Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pistol Pete Maravich

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A katolikus egyház, Róma polgármestere, valamint a Prefektus is egyhangon tiltja nemcsak az egyházi, ünnepélyes keretek között lezajló temetést, hanem azt is, hogy Erich Priebke Rómában legyen egyáltalán elföldelve: "Róma antifasiszta város és mindig is az volt. Nálunk nincs helye…..
..
Pistol Pete Maravich 2013.10.14 00:52:09
Svédországban vagy Norvégiában nagyon jó nyugdíjasnak lenni. A magyar nyugdíjasnak jobb, mint a lengyelnek vagy a románnak, de rosszabb, mint a csehnek vagy a szlovénnak.Minden nyugdíjas álma egy hosszú, boldog és kiegyensúlyozott élet, egészségben, jómódban, élethosszig tartó…..
Pistol Pete Maravich 2013.10.06 01:02:50
@Makkasz: Ott a pont.
A BIZONYITÉKOK EGY RÉSZE ITT LÁTHATÓ, OLVASHATÓ Az ellenzéki összefogás pártjainak véleménye szerint választási csalás történt a vasárnapi, bajai időközi önkormányzati választásokon, ezért megóvják annak végeredményét - ezt a Párbeszéd Magyarországért (PM)…..
Pornózni még mindig nem menő Észak-Koreában. Kovi éhen halna.   Tucatnyi kollégájával együtt kivégezték Kim Dzsong Un észak-koreai diktátor volt barátnőjét, Hjon Szong Vol énekest pornográf videók készítésének és terjesztésének vádjával - jelentette a Csoszon…..
Phenjan nem Párizs, de ha nem ragaszkodunk a Montmartre nyújtotta kilátáshoz, az észak-koreai fővárosban is be lehet dobni egy latte macchiatót.  Ki hinné, de Phenjanban gombamód szaporodnak mostanság a kávézók. A nyugati igényeknek is megfelelő vendéglátói létesítmények…..
Pistol Pete Maravich 2013.09.04 11:17:52
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: De hát egy büszke proletárt ez miért zavar?
Liberatórium Kedves Lajos 2013.09.04 07:58:10
Kedves Lajos, csak így: Lajos, mert így egyszerűbb, közvetlenebb és valószínűleg úgyse olvasod. Rátok szavaztam a legutóbbi választáson, mert egyedül ti voltatok képesek kivitelezhető gazdasági programot összerakni.  Amikor láttam, hogy a levitézlett MDF és a rémesen…..
Pistol Pete Maravich 2013.09.04 10:53:39
@Counter: A konzervatív liberális fából vaskarika. Olyan, mint a húsevő vega, vagy az absztinens alkoholista.
A dél-dalmáciai Dubrovniktól 47 tengeri mérföldre, Mlijet szigete közelében hánykolódott az Adrián egy menekülteket szállító hajó. A Maria drink nevű, beazonosíthatatlan felségjelzésű, 25 méteres hajón összesen hatvanöt szír, afgán, szomáliai és egyiptomi menekült…..
  Már megszoktuk, hogy az Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyermekeknek Alapítvány, amelyet a Kanadába repült Mohácsi Viktória testvére, Mohácsi Erzsébet vezet, romaként nem képes megérteni a romák igényeit. Emlékezetes volt a győri Kossuth Lajos Általános Iskola esete, ahol a…..
Pistol Pete Maravich 2012.06.21 23:13:18
Egy tegnapi hír szerint A Debreceni Ítélőtábla ma jogerősen három és fél év letöltendő börtönre ítélte különösen nagy kárt okozó, folytatólagosan elkövetett csalás miatt Varga Tamás Sándor üzletembert, a Fidesz egykori gazdasági tanácsadóját. (…) a bűncselekmények lényege az volt, hogy Vargáék…..
Pistol Pete Maravich 2012.06.21 23:10:12
  Csak azt árulná el valaki, hogy Inkei Bence könyve mitől fontos generációs regény. Ha attól generációs regény, hogy minden második oldalon elhangzik egy régi reklámszöveg, vagy említésre kerül egy mára elfeledett focista neve, akkor ez bizony egy „generációs regény”.…..
Pistol Pete Maravich 2012.06.20 16:07:21
Játsszunk egyet!Négy európai várost rejtettünk el a képeken: A négy európai város közül az egyik nem kíván befektetni egy magas nyomású mosóba (44 ezer HUF) és közmunkásba (havi 47 ezer HUF), aki minden reggel lemosná a lépcsőket, és összeszedné a szemetet (éves…..
Parádés bemutatkozás, erre még a nagy 92-es csapat sem volt képes. Első meccset még soha nem nyertünk Eb-n, Krohn-Delhi élete meccsét játszotta, a védelmünk kőkemény, Andsersen meglepően magabiztos volt. És még van lehetőség a csapatban, Eriksennek javulnia kell, Bendtner is…..
Pistol Pete Maravich 2012.06.09 20:30:09
  A magyar jobboldalt elemző Mi a jobb? sorozatunkban Schmidt Mária történész, egyetemi tanár, a Terror Háza főigazgatója írását olvashatják. „1789 és 1917 még dátumok, de már nem példák.” (Camus)  Rövid volt a huszadik század, ahogy a…..
Pistol Pete Maravich 2012.06.06 08:34:04
Hétfőn mi is beszemléztük, hogy a Borsnak azt állítja a 35 éves Hada Renáta, hogy 12 évig szeretője volt egy közismert tévés celebnek. A sztori persze ma folytatódik a Borsban, Renáta azt még mindig nem mondja meg, hogy ki az illető, de legalább szűkíti a…..
Pistol Pete Maravich 2012.06.06 05:37:28