Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DXN

199 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó: RIA Novosztyi   Az orosz válogatott a XXII. Téli Olimpián a nem hivatalos éremtáblázat élén végzett. Szocsiban vasárnap lebonyolították az utolsó három versenyt, míg este a Fist stadionban sor került az olimpia színes záróünnepségére. A férfiaknál az 50…..
Fotó: RIA Novosztyi   Vlagyimir Putyin az orosz olimpiai válogatott tagjaival tartott találkozóján köszöntötte a XXII. Téli Olimpia győzteseit. "Az egész ország, polgáraink millió szívélyes és óriási köszönetet mondanak Önöknek” – hangoztatta az…..
Fotó: RIA Novosztyi   Az olimpiai verseny legjobb jégkorong játékosa a finn Teemu Selanne lett – olvasható a Nemzetközi Jégkorong Szövetség hivatalos honlapján. Ő kapta a legértékesebb játékosnak járó díjat az újságírók felmérése alapján. Szocsiban a 43…..
Fotó: RIA Novosztyi   A kanadai jégkorong csapat legyőzte a svédeket a Szocsi olimpia férfi döntőjében, megszerezve ezzel a 2014-es játékok utolsó aranyérmét. A találkozó 3:0 eredménnyel (1:0, 1:0, 1:0) végződött a kanadaiak javára. A bronzot a finnek szerezték…..
Fotó: RIA Novosztyi   Az orosz bobversenyző Alekszander Zubkov, Alekszej Nyegodajlo, Dmitrij Trunyenkov és Alekszej Vojevoda megszerezték az olimpiai aranyérmet. Ez volt Szocsi utolsó előtti aranyérme, február 23-a során dől majd el a jégkorong döntő sorsa. Az…..
© Kollázs: Oroszország hangja   Az orosz válogatott fölülmúlta a Szovjetunió válogatottjának végeredményét a megszerzett érmek mennyiségében a téli Olimpiai játékokon, 32 dijat nyerve Szocsiban: 12 aranyat, 11 ezüstöt és 9 bronzt. A dijak összegzett számának…..
Fotó: RIA Novosztyi   Az orosz sielő, Alekszander Legkov győzött az 50 km-es futásban az Olimpiai játékokon Szocsiban. A második és a harmadik helyezést szintén az oroszok szerezték meg – Maxim Vylegzhanin és Ilja Csernouszov...
Fotó: EPA   A Szocsi Olimpiai játékokon három aranyérmet nyert norvég sielő, Marit Bjørgen dopping próbája pozitiv lett. Ezt a norvég Dagbladet kiadvány közölte. Az információt hivatalosan nem erősitették meg. A lap információja szerint, Bjørgen szervezetében…..
Fotó: EPA   A Szocsi Olimpiai játékok utolsó napján három éremkészletet játszanak ki: sífutásban, bobsportban és jégkorongban. Reggel a sielők játsszák ki a medálokat a tömegstarton az 50 km-es szabadstilusban. A dijakért a fő versenyzők – a svédek, a…..
Fotó: RIA Novosztyi   A Szocsi Olimpia helyszíne most olyan, mint az első napokban: ezrek töltik napjaikat a stadionokban és a versenyeken, szurkolva a saját csapataiknak, versenyzőiknek, azok pedig, akiknek nincs jegyük, a televízió előtt ülve követik figyelemmel az…..
Fotó: RIA Novosztyi   Az orosz biatlon csapat aranyérmes lett váltóban megszerezve ezzel Oroszország számára a 11. aranyérmet. Az orosz csapat tagjai: Alekszej Volkov, Jevgenyij Usztjugov, Dmitrij Malishko és Anton Sipulin. A férfi váltó zárta a biatlonosok versenyét…..
Fotó: RIA Novosztyi   Az orosz gyorskorcsolya csapat bronzérmes lett a Szocsi Olimpián megszerezve ezzel Oroszországnak a 28. érmet. A csapat tagjai, Olga Graf, Jekatyerina Lobiseva és Julia Szkokova, a japánokat előzték meg 2,84 másodperccel...
