Regisztráció Blogot indítok
Adatok
carolq (törölt)

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog! A "A munkavállalók végtelenül lusták és nem akarnak dolgozni" című bejegyzésetek inspirált, hogy én is megosszak veletek néhány hasonló sztorit, hogy ne mindig a sírásokat hallgassuk. Szabadúszóként dolgozom, eléggé sok különböző…..
carolq (törölt) 2012.06.01 11:23:45
@igazságos: Nem tudtam, hogy nem tud angolul, az anyját ismertem igazából a srácnak, szánalomból segítettem nekik. Elvileg csóró család, de a srác nyaranta fesztiválokon, koncerteken mulat, cigizik, piál. Ezt utólag tudtam meg
Szóval annyira csak nem csórók.

Az egészből azt akartam kihozni, hogy személyes ismeretség alapján közvetíteni valakit iszonyú nagy buktatókat rejt.
1. ha nem válik be, akkor a munkáltató rám néz ferde szemmel
2. ha nem válik be, akkor az ismerős álláskereső még engem cseszeget, hogy miért nem... az ismerősből, barátból így lesz pletykás ellenség, mert máshol persze már máshogy adja majd elő megpróbáltatásainak történetét: kihasználták, mocskos meló, csaló cég stb.

a hirdetés legalább olyan arcokat hoz be, akikhez semmi nem köt, se szívesség, se rokonság, kirúgom és soha nem kell többet hallanom róla

Mindenki verje a saját f@szával a csalánt!
carolq (törölt) 2012.06.01 11:31:00
@Jimbo75: Erről jut eszembe, hogy dolgoztam én láncdohányos és éppen csak dohányzó munkatársak között. Az alkalmi bagós is hamar rákapott, hogy kijár a dohányzó helyre a láncdohányosokkal, így pont ugyanannyira nem dolgozott mindkét szenvedélybeteg.
Dohányost fel se vennék sehova, ha saját cégem lenne, egyszerűen nem lennék hajlandó fizetni a kávé és cigiszüneteiket.
carolq (törölt) 2012.06.01 11:50:52
@CyberPunK: Aki dohányzik, kávézik, vagy ezeket együtt, az rendszeresen rituálét csinál ebből, ami 10-30 perces szüneteket eredményez, demonstratíve vonulnak a dohányzó hely felé, a kávéautomatához, mert nekik ez jár, hiszen ők szenvedélybeteget.

Mivel én egészségesen élek, ezért én kondizok, futok, úszok, nekem ezek a szenvedélyeim... az én szenvedélyemet is kiélhetem a munkaidőmben? Leugorhatok fekvőtámaszokat csinálni, húzódzkodni, futni a parkba? Utána persze tusolni és átöltözni is kell. Ez mind a munkaidőben.
Mert egy dohányos a 8 órás munkaidejében bizony sokszor 10 percet elcsesz a szenvedélyével.
Vannak érthetetlen dolgok, és vannak érthetetlen dolgok, amelyek még érthetetlenebekké válnak ha az ember többet tud meg róluk. Tegnap Nagykanizsán több házat is megjelőltek szélsőjobboldaliak, megjelőlték őket, hogy fel fogják gyújtani, mert mocskos cigányok laknak benne.…..
carolq (törölt) 2012.05.30 15:33:07
Érdekes taktika ez a romák és a Jobbik ellenfeleinek részéről...
fessünk fel mindenféle jeleket a házunk falára, meg rasszista szövegeket, aztán kihívjuk az RTL-t meg a TV2-t, az ATV is készen áll minden percben egy kis hangulatkeltésre, van nagy hírverés, jön az amerikai és az izraeli nagykövet is, meg a titkosszolgálati embereik, mindenféle segélymunkásnak, emberbarátnak álcázva, fedőszervezeteken keresztül tolják a pénzt, propagandát, tömik a romák zsebét pénzzel és ígéretekkel, kiokosítják őket, hogy mit kell mondani.
A romák természetesen rettegnek, olyannyira, hogy hirtelen ki is akarnak vándorolni Amerikába, Kanadába és Norvégiába is.

Az ostoba magyar meg nem is teszi fel a kérdést, hogy ez kinek állt érdekében...

Nem baj, a bulvármédiának van témája, buta bloggerek ontják a féligazságokat a híveiknek, Gyurcsány antifasisztázik, Orbán újabb milliárdokat költhet a TEK-re, hiszen a romákat meg kell védeni. De ki ellen?

Elhiszem, hogy sokakat zavar, hogy a Jobbik erősödik, de talán nem így kellene lejáratni őket.

Sok a megélhetési rettegő az országban, csak náci van kevés, ezért is örülnek, ha valakire végre rásüthetik a bélyeget. Mondjuk a baloldal rasszizmusáról senki nem beszél: Zuschlagnak a zsidók cipőiről szóló emlékezetes beszéde.

Börtön témához: a hajléktalanok, akár roma, akár magyar szívesen jár oda télen, mert kint életveszélyben van, bent meg mosnak rá, kap rendes kaját (ha egy kalória vagy milligramm vitamin is hiányzik, akkor a Helsinki bizottság aljas ügyvédei egyből perelnek!), pátyolgatják őket, van TV, zene, ingyen szex, továbbképzés bűnözésből, minden a világon.
És egy roma nem kap súlyosabb büntetést, mint egy magyar, sőt, ha iskolázatlan, kisegítőbe járt, gyerekei vannak, csóró azt még a büntetés kiszabása körében enyhítő körülményként is figyelembe veszik. Jártam ilyen tárgyaláson, ahol hosszú percekig sorolták az enyhítő körülményeket, azt hittem leesek a székről, olyan elképesztő volt.

Azt is elfelejtik az emberek, hogy megtörtént már, hogy a romák maguk dobtak Molotov-koktélt a házukra, hogy támogatást, biztosítási összeget stb-t kapjanak.
Van egy szó, amit pont az ilyen viselkedésre használnak: cigánykodás.
carolq (törölt) 2012.05.30 15:46:46
@komplikato: érdekes, engem szoktak igazoltatni a rendőrök közúton, pedig nem vagyok roma.
Ha látok egy fehért amint betörő cuccokat visz... (apropó, neked mi számít betörő cuccnak? fúró, fűrész, véső, kalapács? ezek sima szerszámok) akkor azt hiszem, hogy melózni megy.
Ha egy romát látok egy hiltis táskával pl tesco parkolóban akkor tudom, hogy gagyizik, hamisítványt árul. Ne mondd, hogy előítéletes vagyok, hetente kínál nekem ilyen parkolós banda szerszámgépeket megvételre. És a legszebb a szöveg, amivel bepróbálkoznak: "Uram, ez nem gagyi! Eredeti, csak lopott... Leesett a kamionról..."
aranyosak :)
Publius A hűség pártja? 2012.05.25 17:13:00
 „Hűség: talán ez a legfontosabb szó, nem véletlen, hogy a mai világban éppen ez a fogalom veszett ki a legjobban. Manapság sok helyen az esküszegés elfogadott dolog, legfeljebb bocsánatos bűn lett. Pedig elsősorban a hűség teremt rendet a világban, ez emel ki minket a…..