Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vulpex Penta's (törölt)

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
deltablog Man of Steel 2013.06.20 10:21:24
A lentebbi kritikában elspoilerezem ezt a filmet és a Star Trek Into Darknesst. A Man of Steel egy dicséretes próbálkozás arra, hogy új életet leheljenek a Superman-mitológiába, de túl töketlen ahhoz, hogy megmutassa, mit lehet kihozni ebből a történetből. Pedig a nagyszerűség…..
Megmondom a magamét UŰkapszula I. 2012.11.01 20:38:02
Simonnál /az álarcos manusnál/ Simon kapszula, nálunk általam Unalom Űző kapszula kerül bevezetésre. Ide kerülnek az olyan spontán szösszenetek amiknek mondanivalójuk van de nem akarunk neki nagy feneket keríteni. Több téma szerepel benne amik bár nem kapcsolódnak egymáshoz mégis…..
Megkezdődött az iskola és vele együtt az ősz is. Idén először éreztem azt, hogy nem akarom, hogy vége legyen a nyárnak. Hisz minden az utolsó hónapra jött össze. Egy buli, egy találkozás, mozizás és nyaralás is. Fájó szívvel, de búcsút intettem a nyár méz édes…..
Ez az idei nyár is sajnos véget ért. Ez alaklomból felvetettem az ötletet kollégáimnak, hogy valami nagyobb volumenű dolgot illene alkotni. Arra jutottunk, hogy ki-ki leírja a nyarát, tapasztalatait, élményeit és azt, hogy a jövőben miről fog írni. Én foglalom össze mind hármunk…..
Megmondom a magamét Itt ez a... 2012.07.22 17:27:00
Itt ez a vers melyet tegnap írtam kb egy óra alatt. Egyik ismerősöm ajánlotta A halott menyasszony című Tim Burton által készített filmet. Bizarr stílusú karakterei és története végre megihletett. Victor itt ez a kéz kezdetű mondata elindított bennem valamit. Pedig még sosem…..
Mióta utoljára írtam, újabb értékes taggal bővült a Megmondó. Kollégám, Ádi csak ontotta, és ontja magából, na persze billentyűzete segítségével a jobbnál jobb, sokatokban ellenszenvet keltő cikkeket. Lennox is írt egy rövid, de eszméletlen jó és tömör bejegyzést az…..
(Megtörtént eseményeken alapszik)Néhány nappal ezelőtt Papp Ádámmal, azaz Adam Jayk-el készítettem egy interjút, amiben számos információt tudtam meg róla. Az interjú nem volt betervezve, én csak bementem egy pubba és Adam ott iszogatott a pultnál. Az egyik barátom…..
Megmondom a magamét Szavak 2012.06.24 16:32:00
 Kisebb kihagyás után újra jelentkezem. Tudom sokatoknak az jött le a bemutatkozásomból, hogy egy egoista, nagyképű ember vagyok. Lényegében igazatok is van. De milyen ember, aki nincs megelégedve magával (egoista). Na de ezt hagyjuk is. Kezdjünk bele a mai témába.  Egy alkalommal…..
Megmondom a magamét Bemutatkozom 2012.05.27 13:29:34
Üdvözletem. Vulpex Penta’s alias Vulpy vagyok. A valódi nevemet direkt nem árulom el, mert így sokkal izgalmasabb írnom. Mert csak Lennox tudja, hogy valójában ki vagyok. Alapvetően nem tartom magamat filozófusnak, de zsenge korom ellenére szerintem elég komoly gondolkodású srác…..