Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yda_

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tom Hanks, az amerikaiak egyik bálványa, a jófiú, akit minden lányos anya a mai napig szívesen fogadna vőjének, megbocsáthatatlan bűnt követett el. Azt mondta, basszameg, ráadásul nem otthon, a hülye macskájának, amikor az már hatodjára szart oda az alom elé, nem, hanem a…..
yda_ 2012.10.20 16:52:54
A lemezeladási listák évről-évre egyre jelentéktelenebb szerepet töltenek be a zeneiparban, ennek ellenére még mindig nagy szónak számít, ha egy album átlépi a tízmilliós eladást. Így járt most a Linkin Park, amelynek 2000-es, Hybrid Theory című bemutatkozó lemezéből múlt…..
Egy érdekes alkalmazással bővítette a napokban palettáját az Apple. Gondolkoztál már azon, kik ültek előtted a taxiban, és mit csináltak ott? Ha igen, a Taxi Snapshot-ot neked találták ki. Nagy divat manapság életünk minden percét megosztani a különböző közösségi oldalakon.…..
yda_ 2012.08.23 23:33:51
@Pakos: és valóban, az index címlap volt a félrevezető :)
Akinek nincs aktív profilja Facebookon vagy más jelentősebb közösségi oldalakon, az jóformán nem is létezik, de legalábbis nincs benne a világ körforgásában – halljuk sokszor a vicceskedő kijelentést, de tudjuk: minden poénnak van alapja. Ennek ellenére a legnépszerűbb social…..
yda_ 2012.08.18 18:25:11
@online távmunkás:

hvg.hu/Tudomany/20120606_linkedin_jelszolopas

"[a hackerek] a fórumozók segítségét kérték a titkosítás feltörésében"

Nem azt mondtam, hogy a jelszavak ellophatatlanok, hanem hogy le vannak kódolva olyan algoritmusokkal (pl. MD5 vagy SHA1), amelyeknél egyetlen jelszó dekódolásához is óriási számítási kapacitásra, és főképpen rengeteg időre van szükség. Ezáltal nem lehetséges, hogy márkzákkerberg egy kattintással visszafejti, hogy jajj ez a buzi jasont szereti. És igen, ilyen okos vagyok.
yda_ 2012.08.19 01:12:53
@online távmunkás:
Hát akkor a yahoo eléggé nókomment kategória, nekem a főnököm anno letörte volna a kezem, ha a jelszavakat plaintextben tároltam volna.
Továbbra sem azt mondom, hogy feltörhetetlen a rendszer, de az szerintem egy noname írónő képzelgése csupán, hogy belülről így látják a dolgokat a facebookos alkalmazottak. Amúgy sem értem, hogy mi lenne a vicces abban, ha egy melegjogi aktivista férfi létére férfit szeret, ha egy kőkonzervatív republikánusról derülne ki, na annak lenne hírértéke. Mindegy, befejeztem a vitát, _szerintem_ kamu a sztori.
Téglás Zoli az Ignite-tal lépett volna fel idén a Sziget metálnapján, de egészségügyi okokból más fogja ellátni az énekesi teendőket. Három hete adtunk hírt arról, hogy Téglás Zoli a Pennywise egyik koncertjén többször összeesett, amiért sürgősségi ellátásra, majd…..