Regisztráció Blogot indítok
Adatok
karajcsont

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Némi hezitálás után úgy döntött a stáb, hogy Gy. Ferenc akciója mellett nem lehet elmenni akkor sem, ha az színtiszta politika, amelytől mi, mentálisak, próbálunk annyiban távol maradni, hogy csak gazdasági vonatkozásában foglalkozunk vele. De. Teszel-veszel nyáron, szeled a…..
Az egyik legnagyobb magyar oligarcha a Hófehérkére izgul, az elnök akár faszt is rajzolhatna a bankjegyekre, a kilépett fideszes pedig a segget használja metaforának. Ja, és most már hivatalos: Orbán Viktor hamarosan repülni fog. És ez csak egy hét a magyar korrupciótörténelemben.…..
Egyszer volt, hol nem volt, itt vége fuss el véle.  Mondtam már egy párszor, hogy néha úgy érzem meddő karakterpazarlás ezeknek bármit mondani. A hétvégén is összegyűltek a négyszázak, és a legérdekesebb ami történt, hogy az indexes újságírókat félidőben kivágták a…..
Mindenki emlékszik még Hofi Géza örökérvényű mondataira: „Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…” Ez ugrik be minduntalan, ha a gazdaság fehéredéséről százalékra pontosan tudnak beszámolni a hivatalos szervek.Legutóbb a Magyar Nemzet hozott le hozsannázó…..
Huszönöt év alázatos szolgálat a hazáért.Sikerek, eredmények mindenütt ...Még huszonöt ilyen évet kívánunk a drága Miniszterlenök úrnak, az államférfinak!  ..
Kövér László a múltkori esetből okulva pénzt spórolt meg Szanyi Tibor szocialista képviselőnek. (Nem is keveset.) Mégis van ok az aggodalomra, s persze megint a demokráciát féltjük.Történt, hogy a törvényhozás hétfői ülésén a házelnök az alábbiak közlésével kezdte meg…..
Idén már május elseje előtt egy nappal a szocializmusban érezhettük magunkat, ugyanis az állami tulajdonú Magyar Turizmus Zrt. eredményt hirdetett Az év turisztikai témájú szakdolgozata című pályázatán, és bizony az "Újszerű témaválasztás" nevű kategória nyertese Orbán…..
Az Izsákon agyonvert férfi ügye nagyon sok mindenre világít rá, amivel nem nagyon néztünk eddig szembe. A történet magában is brutális lenne - két rendőr agyonvert egy lopásért bevitt férfit - de az élettársának adott magyarázat, miszerint leesett a székről és meghalt;…..
karajcsont 2013.04.13 17:31:20
@SzerződésSertés: .."..Éppen azt tették a rendőrök, ami a munkájuk: megvédtek minket a bűnözőtől. .."

szal te is egy ilyen attitűddel rendelkező zsernyák vagy:(( Elmondanád a munkaköri leírásotok MELYIK RÉSZE ad lehetőséget emberölésre???
Vastagbőr Táncos párválasztó 2013.04.12 18:15:00
Forever 1985! Megjöttek a részletek az állami párkereső programról."No komment" az egész, a szavakat sem találom ..."Táncos szórakozásra, találkozásra, beszélgetésre is lehetőséget kínáló közösségi, civil ötleten alapuló program indul az Emberi Erőforrások Minisztériuma…..
Válasszuk ketté a dolgot. A legnagyobb együttérzéssel gondolok a Páva-családra, nyilvánvaló, hogy mostani napjaik végtelen keserűségben telnek. Az utcán megtámadott lány talán soha nem fogja kiheverni a lelki sérüléseket.És éppen abban a városban történt ez a támadás,…..
Tegnap párttá alakultak a szakadár elempések. A Párbeszéd Magyarországért alakuló kongresszusán elfogadta az alapszabályukat, 13+1 pontos közpolitikai csomagjukat, megválasztották a társelnököket - Jávor Benedek és Szabó Tímea - az elnökséget - Karácsony…..
A Fidesz a választójog határokon túlra terjesztésével új frontot nyitott a választási csatározásokban. A külhoni magyarok fontosabb emberek lettek, legalábbis a nagy meccs napjáig. Mesterházy Attila is felhúzta a fejére a legvastagabb bőrt amit az MSZP székházban talált, és…..
Proszektúra Bayer Zsolt az állat 2013.01.08 14:23:02
Bayer Zsolt egy állat. Ezt az állítást azt hiszem nem kell különösebben alátámasztanom. A Magyar Hírlap publicistájának sokéves szorgos munkája a bizonyíték arra, hogy a saját definíciója alapján állatnak nevezhessük. Elég kétes értékű életművet tudhat magáénak a…..
Gréczyblog Gyurta fel - Czene le 2012.08.02 09:14:10
Ül az ember a tévé előtt a siófoki éjszakában. Az ablakok nyitva. Mindenhonnan ugyanaz a közvetítés hallatszik. Amikor Gyurta célba csap, boldog ordítozás hallatszik mindenhonnan. A magyarok örülnek. Egy magyar fiú, Gyurta Dániel, világcsúccsal nyerte a 200 méteres mellúszást a…..
Régen minden jobb volt.   Minden közértben volt krinolin, igaz kolbász nem, de legalább mindenki meg tudta fizetni.  Nem kellett nézni barnul-e már a banán, mert megvetted és megetted egy évben kétszer barnán is.  Nem kellett izgulni devizaárfolyamon, mert amit hivatalosan…..
karajcsont 2012.05.27 11:25:07
@Fabius:

..."..Szamomra meg az izlestelen, ha valaki szerint meg mindig kommunizmusban kene elni.."

Számomra meg az a borzasztó, hogy valaki aki ilyen komoly kihívásokkal rendelkezik a ténybeli ismeretek terén játssza az okost..

ps: lajcsi! HOL és MIKOR volt már kommunizmus?????
karajcsont 2012.05.27 11:27:16
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Tudod az "ilyen" "olyanok" miatt szükség van rá...szomorú tény de való..

Remélem érted amit írtam:((