Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vinike

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyári szezon nem telhet el a kerti party-k nélkül, amihez must have kiegészítő egy grillkészülék. Ebben a témában rengeteg termék közül válogathatunk, mégis azt gondolom, hogy ezt egy…..
Nemsokára költözünk, ezért mostanában a lakberendezési és dizájn témában rengeteg kutatómunkám van. Szeretem a praktikus, egyedi bútorokat, kiegészítőket, ezért biztos voltam benne, hogy a Designmania oldalát be fogom Nektek mutatni, mert imádom! Az oldalon ajándéktárgyak,…..
Pataky Ágivál még az ELLE-s divatszerkesztői pályafutásom alatt ismerkedetem meg, azóta már nagyon komoly babérokra tört...:) Lassan 10 éve dolgozik szabadúszóként fotózásokon, forgatásokon, divatbemutatókon, klipekben. Londonban dolgozott a Bobbi Brown A-Team sminkeseként,…..
Vinike 2015.06.12 17:06:04
Szerencsére ma már rengeteg termék áll a hölgyek rendelkezésére az intim higiénia témakörében, ezért már csak a tapasztalatainkon múlik, hogy mi melyiket választjuk. Egy barátnőm ajándékának köszönhetően próbáltam ki a Softelle termékeit melyhez kapcsolódóan nagyon…..
Vinike 2015.06.01 18:19:52
Minden nő szereti és követi a divatot, ám azt kevesen tudják, hogy a különböző szövetek és anyagok más-más tisztítást igényelnek. Képzeljétek el, hogy a P&G legújabb kutatása szerint, a nők az esetek 80%-ban a ruháik csupán 20%-át hordják, ami számomra megdöbbentő…..
Vinike 2015.05.31 09:18:35
Nálam a gyereknap sem telhet el szuper meglepetések nélkül, ezért készültem Nektek egy kis meglepetéssel! Egy élményekkel teli szabadtéri program is alapja lehet a gyereknapnak, ahol egy menő lufi és egy finom vattacukor társaságában élvezzük a napsütést, de ha szeretnéd…..
Vinike 2015.05.21 22:07:01
A Nespresso folyamatosan a kávézás élményeinek a megújítására törekszik, ezért nem csak a finom kávé kapszuláikat bővítik rendszeresen, hanem a kávégépeiket is a legfrissebb dizájn-irányzatoknak megfelelően tervezik. Legújabb innovációjuk a Pixie Clips, mely cserélhető…..
Vinike 2015.05.20 19:55:30
Egy szuper sajtótájékoztató keretein belül tudtam meg a döbbenetes hírt, hogy a magyar nők 61%-a még mindig nem használ napozó krémet! Minden évben nagy hangsúlyt fektetek az új napozó termékek bemutatására, ami idén sem maradhat el. A NIVEA egy ötletes kampányba kezdett,…..
Vinike 2015.05.16 08:31:30
    A héten az IsaDora is bejelentkezett a Mesmerizing kollekció téli újdonságaival, és bár teljesen el voltunk ragadtatva a káprázatos színkavalkádtól, a favorit azért mégiscsak a koromfekete füstös szemfestés kivitelezésére tökéletesen alkalmas Smoky Eyeliner szemceruza…..
Vinike 2014.12.30 19:50:04
Előző héten a fiús családoknak ajánlottam játékokat a Játéksziget kínálatából, most a kis királylányok következnek!:) Én alig tudok választani, rengeteg szuper terméket találtam, ezek a kedvenceim, amik közül nálunk biztosan lesz majd a karácsonyfa alatt…..
Ez nem a belga gofri, és nem is az, amit a Ferencieken a Jégbüfében árultak, és a tetejére szifonból nyomták a málnahabot. Ellenben ez az a gofri, amit büszkén teszel le a gyerekeid elé, és boldog vagy, hogy végre nem azokat a rémesen édes gabonapelyheket, és nem is a cukortól…..
