Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Huszár Legény

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy mennyire félnek a románok a közel  hatvan évvel ezelőtt meghalt Nyírő József hamvaitól...!Nem értették meg hatvan év alatt sem, hogy ez az író már nem él...! Legfeljebb csak műveiben. Ártalmatlan. Életében sem volt ártalmas, csak a politika nyilvánította azzá.…..
Huszár Legény 2012.05.26 09:21:19
"Az elmúlt 20 évben sose volt ilyen magas a magyarok körében a migrációt tervezők aránya: mára minden ötödik magyar felnőtt tervezi, hogy rövid- vagy hosszú távon külföldön vállal munkát vagy véglegesen kivándorol. 2010 óta másfélszeresére nőtt a külföldi munkavállalást vagy kivándorlást tervezők aránya – derül ki a TÁRKI Társadalomkutatási Intézet márciusi kutatásából. A 30 év alattiak fele külföldre költözne." - index.hu/belfold/2012/05/24/sosem_emigralt_volna_meg_ennyi_magyar/

Ennyi! Lehet itt lengetni a zászlót, meg verni a nagy magyar melleteket, de az a büdös nagy helyzet, hogy akinek egy csepnyi kis esze is van, az már rég elhúzott innen vagy épp azt tervezgeti. Mert Ti, agyhalott kretén barmok, semmi mást nem tudtok, csak magyarnak lenni. De még ezt sem tudjátok, csak azt hiszitek, hogy magyarnak lenni annyit tesz, mint gyűlölni, lenézni mindenki mást, miközben sötétek vagytok mitn az éjszaka.

Tudjátok kik voltak nagy magyarok? Neumann János, Kármán Tódór, Teller Ede, Gábor Dénes, Szilárd Leó, Bíró László, stb.
Azok, akiket az ilyen Nyíró féle senkiháziak és az általuk (és általatok) hirdetett beteg eszméik üldöztek el a Kárpát-medencének a közeléből is.

Ti vagytok a magyarság szégyenei.