Fotó: RIA Novosztyi   Az amerikai származású orosz Vik Wild nyert a hódeszkások parallel műlesikló versenyében. Ez Wild második aranya a Szocsi Olimpián...
Fotó: RIA Novosztyi   Szocsiban kiosztották az első érmeket, mégpedig a 30 km-es sífutás női számában, amelynek végén a norvég versenyzők foglalták el az egész dobogót. A három norvég versenyző még középtávon elhúzott a mezőny többi részétől, a…..
© Fotó: Jekatyerina Serbakova/Oroszország Hangja   Február 22-én Szocsiban hét aranyérmet osztanak ki. Kettőt snowbordban, egyet az alpesi síelők között. A Laura komplexumban a síelők startolnak el, este pedig a biatlonosok váltóversenyére kerül sor. A maradék…..
© Fotó: Oroszország Hangja   Az 5000 méteres rövidpályás gyorskorcsolya váltóversenyen elért győzelmével Oroszország a második helyen áll az összesített éremtáblázaton Szocsiban. Az orosz válogatott összesen 9 aranyat szerezett, annyit, amennyit Kanada és az…..
Fotó: RIA Novosztyi   Viktor Annak, Vlagyimir Grigorjevicsnek, Szemen Elisztratovnak és Ruszlan Zaharovicsnak nem volt párja az 5000 méteres rövidpályás gyorskorcsolya váltóversenyében. Az orosz csapat ugyanis olimpiai rekordot állított fel 6 perc 42,100 másodperces…..
Fotó: RIA Novosztyi   Viktor An orosz sportoló aranymedált nyert az olimpiai játékokon, Szocsiban, 500 méteren. An számára ez a medál a harmadik ezeken a játékokon. A sportoló korábban 1000 méteren nyert aranyat és bronzot 1500 méteren. Az orosz olimpiai csapat…..
Fotó: RIA Novosztyi   Az orosz női sílövő csapat második lett a váltófutásban az olimpiai Szocsiban. Ezzel az oroszok összesen 24 érmet gyűjtöttek az olimpián. A váltót az ukrán lányok nyerték meg, a bronzérem a norvégeké...
Fotó: RIA Novosztyi   Szocsiban az olimpiai játékokon a női gyorskorcsolyázók felléptek a csapatverseny negyeddöntőjében. Olga Graf, Jekatyerina Lobiseva és Julija Szkokovabejutott az elődöntőbe, 0,53 másodperccel megelőzve a kanadaiakat(3.01,53:3.02,06). Az…..
Fotó: EPA   Egy, a német olimpiai válogatott színeiben fellépő síelő „A” doppingpróbája pozitívnak bizonyult – közölte a Német Olimpiai Sportszövetség (DOSB). Február 21-én este bontják fel a „B” próbát. A DPA német hírügynökség szerint Evi…..
Fotó: RIA Novosztyi   A téli olimpia 15. napján szabadstílusú síben, curlingban, sílövészetben, rövidpályás gyorskorcsolyában, biatlonban avatnak bajnokokat. A síakrobatikában kerül sor a női krosszra, az alpesi sízőknél a női műlesiklásra. A rövidpályás…..
Fotó: RIA Novosztyi   Adelina Szotnyikova lett a szovjet és orosz sport történelmében az első női műkorcsolyázó, aki az olimpia egyéni versenyén első helyezést ért el. Ő szerezte Oroszország számára a hetedik aranyat a szocsi olimpián. Szocsiban az aranyérmet…..
Fotó: RIA Novosztyi   A curlingben a nőknél a svéd és a kanadai csapat küzd az aranyéremért. Nagy-Britannia és Svájc válogatottja a bronzérem sorsáról dönt. Az északi összetettben 4x5km-es sífutóváltó csapatversenyére kerül sor. A műkorcsolyában a nőknél a…..
Fotó: RIA Novosztyi   Makszim Vilegzsanyin és Nyikita Krjukov orosz sífutók második helyezést értek el a férfi csapatsprintban (klasszikus stílus) Szocsiban. A versenyben a finn Livo Niskanen és Sami Jauhojaervi volt első, a harmadik helyen a svéd Emil…..