Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andzol

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elérhető az új Nokia 5800 firmware a v31.1.101. Hivatalos változásokról nincs még lista de a neten található infók szerint javították a böngészés közben kilépő böngésző hibáját, jelentős sebességnövekedés a műholdtalálatnál, Ovi Maps 3.1 belerakva a szoftba. Ha lesz a…..
Mint korábban már írtunk róla, a Mindroom egy olyan magyar startup, mely azt tűzte ki célul, hogy a weben fellelhető magyar videókban elhangzott szövegekben lehessen keresgélni. A Mindroom most megnyitotta API-ját, úgyhogy bárki használhatja a keresőjüket saját szájtján/blogján.…..
andzol 2009.09.25 21:09:08
Mi kipróbáltuk az API-t
www.hirlapom.hu

A tapasztalatok alapján elég stabil az API, van értelme, a technológiai megoldást szerintem egyedi, mégha nem is 100%-ban pontos, de vannak igazán kitűnő keresési eredményei.

Hajrá Mindroom ;)
 Ahogy makaveli696 jelezte nekem, új 5800-ás szoft tünt fel amire jelenleg az indiai telefonok tudnak frissíteni. Sok infó még nincs róla, annyit viszont lehet már tudni: nagy változás nem lesz. Kinetikus scroll, widget nincs viszont az elforgatásvezérlés illetve az…..
Megint elérhetetlen a Google levelezője. A Gmail elérése globális szinten akadozik, mint az a twitteres reakciókból is nyilvánvaló. Ha már Twitter: a mostani Gmail-lehalás is magával rántotta a mikroblog szolgáltatást: a profiloldalakról levettek fícsöröket, úgyhogy…..
andzol 2009.09.02 09:35:49
Használd az enyémet:
www.andzol.com/?p=64

Ez legalább nem akadt ki, hogy nem működött a Gmail :)
 Kaptam ma egy levelet ami egy jól ismert 'problémáról' szólt és valószínüleg elsőre nem feltétlenül tudja mindenki a megoldást rá. A levél lényegi része valahogy így szólt: Egy kéréssel fordulok hozzád!Mint az talán előtted is ismert, többeknek van olyan…..
Mikor a Google Translate fordítóprogram a magyar nyelvet is integrálta, rögtön felmerült, milyen hatással lesz a Translate által bevezetett koncepció a már meglévő fordítóprogramokra.Két hét sem telt el, és a legkomolyabb versenytárs, a Webfordítás.hu szintén bevezette a…..
Steve Rubelnek igaza van. Egyrészt a Google (nagyon helyesen) soha nem hezitált sokat, ha egy, az elvárások alatt teljesítő szolgáltatásának bezárása volt terítéken. Másrészt pedig nyilván egy webes szolgáltatás sikere (főként a Google-modellben) nagyban függ attól, hogy mennyi…..
Webisztán Élőben, a Marsról 2008.05.25 22:58:00
A Ustream élőben közvetíti a weben Phoenix szonda Marsra szállását. A két bolygó között kábé 20 perc a kommunikációs csúszás. Maga az esemény kábé 7 perces lesz. Az eseményt a NASA is közvetíti persze, Twitteren is (twitterezők kommentjei itt). De a Second Life-ban is nyomon…..
Miért szokás szeretni a Google-t? Mert az alkalmazások fejlesztésénél figyelnek az apró, ám fontos, hasznos részletekre is. A Gmail például - állítólag - a webmail szolgáltatások közt egyedülállóan feedet ad ki az olvasatlan levelekről, vagy éppen az adott címkék alá…..
Webisztán Rózsaszín Google 2008.02.14 12:17:06
Meglepődtünk volna, ha a Google nem készül új logóval Valentin napra. De készült. Sőt, annyira belejöttek a srácok, hogy még a GoogleDocs-ot is tejesen átdizájnolták. Az egész rózsszínű lett, a csillagok helyén pedig szivecskék vannak. Így még a legmunkamániásabbaknak is…..
A Firefox magyar nyelvi változatának karbantartója keresett meg azzal, hogy szerintem milyen magyar webes alkalmazások kerüljenek be a Firefox hamarosan publikus betává érő harmadik verziójába. Eddig ezek vannak benne a listában: Search: Google, Yahoo, Amazon, Answers, CC, eBay RSS…..