Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vajon pál

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendszerkritikus nézeteket vallóként számtalanszor kapom meg, hogy pont az olyanok miatt nem lesz kormányváltás 2014-ben, mint én, mert „győzni csak összefogással lehet”, „Bajnaiék mégiscsak kevésbé rosszak, mint Orbán”, vagy éppen „most nincs idő egyénieskedésekre,…..
Douchev-Janics Natasa hozott egy döntést a családjáért, hazatér férjével Szerbiába. A választás talán az ő számára lehetett a legnehezebb, hiszen őt ismerik Magyarországon, ám bolgár férje a szerb szövetségnél kapott állást. Mit lehet ilyenkor tenni? „Nehéz döntés volt…..
vajon pál 2012.10.11 13:16:44
@maretz:
Tetszik vagy sem, a sportolókat olimpiai prémium ÉS életjáradék formájában jutalmazza az állam azért, hogy edzenek mint a vadbarom, és az ország színeiben nagy eredményeket értek el.
Attól, hogy a járadékot a jövőben fogja megkapni, attól még azt már korábban megszerezte, jár neki. A sportolói teljesítményéért jár neki, és nem az egy négyzetméterre jutó matyó hímzésekért a nappalijában.
Az alábbi videó ugyan nem egy hivatalos Skrillex-klip, de mivel minősége alapján akár az is lehetne, illetve bő egy hónap múlva Magyarországon is találkozhatunk a dubstep előadóval, így érdemes bemutatni a tegnap kikerült korhatáros alkotást. Skrillex és Wolfgang Gartner The…..
vajon pál 2012.05.26 13:33:13
@cso zsi: és te tulajdonképpen ki vagy hogy eldöntsd milyen összetételű hanghullámot nevezünk zajnak illetve zenének?
vajon pál 2012.05.26 22:14:40
@cso zsi: oké akkor megnyugodtam. hasonló státuszú páciensként, számomra, egy macbook hangkártyájából kihozni az állatot, van annyira zene, mint mondjuk két gitárra elsiratni a világot.