Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krizso

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, igen. Nem csak a fostos filmeket szoktam egybegyúrni egy nagy gombóccá, hanem a jókat is. Ezekről külön-külön nem igazán írnék, viszont megfeledkezni sem akarok róluk. Kiemelkedőnek egyiket sem mondanám, de a többségével el lehet lenni. Úgy hogy tessék mazsolázni! 1.…..
Az évente megrendezett Titanic filmfesztivál 8 nap múlva kezdődik, ennek ellenére a programja csak most lett nyilvános. A fesztivál a blog szempontjából is érdekes, hiszen két olyan horrort is tartalmaz, amiről már esett szó. Az egyik ilyen kellemes meglepetés a Trolljageren / The…..
Anno a The Girl Next Door-nál említettem, hogy a történetről még ugyanabban az évben készült egy másik filmadaptáció. Többen írták is, hogy az szerintük hatásosabbra sikeredett. Most ennek nézünk utána. Előre szólok, hogy a film még annyira se horrorisztikus, mint Ketchum…..
krizso 2012.04.03 16:26:11
@purga: nem forgalmazonal vagyok, hanem tv-nel, es mindketto lefutott, de sajnos nem az otthoni csatornankon (azert irom igy, mert kulfoldon dolgozom) pont a disztributorok miatt, tobb disztributornal volt a film joga, ezert nem tudtunk megegyezni veluk, szoval csak egy orszagban tudott lefutni. De mindkettonek orultem (a Mum & Dad-et es anno az Inside-ot is kirinyaltam :)). Es a mai napig eroltetem az ilyen filmeket, bar a fonokom nagyon nem orul neki :) Amugy kapok eleg sok szart, meg kapok olyat is, ami jo lenne, de nem csatorna kompatibilis. Mint pl a Szerb Film, ami itt hevereszik mar 1,5 eve az asztalomon, de meg a mai napig nem volt hozza merszem.
krizso 2012.04.03 16:44:52
www.imdb.com/title/tt0408253/

amikor kezdtem, ez volt az elso film, amire a fonokom azt mondta, hogy too much :) pedig el tudom kepzelni, hogy a szerbhez kepest lufarok. Mondjuk azota valtozott a vilag, meg a tevezes is. Kicsit lazabbak mar a dolgok, tobb is belefer.
krizso 2012.04.03 16:57:01
@purga: Az An American Crime jo film! Erdemes megnezni! :D
Thirst - Bakjwi (2009)   Rendezte: Chan-wook Park Kivételes alkalom az, amikor egy koreai rendezőt nem kell bemutatnom a nagyközönségnek, ugyanis Chan-wook Park Dél-Koreának olyan, mint Takashi Miike Japánnak. Az ő nevéhez fűződik többek között a Bosszú-trilógia is. Ez a film…..
Aki Bangkokban elefántot etet, komoly büntetésre számíthat egy nemrég bevezetett új szabályozás értelmében. A thaiföldi hatóságok bejelentése szerint akit rajtakapnak azon, hogy banánnal vagy cukornáddal eteti a tulajdonosa által koldulásra használt elefántokat, az akár…..
Céltalanra bebaszni majd azt gondolni, hogy te így megcsinálod a várost, aztán csak úgy a kötekedésért beleszaladni egy ribancoknak öltözött ketrencharcos csapatba: FAIL!  Azért óriási látvány ahogyan Magilla Gorilla elcsihipuhizza a huligánt!   ..
Nehéz megszólalnom, hiszen jómagam vegetáriánus városi köcsög valék, valószínűleg iszonyú idétlenül viselkednék, ha elvinnének egy disznóvágásra, biztos én is fehérre súrolnám a disznó lábát. Történetünknek egyébként különlegessége, hogy nem klasszikus…..
Régóta vártuk már, hogy elkészüljön az ún. szakító-mix, amelyben minden idők legszebb-legszomorúbb szakítós számait gyűjtik össze nekünk, de arra legvadabb álmainkban sem számítottunk, hogy ennyire szomorú aktualitást kap majd a megjelenés. Kattintsatok, töltsetek,…..