Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Khon

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint ismeretes, a Szerb Radikális Párt (SRS) alapítója és vezetője, Vojislav Šešelj 2003 februárjában önként feladta magát, hogy a hágai Nemzetközi Törvényszék (ICTY) megkezdhesse a kihallgatását. Noha a tárgyalás csak 2007-ben kezdődött el, Šešelj immár több mint 11 éve…..
Maga Dancsó "Istencsászár" Péter küldte nekem ezt a videót, ahol az Irate Gamer nagyon kitálal AVGN témában. Aki nem tudna, ki a fene ez, az egyrészt nem maradt le semmiről, de a rossz pc-s blogon anno ő volt az anti-kabala, aki nem egy akciójával nem kevés utálatot gerjesztett. Itt…..
Ez a bejegyzés Kiemelt, azaz fontos, vagy ajánlott tartalom a KG-Blog olvasóinak.Frissítve: Jún-17   Először is, némiképp összesítve az elmúlt évek bírósági hozadékait, vendég-bejegyzésként újraközlöm Kásler Árpád alábbi nyílt levelét. Forrás:…..
Előzmény: Megtámadták a VMSZ elnökét! Ismét a keddi incidenssel foglalkozunk. Úgy gondoljuk, van még mit mondani róla. Pásztor István inzultálását elítélték balról, elítélték jobbról, és pofára estek miatta a szélső jobb háza táján. (Idővel a Jobbik is…..
Khon 2014.05.12 21:31:14
@vajdasagi:

Gondoltam egyértelmű, de akkor leirom: igen, vajdasági vagyok! Névelő nélkül :)

Éppen ezért első sorból láthatom ahogy teletömik vmsz-esekkel az összes (nem túl sok) munkahelyet a hivataloktól kezdve a kórházon át egészen a kommunális közvállalatig. Mivel több gombnyomogató kamu-munkahely létrehozása már vállalhatatlan lenne, ezért már a fizikai munkára is ráfanyalodik némelyik. A tehetséges, szakmát tanult fiatalokat meg elküldik jelentkezéskor... néha még be is vallják, hogy: bocs srácok, politikai döntés született :)
A tehetségtelen élősködő párttag meg ott vakarja a seggét, teszetoszáskodik, feltartja a többit. Meg fel is bassza. Megvan az emberek véleménye az ilyenekről.
Na kicsit elkalandoztam.
Gondolom azért tartod kártékonynak a jobbikot, mert utálják az eu-t. Hát én is azért imádkozom, hogy Szerbia a büdös életbe ne kerüljön be. Bár sanszos, hogy be fog... de ne legyen igazam!
    Update: Na igen, ezt is ott törölték. Még indok sincs. Feltöltöttem indavideóra     Update 2: Időközben meglepően rapid gyorsasággal el is bírálták fellebbezéseimet: A Podcastet visszaállították, a fenti videót nem. Szintén Spam,Scam indokkal.…..
Khon 2014.05.10 19:40:46
Én sem csipem gugelékat.
Már hónapok óta nem használom a paypal-hoz csatolt g-mail fiókomat sem. Na nem azért mert nem akarom, hanem mert egyik nap gondolt egyet és nem hajlandó többé beengedni a saját fiókomba, a jelszó megadás után amig meg nem adom a telefonszámomat. Mert hogy állitólag szokatlan helyröl próbálok belépni (holott jól tudom, hogy évek óta változatlan az ip-m..)
Hát elbaszták, mert nem fogom.
Nekem csak egy szaros email fiók kell, nem akarok semmilyen felesleges infót az orrukra kötni.. föleg nem ugy hogy zsarolnak.
Persze csak a saját biztonságom érdekében nem engednek belépni és kérik a privát adataimat... hja..
Mi lesz a következő? A személyi számom? Vagy mindenki veheti az usb-s ujjlenyomatolvasót különben nem lesz emailezés? Email!! Aminek egyszerüen kellene mennie! Erre többet baszakszok vele mint 10 évvel ezelött!
Tököm tele van ezekkel. Már az is frusztrált mikor még csak új fiókot nem engedett létrehozni mobilszám megadása nélkül, de hogy kizár a saját fiókomból az már beteges. Irtam is nekik, hogy majd én eldöntöm kell-e nekem többlécsős azonositás, de le se szarták.
Próbáltam bejelölni, hogy nincs telefonom és másféle ellenőrzést kérek. Na azt töltse ki az összes gmail alkalmazott! Ilyenek vannak, hogy: napra pontosan mikor léptem be utoljára, mikor hoztam létre a fiókot, név szerint kikkel váltottam utoljára e-mailt és mikor??!! Értitek, emlékezzek már vissza a kinai fickó nevére akitől ebayen vásároltam! Nevetséges.
Azóta már a yahoo is ezt csinálja, meg a live is. Az AOL még nem szerencsére.
-FIGYELEM: NEM FIZETETT TÖMÉNY POLITIKAI TARTALOM. HA NEM ÉRDEKEL,NE OLVASD EL-     Nem tudom okos dolog-e politizálni az interneten, de ugyanakkor a magyar politika megítélése annyira a béka segge alatt van, hogy olyat nem igazán tudnék mondani olyan sokkolót, amit ne mondott…..
Khon 2014.03.13 05:53:37
Ejj, már többen is megelőztek az öreg George-val! Pedig de linkeltem volna!

