Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Grungie

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régóta szállingóznak a hírek a lengyel síparadicsomokban készített forraltsörökről, és más egzotikus téli sörfelhasználási módokról, de végül talán mégis inkább a forraltbortól és a karácsonyi ízvilágtól való viszolygásom vett rá, hogy saját kézbe vegyem a…..
Évek óta mondogatom, hogy a digitális íráskészségnek része kell lennie az orvosi kurrikulumnak. Ez a Debreceni Egyetemen a kurzusom által része is 2008 óta, mely kurzus idén szeptembertől a Semmelweis Egyetemen folytatódik tovább. A napokban volt egy nagyon érdekes beszélgetésem…..
Grungie 2012.07.01 14:55:08
Látom itt senki nem használ közösségi oldalakat, az orvos ne is regisztrálja magát és amúgyis, ki az aki ilyen oldalra látogat... Hihető ez olyanoktól, akik szemmel láthatóan a neten lógnak...
Egyébként mivel látom nem ismeritek az oldalt, hiszen a hozzászólások alapján senki nem látogat oda, csak 1-2 legjobb barátját veszi fel, akvel amúgy is napi kapcsolatban van, elmondom, hogy miért lehetne fontos a facebook egy orvosnak (vagy akárki másnak). Mondjuk az államokban az orvosok nagy része magánorvos, mint ahogy akár kis hazánkban is sokan bizonyos problémákkal szívesebben fordulnak magánorvoshoz az emberek (bár gondolom a hozzászólók mindegyike kizárólag sztk-ban kezelteti magát, de ez legyen az ő bajuk). Egy vállalkozásnak, legyen az orvosi, vagy akármi más igenis fontos, hogy a lehető legtöbb csatornán elérhető legyen, és mivel ez egy bizalmi szolgáltatás, így az orvos PUBLIKUS profilját megtaláló betegek joggal gondolták azt, hogy a profil PUBLIKUS, tehát ott emberünk nem mint magánember, hanem mint orvos szerepel. Ugyanakkor a facebook az online ismeretségi hálón keresztül akár új pácienseket is jelenthet az orvosnak (hiszen lám, a szomszéd marika is ehhez a nőgyógyászhoz ment, akkor vele volt úgy megelégedve). Persze tudom, az itt hozzászólók kzárólag szóbeszéd által tájékozódnak ilyesmiről és a messze lakó ismerősökkel pedig postagalamb által tartják a kapcsolatot...
OurFashion Hey Ombre! 2012.06.20 10:46:00
Bakos Eszter vendégcikke Biztosan mindenki emlékszik a pár évvel ezelőtti nagy melír mániára és persze a szőke lenövésre. Még a sztárok is előszeretettel mutogatták lenőtt tincseiket. Mint tudjátok, a divatban semmi sem vész el csak átalakulnak a dolgok: hát pont ez a helyzet…..