Regisztráció Blogot indítok
Adatok
E.Piroska

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mert valami történt. A harangozás ügyében nyilvánosság elé került konfliktus csak a jéghegy csúcsa lehet.Kovács Zoltán kommunikációs államtitkár, az állami ünnepek fő szervezője azt kérte az egyházaktól, hogy a nemzeti összetartozás napján délután, a trianoni szerződés…..
E.Piroska 2012.06.05 14:39:24
@Rókakígyó:
"A Horthy István mise pedig az embernek szólt, un emlékmise volt és egy ilyen posztban semmi helye emlegetni."
Hát, ha volt ilyen, és azt a misét a család szervezte, igazad van. De, bajosan szervez egy család katolikus misét egy olyan embernek, akinek az apja református, valószínűleg ő is az volt, a fia meg muzulmán.
De úgy tudom, nem így volt, és Poldi bá is téved.
Hanem H MIKLÓS újratemetésének 10. évfordulóján rendeztek ökumenikus istentiszteletet. Nyilván az sem a politikusról szólt...
Morcos Bajusz házelnök tegnap aszonta a Nyírő József nem-újratemetésen: válasszuk szét az irodalmat a politikától. Ebben az esetben hajlok erre én is, sőt, tovább megyek: hagyjuk ki belőle Nyírőt, és foglalkozzunk kizárólag a politikával. Mert a székelyeknek adott pünkösdi…..
E.Piroska 2012.05.28 22:16:01
@a szív fészkei:
Pontosan. Itt nagyjából az erdélyiek magyarországi szavazatáról szól minden. Még csak nem is az erdélyi önkorm., vagy a román választásról. Úgy gondolják innentől kezdve kell mindent bevetni, hogy azok, akik a magyar választásokon szavaz(ná)nak, ne a jobbikra, hanem a Fideszre szavazzanak. A más magyar pártot választók jóval kevesebben vannak, őket az ilyen egymásra csúsztatott etno-, vallási és politikai biznisszel nem lehet befolyásolni. (a Fidesz szavazók egy része is hány ettől az ótvaros bohóckodástól)