Szerintem sem érdemli meg egyik párt sem a szavazatot. A Jobbikba még szorult valamennyi erkölcs, de ha hatalomra jutnának valószinüleg ők is elkurvulnának, vagy valahogy ellehetetlenitenék őket. A védelmükben azért annyit elmondanék, hogy eszük ágában sem lenne vagonokra pakolni a zsidókat meg a cigókat. Amúgy is 66 ezerszer elugatták, hogy nem a zsidókkal van a gond, hanem a cionistákkal. Az más dolog, hogy cionék az őket ért vádak alól kizárólag holokausztozással vagy antiszemitázással tudnak csak kibújni. Csak lassan a szög is kezd a zsákból kibújni.

A poén az volt mikor Vona kiment angliába, ahol az atifa tüntetők mellett anti-cionista zsidó szimpátia-tüntetők várták, amit a BBC úgy közölt le, mintha ők is Vona ellen tüntettek volna. A fényképről levágták a transzparenst amit tartottak és beirták a kép alá, hogy "..against Vona".
Szánalmas, de láthatóan eredményes taktika, hisz páran még mindig azt hiszik, hogy ők valami über-mensch cuccot csinálnának ha hatalomra kerülnének.

Állampolgári kötelesség ide vagy oda, én a büdös életben nem szavazok egyik élősködő pártra sem. Nem egyezem bele a játékszabályokba. Nem legitimálom, hogy semmihez sem értő eltartottak uralkodjonak felettem. Ennek a hatalmi berendezkedésnek az ideje lejárt. Aki még gyerek és döntésképtelen, az válasszon nyugodtan kiskirályt magának, aki majd megmondja mit kell tenni, hogy jó legyen.
Khon 2014.03.16 07:58:10
@algi80: Ha jól tudom (persze nem a Tevekettőről) azért vették le a nyomást, mert megelegelték, hogy páran gumicsövet szerkesztenek a közkutakra és azzal mossák a kocsijukat. lol
Persze egyből ment a sirás a kertévéken, hogy rásszistá á polgármster stb..
Amúgy meg lemérték, hogy ha jól emlékszem egy perc alatt megtelik a vizes üveg, úgyhogy nem halt szomjan senki.
Tegnap nagybevásárlásnál ellátogattam a szörpszekcióba és kis túlzással kimondható, hogy a szörppiac halott. Én mindig is szerettem a szörpöket, de érezhetően egyre pocsékabb a minőség és valahogy le is szoktam róla. Múltkor hirtelen elhatározásból akartam venni egyet, még…..
Khon 2013.09.03 06:33:13
Aki hülye az igya.. erre nem lehet mást mondani. Rózsika nénivel itatnám meg először :)
Az oridzsinál kóla is egy nagy fos. Csak a benne levő foszforsav miatt nem hányod el magad az abnormálisan sok cukortól.
www.ketesaruk.hu/az_egyszeru_vasarlo_panaszai/a_beszedes_coca_cola_cimke_igazi_jelentesei

Ja, hogy te a CC Zérót favorizálod? Mi is van benne cukor helyett?
antalvali.com/aszpartam_az_edes_mereg

Vagy inkább a Pepszit?
naturahirek.hu/az-obama-adminisztracio-engedelyezi-az-abortalt-embrio-sejtek-has/

Másik kedvencem:
anagycoca-colakiserlet.blogspot.com/

Ha már mindenáron inni kell valamit, akkor én is a jó öreg csapvízre szavazok. A csapvíz elleni lejárató kampánynak -láss csodát- pont az ásványvízgyártók a főkolomposai.
www.youtube.com/watch?v=V8UiuC0i6vs
komlomedia.hu/hir.php?hir=628

