Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rocknrolla696

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
3. Charlize Theron A dobogó 3-ik helyén egy igazán lélegzetelállító átváltozás látható. Charlize Theron valószínűleg már jól ismeri az akadémiát, ugyanis több Oscar-tényezőt is bedobott és sikerrel járt, mivel ezért az alakításért átvehette a Legjobb Női…..
Bevallom, mélységesen átérzem és megértem azt a Karottát, aki miután hazajött, ugyanolyan kissé mélabús-fájdalmas lelkesedéssel mesélt az idős bácsiról és a Cars and Coffee-ról. Csodálatos lehetett, de nem is a csak a gépek miatt, hanem maga a hangulat, az emberek és a…..
Üdv kedves film ínyenc! Ha ezt olvasod, akkor valószínűleg nem véletlen tévedtél ide, mert te is kíváncsi vagy az év legfontosabb filmes eseményére. Jelen állás szerint még 5 óra hossza van a díjátadó kezdetééig. Éjjel 2-kor jelentkezünk és egészen a végééig élőben,…..
Zero Dark Thirty 2012 Biztosan sokan emlékeztek még Kathryn Bigelow nevére. Ő volt az aki a vitatott minőségű (szerintük remek) Bombák földjénnel 2009ben elhappolta exe, James Cameron orra elől a legjobb rendező/film Oscart. Nos erre idén minden bizonnyal kereken 0 esélye lesz, de…..
007 Skyfall 2012 A nyomokban James Bondot is tartalmazó Quantum csendje című darab is már idestova 4 éve jelent meg, bár szerintem maradjunk az utolsó 007 filmnél a Casino Royalenál. Szóval 2006 után ismét kapunk egy Bond filmet. Értelem és érzelemLeszögezném és eloszlatnám azt…..
Évi szokás, hogy a Bafta, GGlobe,Oscar és a többi nagy filmeseseményre terelődik a rivaldafény, azonban ne feledkezzünk meg a legrosszabb filmeket produkálókról sem. Idén az Alkonyat záró darabja kapta a legtöbb jelölést. LEGROSSZABB FILM Alkonyat – Hajnalhasadás II. rész…..
A csodálatos Pókember The Amazing Spiderman2012 Alig telt el öt év és máris remakelik Amerika egyik kedvenc képregényhősét. Már akkor is feltettem magamnak a kérdést, hogy minek? Megválaszolni ezúttal sem tudom...RímékTermészetesen az előbbi rövid bevezetőben színpadias…..
Peter Jackson Hobbitjának új, hosszú előzetese jött, látott ....és nem győzött. Minket legalábbis nem győzött meg eddig. Sem a cgi, sem  a hangulata nem idéz fel semmit a "régi" filmek hangulatából. A Mester remélhetőleg ránk cáfol, de ez most nem lett egy ütőképes…..
Bond továbbra is úgy fest meg fogja osztani a közönséget. Van akik szerint egy céltalan, ám csavaros krimi akciófilm lett, minimalizált kütyükkel, béna főellenséggel és egy baltával faragott arcú főhőssel, míg mások szerint pont ez kellett ahhoz, hogy végre életet leheljenek a…..