozatot, mert ugyan elsőre-másodikra még viccesnek tűnt azt bemutatni, hogy Orbán faragott magának néhány töklámpást és szegény, szerencsétlen értékválságban szenvedő társadalmunkkal beszavaztatta őket a parlamentbe, de úgy a…..
szomory 2012.08.04 12:15:09
Nem azért "lájkoltam" az eszmefuttatást mert mindenben egyetértek vele, de....
Akkor nézzük sorban (bocsánat, hogy idézek az írásból):
"Az a Pálffy István, aki elszegődött a liberális piacnyitás egyik hiénájához, a TV2-höz, és ott a Tények valamint a Jó estét Magyarország! című műsorok álcája alatt, szerkesztő-műsorvezető és hírigazgató-helyettesként feltehetőleg az ipar legnagyobb szarpumpájával szivattyúzta be gagyit, a szennyet és akkora kaput nyithatott a korrupciónak, mint amekkora a mostani pofája."
Számomra ez elfogadható, mert ezen a vonalon haladva nyugodtan kijelenthetem, amit eddig gondoltam: az említett szarkupac (TV2) mégsem közvetít értéket, mint azt szeretnék sokan elhitetni. Sőt, aki ott tevékenykedik az a szart lapátolja pl. rám.

" Szóval hogy valaki Orbán kedvéért ekkorát szarjon a saját korábbi életébe, munkásságába még számomra is meglepő....)
...hogy ne tartson sokáig a meglepetés okozta sokk, elmondom az ATV esetét. Nagyjából, 1998-tól 2002-ig azt említett izé jó nagy kedvvel és bő nyállal nyalta fényesre a regnáló kormány fenekét, mely kormányt, mit tesz Isten, éppen a FIDESZ delegálta. Volt ott bőven kommunistázás, ötvenhatozás, vöröscsepelezés... senki nem ragadott pennát, vagy klaviatúrát, hogy felemelje szavát; folydogált minden a maga medrében. A plebs úgy gondolta 2002-ben, hogy eljött az idő ennek a "tolvajbandának" a leváltására... persze, ebben nagy szerepet játszott lendvaiildikó rögtönzése az ellopott 19 ezer forintról, és a bombasztikus hír, miszerint OV veri a feleségét, sőt, a felesége nem szül, hanem ellik. De ez mellékvágány... maradjunk a csapáson. A választások után rövid idővel az ATV kirúgta az addig keblén ölelgetett megmondókat és hozta az új gazda embereit. Nem ismerős az aspektus?
A színész megítélésével csak annyit foglalkozom, hogy megállapítsam a tényt: ki jó színész, ki rossz színész, azt nálunk a politika dönti el... régen is így volt, csak ott nem érezte senki szükségét ez kikiabálni a világmindenségbe; megvoltak a fizette megmondók, azok megmondták.
Mára annyi változott, hogy megjelentek a bérrettegők, akik mindig, mindenért tudnak rettegni ha eléggé megfizetik.
Fenntartom magamnak a jogot, hogy azt gondoljam: nem biztos, hogy igazam van.
szomory 2012.08.04 12:28:17
@ob.szerver:
...huwazeeee... Te aztán!!
Akkor én most megmondom a leírtak alapján, hogy szoclib vagy.
Mindig örül a lelekm, ha ilyen príma megmondóval találkozom.
Öcsém, ha leírom azt a szót, hogy HAZA, akkor én fideszjobbikosfasiszta vagyok?
Sztem, Te egyszerűen hülye vagy, ha ezt gondolod.
szomory 2012.08.04 12:45:09
@ozibozi:
Ja...akkor minden rendben!