Vagy ha nem bízol a csapvízben, akkor meg lehet szűrni valamilyen aktívszenes vízszűrővel. Nekem speciel a vízszűrő kancsó vált be. A filtert kb. havonta vagy ritkábban cserélem, de még így is 1000x (!) olcsóbban jövök ki mintha ásványvizet innék. Ráadásul cipekedni sem kell :)
Aki vicces videóra vágyik, bele se kezdjen. Egyszerűen csak szeretném megismertetni a házi kenyérsütőket, hogy igenis klassz dolgok. Az így sült kenyér a boltinál egészségesebb, finomabb, mindig van otthon ha kell és a friss kenyér illata megunhatatlan.Fontoljátok meg, szerintem…..
Khon 2013.06.23 22:38:52
@nemlehet4: Igen, hivatalosan Poly(tetrafluoroethylene). Viszont ha megnézed még a Szent Wikipédián is írja, hogy:
"A polimer gyártási folyamata során PFOA keletkezik, és annak kiderítése, hogy ez okozhat-e rákos megbetegedést, jelenleg folyamatban van az Egyesült Államokban."

Ejj, ötletem sincs kik tarthatják vissza az eredményeket :)
Pár szó a teflont feltaláló DuPont-ról:

"Az amerikai cég mintapéldája a felelőtlen vállalati magatartásnak, története során ártott saját dolgozóinak, a gyárak környékén élő lakosságnak és vásárlóinak is: eltitkolta, hogy a teflont előállító munkások között megnövekedett a máj- és pajzsmirigyrák előfordulása, azt hazudta, nem tudott arról, hogy a gyárak perfluoroktánsavat juttatnak a vízrendszerbe, ami megnövelte a lakosság körében többek között a prosztata- és petefészekrák gyakoriságát, és akadályozta a teflon egészségkárosító hatását kutató vizsgálatokat. "
Bővebben: tudatosvasarlo.hu/cikk/teflon-tapadasmentesseg-elonyei-es-hatranyai

Gondolom a Tefal sem viccből reklámozza magát újabban azzal, hogy edényei nem tartalmaznak PFOA -t (perfluor-oktánsav), ólmot és kadmiumot.

Szerintem minden teflon elkopik idővel, ami jó eséllyel a kajába, onnan meg a fogyasztóba kerül. Onnan meg hogy kikerül-e azt már csak a Dupont és társai sejthetik :)

Én is leettem már a teflon bevonatot pár edényről (mai tefalok is elkopnak 1-2 év alatt) aztán váltottam 18/10-es nemesacél edényekre meg kerámia serpenyőre. Arról még legalább nem derült ki, hogy kiakar nyírni :)
Maja Nikolić a belgrádi Pink Tv valóságshowjában még tavaly februárban zsidózott. A szabályzat szerint a játékosoknak szigorúan tilos bármilyen faji, vallási, vagy egyéb diszkriminatív kijelentést tenni. Ha mégis megszegnék e szabályt, az automatikus kizárást von maga után,…..
Khon 2012.09.21 21:17:56
Féltem, hogy az első hsz után majd nekem esik mindenki, de pozitívan kellett csalódnom.
@Styx: értem én, hogy az egy hülye lotyó, de még ha durvábbat mondott volna engem az se izgatna.

Amúgy tényleg durva, hogy az egész II. VH-t kisajátítják maguknak. Lassan ott tartunk, hogy a fronton harcolók le vannak szarva, mer ezeket munkatáborba vitték (ami nekik kész rémálom lehetett), oszt azóta gyártják a kiszinezett meséiket. 6 millió zsidót elgázosítottak meg némelyik 3-4 HALÁLtábort is túlÉLT úgy tudja még most is mesélni :) .
Valami isteni csoda folytán a hollókamu túlélők is évről-évre többen vannak. Ilyet is csak ők tudnak. Van az a vicc, hogy holokauszt nem volt, de igény van rá :D
Ajánlom David Cole (ő is zsé) revizionista filmjét, ha még nem látta valaki.

