Regisztráció Blogot indítok
Adatok
morgosgyuszi

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerda este a szervezett megmozdulás lezárultával a tömeg nem oszlott fel, hanem spontán tüntetés jelleggel a Lánchídra ment (1986. március 15, megvan?). Az eddig a tüntetőkkel, még a spontán szakaszban is együttműködő rendőrség innen több fiatalt bekasztlizott, bevitték őket…..
morgosgyuszi 2012.12.20 14:14:08
@wowerman: Azért, hogy okoskodhass. Nem a nyelv alkotja meg önmagát, hanem az emberek alkotják meg a nyelvet, Te vad barom.
E napokban a gyerekeink csinálják a politikát. És hát lássuk be: jobbak, mint mi. Ebben is. Nagyon szégyellném magamat azok helyében, akik törvénysértéseket emlegetnek, meg arra tesznek körülményeskedő utalásokat, vajh melyik párt kottájából játszanak a napok óta…..
morgosgyuszi 2012.12.13 20:52:25
@Németh András:

Amit mondasz az jó, csak a bekerülés utáni kiigazításokkal nem értek egyet a tanulmányi átlag alapján.

Mármint az ötlet jó, csak sajnos jelenleg annyira romlott és etikátlan a rendszer, hogy minden vizsgán lehet csalni és nagy számban csalnak is, a legtöbb beadandót a tanárok el se olvassák, csak adnak rá egy jegyet ad hoc illetve egyéb tényezők alapján. Egy nagy egyetemen tanulok, a szakdolgozatok nagy része nem a hallgatóktól származik, hanem más írta meg helyette. Több egyetemről is ismerek embereket, ugyanezek a jelzések.

Pont ezért ezt még nem vezetném be, előbb biztosítani kéne a tisztességes osztályozást, de az még sok idő hazánkban.

Viszont a belépési követelményeket tényleg ki lehetne alakítani, ahogy mondod ésszerűen.

Jó tanácsként, ne itt terjeszd ezt, mert itt teljesen politika szinten megy a dolog, olyanokkal akik már rég nincsenek benne a rendszerben vagy nem is voltak. Inkább ha egyetemista vagy, terjeszted az értelmesebbje között, ha nem vagy az akkor meg az értelmesebb emberek között.

Csak hogy végre valahára már tényleg jobb legyen ez az ország. Nagyon kéne már.
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog! A "A munkavállalók végtelenül lusták és nem akarnak dolgozni" című bejegyzésetek inspirált, hogy én is megosszak veletek néhány hasonló sztorit, hogy ne mindig a sírásokat hallgassuk. Szabadúszóként dolgozom, eléggé sok különböző…..
morgosgyuszi 2012.06.01 10:45:32
@ne most: True story.
morgosgyuszi 2012.06.01 10:51:37
@Össze kell fogni: Az a baj, hogy 36 évvel ezelőtt kötelező volt dolgozni, most meg nem lehet. Na ez a nagy baj, és nem a rendszert sírom vissza.
morgosgyuszi 2012.06.02 11:16:11
@igazságos: Az olyan parasztok miatt tart itt ez az ország ahol tart. Csak a havert vegyük fel, akármilyen hülye is.
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog! Szánalmas állásajánlatok „rovatotokba” ajánlanám a következő álláshirdetést, amin pár hete akadt meg a szemem. Korábban már olvastam párszor, hogy az érettségi helyét lassan átveszi a diploma, ami elég szomorú. Szerény véleményem…..
morgosgyuszi 2012.05.26 14:40:20
@Pistie: Ez így van csak nézd meg a munkanélküliségi rátát, vagyis inkább a foglalkoztatottságit. Látni fogod hogy itt kevesebb arányaiban a diplomás, azonban kevesebb a munka is, ráadásul itt a szakmunka sokkal keresettebb is.
morgosgyuszi 2012.05.26 15:27:07
@Ülő Birka nagyfőnök: Az se hidd el!
morgosgyuszi 2012.05.26 14:29:32
@_Molly: Igazad van, csak egy probléma van az érveléseddel, hogy a magyar cégek a német GDP-hez max. 0,5% tesznek hozzá, a német cégek a magyar GDP-hez meg kb. legalább 25%-ot, szóval amíg az ő pénzükön élsz nem hiszem hogy van jogod felháborodni.
Az pedig hogy ez miért így van, egyrészt látjuk mi van ha hagyják a németek az országokat szabad pórázra engedni (pl.: Görögország).
Hosszabb távon pedig a saját vezetőidet okolhatod és nem az elmúlt négy vagy 10 évre gondolok csak.