Regisztráció Blogot indítok
Adatok
körte* (törölt)

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szemetes az egész ország, ez tény, elég kilépni az utcára, sétálni egyet erdőn-mezőn, folyóparton, bármerre is járunk, nem kell sokat kutakodni, hogy némi eldobott hulladékkal találkozzunk. Az okokat firtathatjuk, a renitenseket nevelgethetjük, de ettől a szemétkupacok még nem…..
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog! A "A munkavállalók végtelenül lusták és nem akarnak dolgozni" című bejegyzésetek inspirált, hogy én is megosszak veletek néhány hasonló sztorit, hogy ne mindig a sírásokat hallgassuk. Szabadúszóként dolgozom, eléggé sok különböző…..
körte* (törölt) 2012.06.02 10:05:44
@desw: Sorold fel mit kéne most tanulniuk a fiataloknak Mo-n. Melyek azok a szakterületek amelyekre szerinted ma ténylegesen szükség van?
körte* (törölt) 2012.06.02 12:49:44
@desw: Ha az ma romantikus hozzáállás, hogy az emberrel emberként kéne bánni, akkor nagyon nagy bajok vannak a világban.
Persze, hogy nem bíznám rá a gyerekemet egy olyanra aki 6 évig volt sitten nemi erőszakért, de nem hiszem, hogy arra 21 éves fiúra ráillene a jellemzés.
Abban viszont teljesen egyetértek, hogy ha egy diplomás nem tud a szakmájában elhelyezkedni, akkor vállaljon el másfajta munkákat is.
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog!   Van ismét szabad egy órám, így gondoltam mérgemben gyorsan billentyűzetet is ragadok és leírom a tapasztalataimat a "túloldalról". Ugyanis a blogon rendszeresen és túlnyomó többségben csak a "már 400 helyre pályáztam 3…..
körte* (törölt) 2012.05.31 12:39:00
@Petyat: Nem jókedvükből pályáznak a fiatal diplomások mindenhová, hanem mert NINCS munka kínálat.
körte* (törölt) 2012.06.01 16:47:11
@Mezőbándi: Hát, az a helyzet, hogy ha olyan melóról van szó, ahol hiteleket kell ajánlani más embereknek, akkor bármilyen sok a fizu, inkább választanék egy kevésbé jól fizető munkát. Tudom, hogy furcsán hangzik, de a pénznél fontosabb lenne egy olyan munka, ahol nem kell senkit becsapni és megkárosítani. Csak ilyenből egyre kevesebb van.
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog! Szánalmas állásajánlatok „rovatotokba” ajánlanám a következő álláshirdetést, amin pár hete akadt meg a szemem. Korábban már olvastam párszor, hogy az érettségi helyét lassan átveszi a diploma, ami elég szomorú. Szerény véleményem…..
körte* (törölt) 2012.05.29 11:40:21
@Almandin: Ez teljesesen így van. Ha van diploma, akkor néha az a baj, ha nincs, akkor meg az a baj. Aki kifogást akar keresni, az úgyis talál.
körte* (törölt) 2012.05.30 12:35:24
@Fruka1: Megértem az elégedetlenségedet. De ne menjen el egy olyan irányba a poszt, h. "utáljuk a diplomásokat", mert nem ők a hibásak, hogy ilyen eltorzult az egész munkaerőpiac manapság. Nincs rendes ipar, termelés, piac... akkor mit várunk? Igazából szinte alig van szükség munkaerőre, függetlenül attól, hogy van-e diplomája vagy nincs.
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog !   A jelenlegi munkahelyemen –nem magán és nem külföldi- vezetőváltás történt. Kíváncsian vártuk a változásokat. Az új főnök az első időkben nem mutatta ki igazi valóját. Mindenért elnézést kért, csendes volt, és meghallgatta a…..
körte* (törölt) 2012.05.30 11:59:26
@novákandris: Szerintem nagyon ritkán fognak össze a dolgozók. Sőt, mivel mindenki félti a munkahelyét, ezért eltűrik az igazságtalanságokat. A felgyülemlett feszültséget pedig sokszor egymáson vezetik le. Legalábbis én ezt figyeltem meg.
körte* (törölt) 2012.05.30 12:08:41
@pollio: Nem hiszem, hogy ez teljesen magyar sajátosság lenne. Szerintem ez egyszerűen emberi. A legtöbben féltik a saját pozíciójukat, nem merik a felettesüket kritizálni max. a velük azonos szinten állóval vesznek össze. Nagyon sokszor az ártatlanokon csattan az "ostor", Mert tőlük nem tartanak. Munkahelyi konfliktusok, rivalizálások mindenhol vannak.