Nem tudom, hogy Ti észrevettétek-e, de én azt tapasztalom, hogy a cégek már hónapokkal a karácsonyi őrület előtt kiállítják/bemutatják az új termékeiket. Sokan nem szeretik a decemberi shopping lázat, ezért Nekik is ajánlom a következő kis anyagot, melyeben a LUSH legújabb…..
Vinike 2014.10.14 20:09:59
A Toni&Guy márkát szerintem senkinek sem kell bemutatnom, az újdonságait és termékeit viszont annál inkább! Hihetetlenül szerencsésnek érzem magam, hogy a a kedvenc két termékemet a saját bőrömön keresztül reklámozhatom és ebben a testvérem és a barátaim is a…..
Vinike 2014.09.05 18:08:35
2012 vége felé indult egy oldal Facebook-on, ami a telt lányokat hivatott népszerűsíteni. Azt már megszokhattuk, hogy gyakorlatilag mindennek van már oldala és még a sáros cipővel letaposott sárga falevelet is lehet like-olni és követni, de azt nem hittük, hogy olyan oldalakkal is…..
Vinike 2014.09.04 22:28:41
@Morzso: Ez tetszett....:-)
Kevés nő rendelkezik makulátlan bőrrel. Az arcápolási termékek tökéletesedésével azonban egyre több problémát tudunk megoldani egyszer és mindenkorra. Arcbőrünk érzékenysége jobban befolyásolja életünket, mint azt először gondolnánk, hiszen a leghétköznapibb helyzetben is…..
Vinike 2014.08.13 10:59:35
Egy mai ,modern nőnek rengeteg helyen kell megállnia helyét, és nem mindig jut ideje arra, amit igazán szeretne. Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de az én életem egy állandó versenyfutás az idővel, a saját „szórakoztatásom” az utolsó, ami belefér és ezért kevés idő marad…..
Vinike 2014.08.08 06:49:17
Az Allee Bevásárlóközpontban sétálgattam, amikor megpillantottam, egy nagyon dizájnos és színes standot a Marcha Ballerina-t, ahol stílusosan sorakoztak a szebbnél szebb balerina cipők! Nem is tétlenkedtem sokat, gyorsan elkezdtem próbálgatni őket. Egyik szebb volt, mint a másik,…..
Vinike 2014.07.16 09:30:29
A Mi Micsoda sorozat szinte minden magyar család könyvespolcán megtalálható: újra és újra olvassák generációk, folyamatosan keresve az új, különleges témákat. A kötetek igyekeznek lépést tartani a korral és mindig újszerű, naprakész ismereteket nyújtanak a kedves kis…..
A kislányomnak szinte az egész év gyereknap mégsem tudok elmenni a kiemelt évfordulók mellett csak úgy üres kézzel, észrevétlenül! Egy kis apróság és meglepetés mindig extázisba hozza a gyermekeket és a gyereknapon a rengeteg szuper program mellett meglephetjük Őket egy kis…..
Vinike 2014.05.15 10:46:54
Úgy gondolom, hogy az 1920-as években beveztetett BABA márkát senkinek sem kell bemutatnom. Nemcsak kék-fehér pöttyös csomagolásával csábította el a vásárlókat, hanem a hozzá járó minőséggel és illatokkal egyaránt. A szappanok bevezetése és elterjedése után, tusfürdők,…..
Nemsokára megérkezik a jóidő és eljön az ideje, amikor átpakolhatjuk a téli és a nyári ruháinkat! Én ilyenkor mindig hagyok magamnak időt a szelektálásra és nagynehezen sikerül is megszabadulnom 1-2 féltve őrzött kincsemtől, amik már évek óta nem voltak rajtam! Ez a…..
Vinike 2014.03.12 17:25:14
Lassan megérkeznek a tavasz első fuvallatai, ezért már most érdemes felkészülnünk az első napsugarak érkezésére is! Az IsaDora Ray of Light kollekciója is a fény játékán alapul, hiszen megváltoztatja az árnyalatokat és ezzel új divatot teremt. Finom textúrák, világos színek,…..
Vinike 2014.02.19 17:43:05