Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szegeny dzsoki

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A Médiatanács napirendjén nemrégiben szerepelt egy ügy, amivel kapcsolatban most az Önök véleményét kérdezzünk. Egy országos kereskedelmi rádió reggeli élő adása a kihaló vagy veszélyeztetett állatfajokról szólt, meglehetősen vitatható formában. A műsorral kapcsolatban…..
Vastagbőr Gazdálkodjunk okosan 2012.06.22 14:21:00
1. L. Simon László jelenleg 57 százalékos tulajdonosa és ügyvezetője a Simon és Simon Kft.-nek, részben e vállalkozásán keresztül, részben személyesen valamivel több mint 20 millió forintnyi állami és európai uniós támogatásban részesült 2011-ben. 2. Orbán Viktor…..
Sorkizárt Puzsér hálójában 2012.06.15 11:01:00
Tegnap adták át a Viva Comet idei díjait a hazai zene szemfényvesztőinek. A média kárhozottjainak járó legrangosabb elismerés gálaműsorát szándékosan nem néztem! Inkább élnék örökké egy kapszulában, mintsem megtekintsek belőle egy percet is. A balfék, erőlködő riporter…..
„Váratlanul kiderült a feladata” az első sora annak a versnek, amit L. Simon László kulturális államtitkár-jelölt publikált tíz évvel ezelőtt. A fordulatokban gazdag és tanulságoktól se mentes műnek már eddig is legtöbbet idézett részlete az utolsó harmad eleje: "a hazai…..
A KSH 2012. június 6-i közleményét a megélhetésről, és 2012. február 21-i közleményét a fizetésekről hasonlítjuk össze. Ijesztő a kép.Az egy főre számított létminimum átlagos értéke 2011-ben havonta 83 941 forint volt Magyarországon, vagyis legkevesebb ennyiből tudott…..
szegeny dzsoki 2012.06.07 10:33:07
@CM2131: latszik hogy nem vagy szegeny..
a penteki bevasarlasok a kozpontokban eppen azert tortenik, mert olcsobban lehet vasarolni mint a kisboltokban. en is hetente-masfel hetente bevasarlok es megprobalom kihuzni a kovetkezo alkalomig.
igy sem tudom megsporolni, hogy a napi kenyeret es egyeb elelmiszert a kozeli kisboltban vegyem meg ahol 20-30%-al minden! dragabb.
szegeny dzsoki 2012.06.07 10:35:34
@salamander: "Sajnos nem azt kell hibáztatni, aki visszafordítja a rendszert és a 10G nehézségi erő összenyom..."

aham. szoval rosszul emlekszem es a cocialis nepszavazast is az mszp-szdsz kezdemenyezte, ugye? es szinten nem a fidesz kampanyolt a rosszabbul elunk mint 4 eve c. fassaggal?
szegeny dzsoki 2012.06.07 12:38:08
@OrangeOrder: okoska. szerinted az allampapirok kibocsajtasa micsoda amit partod es 0rbanod csinal? az nem hitelfelvetel? 2x akkora kamatra mint amit az IMF adna?
    A magyar jobboldalt elemző Mi a jobb? sorozatunkban Stumpf András (Heti Válasz) írását olvashatják.   Kezdjük valami nagyjából frissel, aktuálissal! A mozdulattal, amellyel Magyarország kulturális államtitkára, civilben költő, a „ravatalra” helyezi a…..
Az m1 műsorvezetőjének igazán kemény napja volt ma. Először Orbán Viktort, Áder Jánost és Kövér Lászlót, na meg a díjazottakat konferálta fel a Corvin-lánc átadási ünnepségén. Aztán hoszteszből rögvest riporterré változott és meginterjúvolta Orbán Viktort. Majd az…..
  Orbán Viktor "mélyen érinti", hogy minden második fiatal el akarja hagyni Magyarországot. Tegnap esti tévé interjújában pontosan úgy fogalmazott: "mélyen érint a dolog, elsősorban nem politikusként, hanem családapaként, mert a szüleikre is gondolok". "Ahelyett, hogy itthon…..