Ha igazi zsé propagandát akartok csak kapcsoljatok a NatGeo-ra. Minden egyes áldott nap van valami II.VH-s szarság. Már ilyen is volt, hogy Hitler és a nők.. hát azon beszartam..
Komolyan, meddig lehet még ezzel elmenni? Azt tudtátok, hogy Angliában előbb voltak koncentrációs táborok? Valamint a demokrácia fellegvárában is működött pár a VH alatt, ahova nem zséket, hanem japánokat és egyéb "ellenségeket" zártak. Csak a háború befejeztével a győztes fél elkezdte horrorizálni a dolgokat a vesztes oldal kárára. A zsidókat.. upsz kimondtam.. meg nem kell félteni ha egy picit füllenteni kell.

Az meg hogy nem Mo bombázott szintén megállja a helyét valamennyire. Az ország jenki uralom alatt áll, na meg elég csak szétnézni a parlamentben, hány százalék hord kipát? Kezdve Schmidt Pálgiumtól, Gyurcsányon át egészen néhány Jobbikos tagig? Az, hogy belementek a bombázásba az nem a magyar nép döntése volt, hanem a zsé vezetők engedelmeskedése a gazdi felé. Na jó lehet, hogy útközben meggyőzték az rtl népét, hogy a háború=béke és hazugság=igazság :)
Egyik olvasónk kérdezte: Nem igazán szoktam kommentelni, de időről időre olvasgatom a Serbia blogot, mert érdekel a téma (magyarországi magyar vagyok). Nem akarom nagyon rabolni az idődet, de van egy téma, ami piszkál engem mostanában, és nem nagyon tudok kinél rákérdezni,…..
Khon 2012.08.29 14:19:57
Hmmm.. jó kis cikk. Lehet róla vitatkozni annyi szent.

Szerintem amég szerb felebarátaink innen zabálnak, addig fogják be nyugodtan a pofájukat :)

A média elfogultságáról és a szerbnyelvű oktatás primitívségéről sem kell meggyőzni senkit.

Jómagam sem beszélek "perfekt" szerbül, talán köszönhetően a hanyag oktatásnak. Középsuliban is minden osztályban a 7. 8.-os tanagyagot ismételtük újra és újra. Emellett verseket magoltunk és pár soros fogalmazásokat írtunk (vagy irattunk a szülőkkel) a kettesért.
Rutin volt szerb órákon, hogy kiment a diák a táblához, a tanár diktálta mit írjon, a gyerek meg az oszály felé fordulva kérdezgette, hogy: "ezt hogy kell írni? Az S-t azt hogy írják?!" Nem latinul írtunk ugye :)
És mondom, ez volt középsuliban. Magyarkanizsán. De Adán vagy Zentán sem jobb a helyzet.

Utoljára Újvidéken basztak fel, mikor a kórházban a recepción nem értettem valamit, a picsa meg tiszta lekezelően, felhúzva azt az éles fekete szerb szemöldökét, flegma fejet vágva megkérdezte, hogy mégis tudom-e hol vagyok? Ja, mondom Vajdaság fővárosában (ha még szabad így hívni). No comment.
Volt is egy aranyos magyar ajkú "sestra" aki halkan megsúgta, hogy nem szeretik ha magyarul beszélnek a betegekkel.

Kicsit visszakanyarodva a médiához: megy az egymásnak ugrasztás rendesen. Nekünk ott van például, hogy bezzeg Belgrádban még a villanyt se fizetik a szerbek és nem vágják le őket. Azt csinálnak amit akarnak!
A "lenti" szerbek meg gazdag földbirtokosnak tartják az itteni parasztokat akik csak lehúzzák szegény szerbeket a magas áraikkal :)

MTi: melyik ivóba jársz? Lehet, hogy már összefutottunk :)
Khon 2012.08.29 18:54:40
@Styxx:
Na ja. A másik meg, hogy nem lehet egymás mellé tenni egy sulis angol könyvet meg egy szerbet. Míg az előbbi tele van szép színes képekkel és történetekkel, addig a másikban a fekete kockabetűkön és pár fekete-fehér Szent Száva képen kívül egyéb nem igen található. Mintha erővel akarná elvenni az ember kedvét..

Az már valamennyire pozitívum, hogy középiskolában már csak szerbül beszélt velünk a tanár (különben magyar volt). Persze aki nem értett egy kukkot sem, annak ez nem nagy segítség :)
De néha még a tanár is röhögött rajta, hogy mennyire nem vágják néhányan a nyelvet, vagy hogy betűket nem ismernek... mellesleg a csóka pont a VMDK elnöke :D

Mondjuk a "Ne spavaj!"-t meg az "izađe napolje!"-t mindenki fújta rendesen..