Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vitsippa

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap írtam a Valami Amerika 3.-ról, meg is kaptam a szokásos mantrát miszerint nekem semmi sem jó. Ez olyannyira nem igaz, hogy sokakkal ellentétben úgy gondolom, nem csupán jó filmek, egyenesen világraszóló munkák készültek a rendszerváltás óta itthon. Lássuk a listát! Csinibaba Ez nem csupán…..
JogÁsz Kövezzetek meg nyugodtan! 2017.10.25 21:41:35
Jogász vagyok, nem tehetek róla. Arról persze igen, hogy jogász vagyok, csak arról nem, hogy sok mindent másként látok, mint a „normális” emberek. Nagyon bátor tettnek tartottam Sárosdi Lilla első, második és talán még a harmadik megszólalását is. Kép: Friss hírek Imponáló őszinteséggel tárta…..
vitsippa 2017.10.27 09:31:35
@eddigbírtam: Köszönöm ezt a józan véleményt, jó volt olvasni.
A pesterzsébeti albérleti szoba ahol a 9 éves Sanyikát ( becenevén Benumát) ápolja az édesanyja, inkább hasonlít egy intenzívterápiás kórházi teremre, mint egy gyerekszobára.  A jelenleg vegetáló  fiúról már régen kimondták az orvosok, hogy „ el akar menni az angyalokhoz”,  de az élni akarás ezt…..
vitsippa 2017.10.10 09:10:54
@WinterSoldier: Végre egy normális hozzászólás, egyetértek.
Utazások Európában Mostar 2017.06.04 17:02:26
Miután Szarajevót másfél nap alatt megnéztem (legalábbis, amit én szerettem volna, erről itt és itt olvashattok) Mostarba utaztam, busszal. Már az utazás előtt megvettem a jegyet Mostarba a getbybus.com-on és odafelé a Globtour, visszafelé az Autoprevoz-bus társasággal utaztam, összesen 19 euróért.…..
Az ezzel a bejegyzéssel induló Viszlát, komfortzóna! elnevezésű rovat célja olyan témák felvetése, amelyekről nem igazán szoktunk beszélni, pedig érdemes és hasznos lenne...
Az édi-bédi Puszcsi Fiúkák! Én egy cuki, szexi csajszika vagyok, aki a kandúrját keresi. Szeretek vásárolni, koktélozni a barátnőimmel és a tengerparton napszemcsiben heverni, mert büszke vagyok arra, hogy szépen le tudok barnulni. És még csücsörítős szelfiket is szeretek csinálni a fürdőszoba…..
Minden előítéletet félretenni, mivel készült egy elég komoly felmérés. Már, ha ilyenben egyáltalán lehet ilyet. Nőket kérdeztek, hogy melyik típusú pasi jön be nekik. Tippeljetek, ki jön be nekik? Nem, nem az izompacsirtára. De akkor kire? Meglepődsz, ha tovább olvasol! Videót is találsz!..
Mark Rothko képei tipikusan abba a kategóriába tartoznak, amire egy laikus vállat vonogatva mondhatja, semmi, csak színes pacák, ilyet én is tudok csinálni. A művészet értelemszerűen ennyire nem egyszerű, de tény, hogy az otthonokba is bevihető, pénztárca kímélő megoldással. Rothko művészete sokakat…..
vitsippa 2016.09.23 09:23:35
1962. február 17-én a bíróság öt év szabadságvesztésre ítélte Kiss Lászlót, a Ferencváros akkori úszóját, jelenlegi úszókapitányt.Másik két társával együtt csoportosan elkövetett nemi erőszak bűntettében találták bűnösnek. Az elsőfokú ítélet után másodfokon három évet kapott, le is töltötte Nagyfán.…..
ÖNKÉNTES MÉRVADÓ - Ön is ismer olyan mondatszerkezeteket, amelyek ha megütik a fülét, legszívesebben azonnal "lekaparná magát"? Esetleg "kifutna a világból", ha meghallja őket? Következzenek a mi nyelvi kriptonitjaink, amelyektől másodpercek alatt tudunk "sikítófrászt kapni".…..
A műsorvezetők, és most nem az Obersovszky-iskola diákjaira gondolunk, hanem a valódi tévésekre, bármilyen kevés is legyen belőlük, szóval a műsorvezetők akkor követik el a legnagyobb hibát, ha egy interjúra, beszélgetésre olyan prekoncepciókkal ülnek le, amiken képtelenek vagy…..
Van ez a szülés dolog. Ennek az örömeit, bánatait, nehézségeit, testi és lelki fájdalmait (ne adj’isten olyan szörnyű fordulatok esetén, mint vetélés, vagy abortusz) férfiként nem hiszem, hogy tisztünk lenne belső szemszögből tolmácsolni. Mivel a gondolat és érzetátvitel…..
vitsippa 2012.05.26 22:39:15
@neoteny: Igen, nagyon nagyon sok lemondással jár. Csak erről nem szokás beszélni. És nem ez az egy barátnőm van, aki le se szarja a gyerekét. A gyerek akkor öröm és boldogság, ha van egy társad, aki segít, ha akarjátok azt a gyereket, hozzá igazítjátok az életetek. De az senkinek sem jó, ha kipottyantja a gyereket, mert az abortusz gyilkolás, aztán meg le se szarja.